TYPE:{programmer}
משתמש סופר מקצוען
בתחילת הבישול הוא בסיר למטהאיך עושים שהבשר בשבת בבוקר לא יהיה עשוי מדי
מדובר בחתיכות של מס 8
אח"כ מעלים אותו למעלה
(שקוע בטשולנט, אבל לא בקרקעית)
בתחילת הבישול הוא בסיר למטהאיך עושים שהבשר בשבת בבוקר לא יהיה עשוי מדי
מדובר בחתיכות של מס 8
יכול להיות שזה בגלל בישול יתר לפני שבת?בתחילת הבישול הוא בסיר למטה
אח"כ מעלים אותו למעלה
(שקוע בטשולנט, אבל לא בקרקעית)
ברור!יש לי מתכון מטורףףףף לחמין משפית מרוקאית מטורפת שיש לה קייטרינג----
יוצא טעים מאוד!!!!
כמות שמספיקה בערך ל-4 מנות----
מטגנת 2 בצלים גדולים ביחד עם כף סילאן.
מוסיפה תפו"א שחצוי ל-4
שעועית לבנה (שהושרתה)
מוסיפה מים חמים-לכסות.
ואז שמה תבלינים (אין לי כמויות אני מרוקאית אבל אנסה לכתוב)
פ.שחור גרוס
פ.מתוקה-לא הרבה
קצת כמון
בערך 2 כפות של תבלין ראס אל חנות-לא לוותר! מוסיף המון!
להוסיף עוד 2-3 כפות סילאן
חשוב לציין! שאני קונה רק תבלינים טריים מחנות תבלינים-זה טעם אחר לגמרי!!!!
לא מערבבת כדי לתת לתבלין להיפתח בבישול.
מבשלת ככה שעה+
ואז מוסיפה את הבשר (אני שמה אסאדו)
הרבה שמן,
חצי כוס יין אדום מתוק-מרכך את הבשר ונותן טעם מושלם!
שום כתוש וכמה פרוסות שום.
להוסיף מים לפי הצורך ולבשל עוד כשעתיים.
לשים את הביצים קשות
את הגריסים אני שמה ממש בכניסת שבת מעל הכול-שופכת איזה כוס וחצי.
יוצא חמין חום כהה וסמיך!!!
אם תרצו מתכון לקיקשע טוב ארשום מחר.
הכי חשוב כשמכינים להגיד-"לכבוד שבת קודש טעם המן טעם גן עדן"
זה התבלין של שבת הכי מוצלח!!!
בתיאבון!
הכל אמור להיות יחסיהאם גם בכמויות קטנות זה שעתיים על האש ו24 שעות על הפלטה?
לאוסם יש אבקת מרק עוף ללא מונסודיום גלוטומט, רק שהטעם קצת שונה...תודה, האבקת מרק
איך אבותינו היו מתבלים לפני שהומצא המוצר הזה?
למה צריך בחמין אבקת מרק?לאוסם יש אבקת מרק עוף ללא מונסודיום גלוטומט, רק שהטעם קצת שונה.
גם אני לא שמה, רק שבמתכון שהועלה כאן יש ולא כולם היו מרוצים מזה...למה צריך בחמין אבקת מרק?
אני לא שמה ויוצא מושלם!!!!!!!
זה באמת לא בריא!!!!!!גם אני לא שמה, רק שבמתכון שהועלה כאן יש ולא כולם היו מרוצים מזה...
אני לא שמה בגלל שאני לא רגילה לשים את זה, לא מבחינת בריאות...זה באמת לא בריא!!!!!!
הסברה אומרת הפוך (הצ'לנט רטוב ואם זה חתיכה קטנה היא תקבל את הטעם והרטיבות מכל הכיוונים)בקשר לכך שהבשר ישאר עסיסי חובה בפרט לשבת שזה על הפלטה הרבה זמן
לשים את כל הבשר בגוש אחד ולא לחתוך מקסימום לשתי חתיכות
אפשר לפרק בחלוקת הטשונט
הסיבה שהבשר מתיבש גם בגלל שצף למעלה ובעיקר כי חותכים לקוביות ואין לבשר חיות אפילו בחלקים הכי טובים
אבל כשזה גוש שלם נשאר לו עסיסיות בכל הגוש
זה מאוד מחדד ומדגיש את הטעמים,למה צריך בחמין אבקת מרק?
זה מאוד מחדד ומדגיש את הטעמים,
קוראים לזה אוממי.
תוכלי להעלות?וצא חמין חום כהה וסמיך!!!
אם תרצו מתכון לקיקשע טוב ארשום מחר.
קניתי בפוד אפילאיפה יש סיר של 20 ליטר נונסטיק?
האם צריך לבשל אותו קודם?בשר מספר 4 יוצא מעולה, באחריות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: