ובקח
עכשיו הכנתי שוב רובינפלד עם 550
ובקמחים אחרים?אני באופן קבוע מכינה את המתכון שלך של הלחמניות
יודעת אותו מתוך שינה (:
היום הכנתי מקמח רובינפלד ושמתי כרגיל 550 מל מים
הקילו הראשון אכן יצא דביקי הרבה יותר מהרגיל כמו שאמרה @א שיינפלד
בקילו השני שמתי הרבה פחות מים, סביבות ה 450 מל ויצא מרקם נוח וכיפי כמו שיוצא תמיד מהמתכון שלך
מעניין שאצלך לא היה שינוי
בכל אופן זו הזדמנות לומר לך תודה גדולה על החוברת המקסימה והמושקעת של הבצקים ועל כל השאר, תבורכי!
עכשיו הכנתי שוב רובינפלד עם 550