נשמע מתכון ישיבתי מעולה!
אני שמה בחמין / בטשולנט תמיד בשר מספר 8 שריר הזרוע, יוצא מעולההההה!
שמעתי שיש הרבה ששמים רסק עגבניות ולא קטשופ, נשמע אותו רעיון.שאר הרכיבים של הרטבים וכו' היו לי הפתעה מעניינת שלא שמעתי אי פעם...ולא חשבתי לשים....מעניין לנסות, נשמע בליל טעמים, מעניין איך זה משתלב יחד.
אני למשל מתחילה בטיגון בצל יחד עם סילאן. מוסיפה בשר חצי מבושל,שעועית אדומה או לבנה מושרית גריסים,תפו"א קטנים,בטטה, בצלים שלמים קלופים(יוצא מהמם),
(יש ששמים ראש שום שלם, לא נכנסת לזה מבחינה הלכתית ותולעים).מים ,ומתבלת בתבלינים ה"רגילים".... מוסיפה ביצים קשות בסוף.לפעמים מכינה קישקע. יש לי מתכון לקישקע בשרי מעולה בסגנון שונה קצת שכנראה לא טעמתם. מווווווושלם!!!!
אשתדל להעלות בהמשך.