בשרי ארוחת מוקפץ בסיר אחד מתכון מהיר וטעים!

123456

משתמש מקצוען
מתכון של רון יוחננוב שבאמת מכינים בפחות מ-10 דקות! ארוחת נודלס מושלמת בסיר אחד! עשירה בירקות עם קוביות של עוף (אני ויתרתי על העוף) וטעמים אסייאתיים, הכנתי אתמול כולם התלקקו.

מצרכים:

4 יחידות נודלס - אטריות מסולסלות (ניתן להשיג בכל סופר באזור של הפסטות) 200 גרם סה"כ
300 גרם נתחי עוף חתוכים לקוביות קטנות (חזה עוף או פרגית עוף)
2 גזרים מקולפים, חתוכים לגפרורים דקים
1 בצל בינוני, מקולף וחתוך לרצועות דקות
כוס תירס
כוס אפונה ירוקה
(הוספתי חופן נבטים)
כף שמן שומשום
רבע כוס סויה
רבע כוס רוטב טריאקי
כפית שום טרי כתוש
כפית ג'ינג'ר טרי כתוש (אני ויתרתי)
כוס מים רותחים

מניחים בסיר סוטאז' את כל המרכיבים ומערבבים.
מכסים ומבשלים על להבה גבוהה עד שמגיע לרתיחה.
פותחים את המכסה, מערבבים שוב (על מנת להקל על הערבוב, גוזרים את הנודלס בעזרת מספרים),
מנמיכים ללהבה בינונית, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד שהנודלס רכים ונתחי העוף מוכנים.
מכבים את הלהבה, מניחים לסיר לנוח על הכיריים 5 דקות על מנת לתת לנוזלים המיותרים להיספג.
מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בתוספות שאוהבים ומגישים חם.




 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בדיוק הכנתי שבוע שעבר וחשבתי שחבל שלא מכירים את זה...
כמה דקות עבודה ויצא מושלם
 

יאלילי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
את בטח מתכונת שימורים נכון? ועוד שאלה מה זה שמן שומשום ? סליחה על כל השאלות..
פשןו רוצה להכין היום ואני צעירה במטבח
שימורים פחות טעים,
עדיף קפוא
 

123456

משתמש מקצוען
את בטח מתכונת שימורים נכון? ועוד שאלה מה זה שמן שומשום ? סליחה על כל השאלות..
פשןו רוצה להכין היום ואני צעירה במטבח
שמתי קפוא גם תירס וגם אפונה אפשר גם משימורים
אפשר במקום שמן שומשום שמם קנולה
(שמן שומשום משדרג אוכל סיני)
 

:)Rachel

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מתכון של רון יוחננוב שבאמת מכינים בפחות מ-10 דקות! ארוחת נודלס מושלמת בסיר אחד! עשירה בירקות עם קוביות של עוף (אני ויתרתי על העוף) וטעמים אסייאתיים, הכנתי אתמול כולם התלקקו.

מצרכים:

4 יחידות נודלס - אטריות מסולסלות (ניתן להשיג בכל סופר באזור של הפסטות) 200 גרם סה"כ
300 גרם נתחי עוף חתוכים לקוביות קטנות (חזה עוף או פרגית עוף)
2 גזרים מקולפים, חתוכים לגפרורים דקים
1 בצל בינוני, מקולף וחתוך לרצועות דקות
כוס תירס
כוס אפונה ירוקה
(הוספתי חופן נבטים)
כף שמן שומשום
רבע כוס סויה
רבע כוס רוטב טריאקי
כפית שום טרי כתוש
כפית ג'ינג'ר טרי כתוש (אני ויתרתי)
כוס מים רותחים

מניחים בסיר סוטאז' את כל המרכיבים ומערבבים.
מכסים ומבשלים על להבה גבוהה עד שמגיע לרתיחה.
פותחים את המכסה, מערבבים שוב (על מנת להקל על הערבוב, גוזרים את הנודלס בעזרת מספרים),
מנמיכים ללהבה בינונית, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד שהנודלס רכים ונתחי העוף מוכנים.
מכבים את הלהבה, מניחים לסיר לנוח על הכיריים 5 דקות על מנת לתת לנוזלים המיותרים להיספג.
מעבירים לצלחת הגשה, מעטרים בתוספות שאוהבים ומגישים חם.




הכנתי אתמול
יצא מעולה
(עם הרבה שינויים)
 

ילילי

משתמש מקצוען
אני רוצה לעשות עם ספגטי דק.
ויש לי לקט של אפונה+גזר+תירס קפוא

יצליח עם זה?
או שבגלל שהחתיכות של הגזר יותר גדולות הגזר לא יתרכך לי?
 

אמיליה

משתמש מקצוען
כל הנודלס שאני רואה זה מביצים
ככה זה באמת או שאני לא רואה טוב?
 

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
למי ששאלה, בדיוק השבוע מצאתי לראשונה נודלס בהכשר רובין, אם זה עוזר לך. (עד היום הייתי רואה רק חתם סופר בני ברק, ומתאכזבת)
 

הנסיך הקטן

משתמש צעיר
למי ששאלה, בדיוק השבוע מצאתי לראשונה נודלס בהכשר רובין, אם זה עוזר לך. (עד היום הייתי רואה רק חתם סופר בני ברק, ומתאכזבת)
@Nomi10
איפה? אשמח לפרטים.
פעם היה אפילו בד"ץ! אבל בשנה האחרונה אין באף מקום שחיפשתי בכשרות מהודרת.
וחיפשתי.......
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה