לנו זה מספיק מתוק
את יכולה להוסיף עוד רבע כוס סוכר שיהיה כוס שלימה
מקילו יוצאות לי 3 חלות ממש גדולות שתופסות תבנית תנור זו לצד זו לרוחב.
אולי אכין היום ואצלם.
בקערה התפחה להכפלת הנפח
אחרי הקליעה בערך רבע שעה במקום חמים. אני שמה בד"כ על הגז כשהתנור דולק
אופה ב 200 מעלות כ -20-25 דקות
עם אותה כמות של מלח?
כתבת באיזשהוא מקום שאת שמה בחלות חומץ..???
גם את החלות את מניחה ישירות על רשת אחרי האפיה כמו הלחמניות וסוגרת כנ"ל? איך הכי טוב לאחסן?
תודה על הפרטים הקטנים והסבלנות....