מאפים הלחמניות הכי טריות בכיתה----

ניקושית

משתמש צעיר
לנו זה מספיק מתוק
את יכולה להוסיף עוד רבע כוס סוכר שיהיה כוס שלימה

מקילו יוצאות לי 3 חלות ממש גדולות שתופסות תבנית תנור זו לצד זו לרוחב.
אולי אכין היום ואצלם.

בקערה התפחה להכפלת הנפח
אחרי הקליעה בערך רבע שעה במקום חמים. אני שמה בד"כ על הגז כשהתנור דולק
אופה ב 200 מעלות כ -20-25 דקות

עם אותה כמות של מלח?
כתבת באיזשהוא מקום שאת שמה בחלות חומץ..???
גם את החלות את מניחה ישירות על רשת אחרי האפיה כמו הלחמניות וסוגרת כנ"ל? איך הכי טוב לאחסן?

תודה על הפרטים הקטנים והסבלנות....
 

גסנר

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
@hbecker
אם אני שמה שמרים טריים מהשקית של שמרית, זה גם 2 כפות?

תודה על המתכון, הוא נראה מעולה!
 

21309

משתמש מקצוען
תודה העני על המתכון. הוא מעט שונה ממה שיש לי ואני מתכוננת לנסות אותו ביום שישי בעז"ה.
אני נתפסת להערה שלך על הטורבו - למה לאפות בלי טורבו? אני אופה שנים עם הטורבו. בא לי לדעת אחת ולתמיד מתי צריך טורבו ומתי זה לא מועיל.
 

goldi

משתמש צעיר
העני תודה רבה, הכנתי אתמול מ2 קילו, חלק עם הפתעת שוקולד בפנים וחלק עם ום מעל הילדים חסלו אותם בקושי נשאר לב"ס, .... אין לי מילים תודה רבה יצא מושלם!!!
 

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הני תודה נראה פצצה!
לגבי השמרים יש לי שאלה
באיזה סוג את משתמשת, כלומר איזו חברה, ואיך את מאחסנת אותם.
אני קונה את החבילות הגדולות של פקה, ותמיד יש לי תחושה אחרי תקופה שהשמרים הם לא משהו, וכבר לא מתפיחים אותו דבר
אולי יש חברה טובה יותר, או שאני לא מאחסנת נכון?
תודה !
 

ניקושית

משתמש צעיר
לנו זה מספיק מתוק
את יכולה להוסיף עוד רבע כוס סוכר שיהיה כוס שלימה

מקילו יוצאות לי 3 חלות ממש גדולות שתופסות תבנית תנור זו לצד זו לרוחב.
אולי אכין היום ואצלם.

בקערה התפחה להכפלת הנפח
אחרי הקליעה בערך רבע שעה במקום חמים. אני שמה בד"כ על הגז כשהתנור דולק
אופה ב 200 מעלות כ -20-25 דקות
@hbecker

לחלות מתוקות - עם אותה כמות של מלח?
ו...כתבת באיזשהוא מקום שאת שמה בחלות חומץ..???
גם את החלות את מניחה ישירות על רשת אחרי האפיה כמו הלחמניות וסוגרת כנ"ל? איך הכי טוב לאחסן?

תודה על הפרטים הקטנים והסבלנות....
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker

לחלות מתוקות - עם אותה כמות של מלח?
ו...כתבת באיזשהוא מקום שאת שמה בחלות חומץ..???
גם את החלות את מניחה ישירות על רשת אחרי האפיה כמו הלחמניות וסוגרת כנ"ל? איך הכי טוב לאחסן?

תודה על הפרטים הקטנים והסבלנות....
בחלות 1 כף חומץ לכל קילו קמח
המלח אותו דבר
אפיה גם ב 200 מעלות לבערך 25 דקות
או 220 ל 20 דקות.

כל השאר אותו דבר
 

דרור(ית)

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
@hbecker אני חייבת לכעוס עלייך.
הוצאתי את התבנית והילדים חיסלו לי יותר משליש!
אפילו הקטן טרף 3 :)
בעלי העיף אותן למקפיא לפני שיעלמו כולן :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker אני חייבת לכעוס עלייך.
הוצאתי את התבנית והילדים חיסלו לי יותר משליש!
אפילו הקטן טרף 3 :)
בעלי העיף אותן למקפיא לפני שיעלמו כולן :)
לכעוס עלי?
לך יש זללנים קטנים ואת כועסת עלי.
אוקיי, שכנעת אותי.
אין יותר מתכונים.
 

rosmarin

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
@hbecker אני חייבת לכעוס עלייך.
הוצאתי את התבנית והילדים חיסלו לי יותר משליש!
אפילו הקטן טרף 3 :)
בעלי העיף אותן למקפיא לפני שיעלמו כולן :)

קודם מכינים שניצלים לארוחת צהרים.
ואז בכיף אף אחד לא מחסל, ורק את נגמרת מהריח...אבל מחכה עם כולם כמו ילדה טובה :p
תודה @hbecker
 

קבצים מצורפים

  • 20190911_174532.jpg
    4.9 MB · צפיות: 321

mina928

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יש אפשרות להכין את הבצק בלילה ולתת לו לתפוח עד הבוקר ואז ולהכניס לתנור, או שהוא יכול להתקלקל?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה