המשפטים האלו נשגבים מבינתי! תפריט שטעים לי וארגיש בו טוב הוא תפריט מלא בעוגות וגבינות שמנות ולקינוח מגנום טוב...
מקנאה בך אם התפריט הטעים לך ורגוע לך מורכב מחסה נבטים וכוסמת לקינוח...
אם רק עוגות וגבינות שמנות טעים לך, את באמת בבעיה.
אבל על הסקאלה בין גבינת שמנת לחסה וכוסמת יש כל כך הרבה מאכלים טעימים. וזה בדיוק מה שהדגשתי. שלא הלכתי על המאכלים הכי הכי דיאטטים, אבל הם כן בריאים ולא משמינים.
חביתות למיניהם, גבינות שהם פחות מ9% שומן, נכנסו אצלי, אמנם לא בכמות גדולה אבל כן אוכלת, ובלי נקיפות מצפון. (גבינת שמנת שום שמיר 5% שומן, שמעת עליה?) גבינה צהובה 9%.
מרקים - למכביר ולא מחשבנת אם כן להוסיף תפו"א או לא, מכינה מרק הכי טעים שיש. אפילו מתחילה עם בצל מטוגן במעט שמן. לא מתלהבת מזה.
ארוחת ערב מתחילה אצלי עם סלט גדול גדול, ומכניסה מה שאני רוצה, כן, לפעמים גם זיתים קצת, וגם רוטב שום לייט, למרות שהוא כן עם קצת אחוזי שומן.
שעה / שעתיים אחר כך, אני אוכלת לחמניה (דיאטטית), עם מה אני אוכלת אותה? חומוס, חביתה, אבוקדו, טונה, ולפעמים מרשה לעצמי אפילו להוסיף קצת סלטים קנויים, כמו מטבוחה וחצילים...
אז באמת, אני אוכלת קצת יותר שמן מכל אחת אחרת שעושה דיאטה. אבל חשוב לי שיהיה לי טעים, אז אני יורדת הרבה יותר לאט. אבל אני יודעת שאני יכולה להחזיק עם זה מעמד הרבה זמן. וזה טוב לי. ותתפלאי לשמוע, טעים לי.
ולא, גבינת שמנת לא תכנס לפה שלי, אבל גם לא כוסמת...
ותרשי לי גם לסתור את דבריך,
תפריט שטעים לי וארגיש בו טוב הוא תפריט מלא בעוגות וגבינות שמנות ולקינוח מגנום טוב...
-
תפריט מלא בעוגות וגבינות שמנת, אולי יהיה לך טעים, אבל את
לא תרגישי בו טוב, לא פיזית ולא נפשית...