טעימות.
ממש.
והכי קלות להכנה שיש.
כוסות חג פעמיות רגילות
2.5 כוסות קמח
1 א. אפיה
1 כוס חמאת בוטנים [אני משתמשת במתוקה של B&D, מי שלא אוהבת מתוק שתשים לא מתוקה ומקווה שיהיה לה מספיק מתוק]
1 כוס סוכר
2 ביצים
קורט מלח
200 גרם מרגרינה [או כוס שמן קוקוס או כוס שמן קנולה + 1/2 כוס קמח נוספים אם לא משתמשים במרגרינה]
מערבבים את כל הרכיבים בקערת מיקסר עד לקבלת עיסה אחידה.
אם העיסה דביקה מוסיפים עוד קצת קמח
יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-2 ס"מ.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחק של 2-6 ס"מ זה מזה.
בעזרת מזלג לוחצים קלות על כל כדור שישתטח קצת.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה נאה.
מחלצים מהתבנית רק לאחר הקירור.
קישוט בשוקולד- אופציונלי-
200 גרם שוקולד מריר
1 כף חמאת בוטנים
ממיסי ם יחד שוקולד וחמאת בוטנים.
טובלים כל עוגיה עד לחצי
מניחים לייבוש על ניר אפיה.
שומרים בהקפאה בשקית סגורה היטב או בקופסא אטומה.
מניסיון זה לא נשמר הרבה זמן במקפיא פשוט כי זה מתחסל מהר...
ממש.
והכי קלות להכנה שיש.
כוסות חג פעמיות רגילות
2.5 כוסות קמח
1 א. אפיה
1 כוס חמאת בוטנים [אני משתמשת במתוקה של B&D, מי שלא אוהבת מתוק שתשים לא מתוקה ומקווה שיהיה לה מספיק מתוק]
1 כוס סוכר
2 ביצים
קורט מלח
200 גרם מרגרינה [או כוס שמן קוקוס או כוס שמן קנולה + 1/2 כוס קמח נוספים אם לא משתמשים במרגרינה]
מערבבים את כל הרכיבים בקערת מיקסר עד לקבלת עיסה אחידה.
אם העיסה דביקה מוסיפים עוד קצת קמח
יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ-2 ס"מ.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחק של 2-6 ס"מ זה מזה.
בעזרת מזלג לוחצים קלות על כל כדור שישתטח קצת.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה נאה.
מחלצים מהתבנית רק לאחר הקירור.
קישוט בשוקולד- אופציונלי-
200 גרם שוקולד מריר
1 כף חמאת בוטנים
ממיסי ם יחד שוקולד וחמאת בוטנים.
טובלים כל עוגיה עד לחצי
מניחים לייבוש על ניר אפיה.
שומרים בהקפאה בשקית סגורה היטב או בקופסא אטומה.
מניסיון זה לא נשמר הרבה זמן במקפיא פשוט כי זה מתחסל מהר...