תנסו כף גדושה לערבב ולתקן תיבוללכל הסילאנים
כמה סילאן ל500 גרם כבד?
אם שמים בצל מטוגן, לא צריך סוכר... כי בצל מטוגן הוא מתוק...לגבי כבד טחון. יש 3 אופנים: א. לקצוץ עם סכין. זה הכבד הקצוץ המקורי עוד מחו"ל. ב. מכונת בשר.אז זה טחון אך מרגישים קצת את הכבד ג. בבלנדר חזק. רק שאז זה לא נקרא כבד קצות אלא 'פטה כבד' ומתאים מאד למריחה. וכנ"ל האופן הג' מאד טעים ואיכותי.
אני שם סוכר חום או לבן. זה חובה בציבול הכבד. יתכן בהחלט שסילאן עדיף.
מניסיון שלי, אני מכין כבד במוסד... 3 ק"ג כבד מטגן 10 ק"ג בצל. 100 ביצים קשות. ומוסיף רק מלח ופלפל שחור....(שמן יש בשפע מהבצל המטוגן.) מכניס הכל במטחנת בשר ויש לי מעדן.מנסיון! בצל מטוגן לא מספיק. חובה למתק את הכבוד. וכנראה שסילאן הכי מיוחד. אני גם הוספתי מעט פיתה שספגתי במים וסחטתי ידנית מהמים. ולאחר מכן הוספתי לטחינה. זה הופך את הכבד למרקם נימוח וטעים.
אין בכבד שום בריאות... רק מלא כולסטרול ורעלים... וקצת ברזל שאין שווה בנזק. ולכן הבצל מהווה תחליף מצויין...הכי טוב להכין ולאכול כבד בבית... הכמויות של הבצל והביצים ביחס לכבד.....
באמת?אין בכבד שום בריאות... רק מלא כולסטרול ורעלים... וקצת ברזל שאין שווה בנזק. ולכן הבצל מהווה תחליף מצויין...
אומרים שיש בזה גם כמויות של הורמונים (לא לוקח אחריות)אין בכבד שום בריאות... רק מלא כולסטרול ורעלים... וקצת ברזל שאין שווה בנזק. ולכן הבצל מהווה תחליף מצויין...
יש בזה גם הרבה B12 וויטמין A.אין בכבד שום בריאות... רק מלא כולסטרול ורעלים... וקצת ברזל שאין שווה בנזק. ולכן הבצל מהווה תחליף מצויין...
אני לא מוסיפה סוכר או סילאון ומאוד אוהבים את זה פה.מנסיון! בצל מטוגן לא מספיק. חובה למתק את הכבוד. וכנראה שסילאן הכי מיוחד. אני גם הוספתי מעט פיתה שספגתי במים וסחטתי ידנית מהמים. ולאחר מכן הוספתי לטחינה. זה הופך את הכבד למרקם נימוח וטעים.
אני (בטעם שלי) חולק לחלוטיןהטיפ שלי לכבד קצוץ הכי רך ונימוח שיש:
לא מוסיפים ביצים קשות!
לוקחים ביצים חיות, ובסוף הטיגון של הכבד והבצל, מוסיפים 2/3 ביצים כמו חביתה על הכבד.
לא לטגן יותר מידי אלא ממש כשהביצים מתחילות להתגבש ולהתקשות-לכבות את האש ולטחון מיד.
יוצא רך ברמה אחרת..
מצד מה פחות טעים.??אני (בטעם שלי) חולק לחלוטין
ניסיתי את זה בעבר וזה יוצא הרבה פחות טעים
לא יודע אבל זה יצא פחות טעיםמצד מה פחות טעים.??
מצד המרקם, או שמרגישים אם הטעם של הביצים, רק מידי?
אפשר כתבתי מה אני עושה וזה כמות גדולה אבל טעם עדיין מעולהרק אני לא מצליח להבין למה צריך כאלה כויות של בצל וביצים
ל500 גר כבד מספיק 1 ק"ג בצל ו4 ביצים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: