עוגות/עוגיות השמחה - שלנו, הרווח - שלכם!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
טוב אז עשיתי את העוגה הזאת עם הקמח החדש לל"ג ברילי
תקשיבי זה טעים!!!!!!!!!
אני לא עם צליאק רק הבת שלי אבל לבנתיים סיימתי חצי תבנית אינגלישקייק
(לא היה לי תבנית גדולה עשיתי אינליגשקייק וA4)

העיסה נדבקה לי לנייר אפיה קצת יותר מכל עוגה אחרת -מה יכול להיות הסיבה?

אבל היא משובחתתתתתת
תודה רבה רבה!
העיסה פשוט דביקה קצת....

שמחה שנהנית!
 

בינה מלכותית

משתמש מקצוען
כמה עוגות חדשות.
3 מתוך 8 שהכנתי אתמול והיום. רק אלו חדשות.
מוצלחות.
שוות
והעיקר---------- קלות להכנה!
העוגות שלך אחד אחד,
לאחרונה מוצאת את עצמי אופה ומבשלת מתכונים חדשים
כמעט רק שלך!
את פשוט עלופה
(וכמובן שאני משמינה בהתאם)
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
הבטחתי עוד עוגות.
לא הגעתי להעלות מתכונים בשבוע שעבר, אז גם תמונות של הנוספות לא קיבלתם.
עד עכשיו...

קבלו,

עוגת אגוזים, שוקולד צ'יפס ושוקולד
עוגה לחובבי האוגזים

צפה בקובץ המצורף 1397387
4.5 כוסות קמח
1.5 כוסות אגוזי מלך טחונים
1 כף אבקת אפיה
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולד צ'יפס, בעדיפות למיני
2 סוכר וניל
1/3 כוס מים

לציפוי:
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר או 200 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות קטנות
קרוקנט אגוזים

מערבבים במיקסר את רכיבי העוגה ודוחסים בתבנית ענקית מרופדת בניר אפיה בגובה אחיד. אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להתייבשות.
מפזרים שוקולד צ'יפס או שוקולד שבור לחתיכות קטנות.
מחזירים לתנור לדקה.
מוציאים מהתנור ומשהין על השיש למשל 2 דקות.
בעזרת כף מורחים את השוקולד שנמס על פני העוגה כולה. מפזרים קרוקנט. פורסים בסכין חדה רק לאחר שהעוגה מתקררת לחלוטין.

עוגת קוקוס ושוקולד עם נגיעות קפה
אם אתם לא חובבי קוקוס, אל תכינו אותה
ותזכרו שהזרתי מראש.
צפה בקובץ המצורף 1397389
לבסיס:
7 חלמונים
4 כוסות קמח
1 כף אבקת אפיה
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
מים לפי הצורך [תלוי בסוג הקמח]

לשכבת הקוקוס:
7 חלבונים
1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום
2 כפות אבקת קפה נמס
40 גרם קוקוס טחון
1/2 כוס קמח
1/2 כוס ריצ' לא מוקצף

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
קוקוס קלוי ממותק


הכנה:
מערבבים את רכיבי הבסיס לתערובת אחידה.
מוסיפים מים לפי הצורך עד לקבלת בצק נח לדחיסה בתבנית.
דוחסים בתבנית ענקית מרופדת בניר אפיה. דוקרים במזלג במספר מקומות.
אופים ב 180 מעלות 10 דקות
מקררים ומכינים את שכבת הקוקוס:
מקציפים חלבונים לקצף יציב ומוסיפים סוכרים בהדרגה עד לקבלת קצף יציב בצבע חום בהיר. מוספים קפה נמס, קוקוס, קמח וריצ'.
משטחים מעל לשכבת האפויה למחצה. אפשר להיעזר בידיים לחות אם התערובת דביקה מדי.

מחזירים לתנור לאפיה נוספת של 25 דקות עד ששכבת הקוקוס יבשה.
מצננים את העוגה ומכינים ציפוי:
ממיסים שוקולד ושמן. מורחים על העוגה.
מפזרים קוקוס קלוי ממותק

פורסים בסכין חדה כשהעוגה קפואה למחצה



עוגת שוקולד - שוקולד צ'יפס רכה ללא גלוטן [צריך להתחשב באלו שלא אוכלים גלוון ומוזמנים גם הם, לא?]
צפה בקובץ המצורף 1397390
3 ביצים
1.5 כוסות סוכר
2 כוסות קמח רב תכליתי ללא גלוטן
1 כוס קמח שקדים
1 כף אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

מערבבים במיקסר את כל רכיבי העוגה למעט השוקולד צ'יפס
משטחים בתבנית ענקית מרופדת בניר אפיה.
מפזרים שוקולד צ'יפס ומהדקים קלות לתוך התערובת של העוגה.
אופים ב 180 מעלות 23-25 דקות רק עד שהעוגה לא רטובה.



מאפינס מנומרים שוקולד צ'יפס- קינמון, ללא גלוטן
צפה בקובץ המצורף 1397391
מתכון ל-12 מאפינס

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כף אבקת אפיה
1 כף גדושה קינמון טחון
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח רב תכליתי ללא גלוטן
1/2 כוס מים או ריצ' לא מוקצף [לטעם משובח יותר]

לציפוי:
1 כפית קינמון מעורב ב-2 כפות סוכר חום
1/2 כוס שוקולד צ'יפס

מקציפים ביצים שלימות עם סוכר למשך כ-3 דקות.
מוסיפים שמן.
מוסיפים את יתר הרכיבים למעט רכיבי הציפוי. ממלאים בתבנית שקעים מסליקון או בתבנית מרופדת בעטרות ניר עד לגובה 3/4 של כל שקע
מפזרים שוקולד צ'יפס וזורים סוכר חום מעורב בקינמון
אופים ב 180 מעלות 18 דקות


ואם אספיק לצלם מחר תמונה של עוגת בצק פריך, קרם עוגיות ופירורים, תקבלו גם אותו בעז"ה.
המתכונים הנ"ל גם בתבנית תנור?
תודה
 

gilifray

משתמש רשום
@ה. בקר יקרה!
הכנת את העוגה וניל מייפל שקדים
ואת שכבות שוקולד שקדים ויצא מושלם!!!!!!!!!!!!!
טעים ברמותתתת ויפהההה
אז תודה ענקית
 

עבמית

משתמש פעיל
כמה עוגות חדשות.
3 מתוך 8 שהכנתי אתמול והיום. רק אלו חדשות.
מוצלחות.
שוות
והעיקר---------- קלות להכנה!

עוגת וניל מייפל ושקדים

צפה בקובץ המצורף 1388634צפה בקובץ המצורף 1388635
6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס סירופ בטעם מייפל
3 כפות אבקת פודינג וניל
2 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
100 גרם גפרורי שקד מולבן
כחצי כוס סירופ בטעם מייפל

מקציפים בוו בחושות ביצים וסוכר במשך כ-4 דקות.
מוספים שמן בזרם דק.
מוסיפים את יתר הרכיבים למעט גפרורי השקד המולבן והחצי כוס הוסף של סירופ מייפל

יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בניר אפיה
מפזרים גפרורי שקד מולבן
מזלפים כחצי כוס סירופ מייפל על השקדים

אופים ב 180 מעלות כחצי שעה להשחמה נאה


עוגת ביסקוטים, שוקולד וחמאת בוטנים- ללא אפיה

צפה בקובץ המצורף 1388636צפה בקובץ המצורף 1388637צפה בקובץ המצורף 1388638

עוגה לא זולה. אבל- מתקבלות ממנה כ-100 קוביות קטנות. המראה שלה אלגנטי. מתאים ממש לשמחות

600 גרם ביסקויט כהה טחון
600 גרם ביסקויט בהיר טחון
3.5 כוסות חמאת בוטנים
700 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד לבן פרווה
דף טרנספר- לא חובה

בסיר קטן ממיסים 500 גרם שוקולד מריר עם 1.5 כוסות חמאת בוטנים.
שמים בקערה גדולה את הביסקויט הכהה הטחון ויוצקים מעליו 2/3 מקרם השוקולד וחמאת הבוטנים. מערבבים היטב, רצוי במיקסר ושוטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מעבירים לקירור והתקשות.

מוסיפים לקרם השוקולד הנותר 1.5 כוס חמאת בוטנים ו 200 גרם שוקולד לבן. ממיסים ומערבבים עם הביסקויט הבהיר הטחון. שוטחים מעל לשכבה הכהה.
שוב מקררים להתקשות.

ממיסים בסיר 200 גרם שוקולד מריר ואת חצי כוס חמאת הבוטנים הנותרת. יוצקים מעל לשכבה הבהירה.
מניחים בזהירות דף טרנספר מעל לשוקולד כאשר ההדפס כלפי מטה וצמד לשוקולד. מחליקים להוצאת בועות אויר כלואות.

מקררים היטב ועדיף בהקפה עד להתקשות מוחלטת של השוקולד.
מסירים בזהירות את דף הטרנספר.

ממתינים שהעוגה לא תהיה קפואה מדי ופורסם בסכין לחיותך עוגות בזהירות.


עוגת שכבות שוקולד ושקדים
צפה בקובץ המצורף 1388641
צפה בקובץ המצורף 1388640


לבסיס:
4 ביצים
1 כפית א. אפיה
1.5 כוסות סוכר חום דחוס
3 כוסות קמח שקדים
3 כוסות קמח
2 סוכר וניל
3/4 כוס שמן

1 כוס שוקולד צ'יפס

לשכבת השוקולד
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
חצי כפית אבקת אפיה

מערבבם בקערת המיקסר את רכיבי הבסיס לבצק. שוטחים בידיים לחות בשכבה דקה בתבנית מרופדת בניר אפיה
אופים כ-10 דקות.

מפזרים שוקולד צי'פס מעל לעוגה האפויה למחצה.

באותה קערה, ללא שטיפה, מערבבים היטב את רכיבי השכבה השניה, הכהה.
יוצקים מעל לשוקולד צ'יפס

מחזרים לתנור לאפיה של עוד כ-25 דקות
לגבי העוגת מייפל ושקדים-
באיזה גודל תבנית מדובר?
תודה על כל המתכונים האלופים!!
 

hilasg

משתמש פעיל
כמה עוגות חדשות.
3 מתוך 8 שהכנתי אתמול והיום. רק אלו חדשות.
מוצלחות.
שוות
והעיקר---------- קלות להכנה!

עוגת וניל מייפל ושקדים

צפה בקובץ המצורף 1388634צפה בקובץ המצורף 1388635
6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס סירופ בטעם מייפל
3 כפות אבקת פודינג וניל
2 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
100 גרם גפרורי שקד מולבן
כחצי כוס סירופ בטעם מייפל

מקציפים בוו בחושות ביצים וסוכר במשך כ-4 דקות.
מוספים שמן בזרם דק.
מוסיפים את יתר הרכיבים למעט גפרורי השקד המולבן והחצי כוס הוסף של סירופ מייפל

יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בניר אפיה
מפזרים גפרורי שקד מולבן
מזלפים כחצי כוס סירופ מייפל על השקדים

אופים ב 180 מעלות כחצי שעה להשחמה נאה


עוגת ביסקוטים, שוקולד וחמאת בוטנים- ללא אפיה

צפה בקובץ המצורף 1388636צפה בקובץ המצורף 1388637צפה בקובץ המצורף 1388638

עוגה לא זולה. אבל- מתקבלות ממנה כ-100 קוביות קטנות. המראה שלה אלגנטי. מתאים ממש לשמחות

600 גרם ביסקויט כהה טחון
600 גרם ביסקויט בהיר טחון
3.5 כוסות חמאת בוטנים
700 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד לבן פרווה
דף טרנספר- לא חובה

בסיר קטן ממיסים 500 גרם שוקולד מריר עם 1.5 כוסות חמאת בוטנים.
שמים בקערה גדולה את הביסקויט הכהה הטחון ויוצקים מעליו 2/3 מקרם השוקולד וחמאת הבוטנים. מערבבים היטב, רצוי במיקסר ושוטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מעבירים לקירור והתקשות.

מוסיפים לקרם השוקולד הנותר 1.5 כוס חמאת בוטנים ו 200 גרם שוקולד לבן. ממיסים ומערבבים עם הביסקויט הבהיר הטחון. שוטחים מעל לשכבה הכהה.
שוב מקררים להתקשות.

ממיסים בסיר 200 גרם שוקולד מריר ואת חצי כוס חמאת הבוטנים הנותרת. יוצקים מעל לשכבה הבהירה.
מניחים בזהירות דף טרנספר מעל לשוקולד כאשר ההדפס כלפי מטה וצמד לשוקולד. מחליקים להוצאת בועות אויר כלואות.

מקררים היטב ועדיף בהקפה עד להתקשות מוחלטת של השוקולד.
מסירים בזהירות את דף הטרנספר.

ממתינים שהעוגה לא תהיה קפואה מדי ופורסם בסכין לחיותך עוגות בזהירות.


עוגת שכבות שוקולד ושקדים
צפה בקובץ המצורף 1388641
צפה בקובץ המצורף 1388640


לבסיס:
4 ביצים
1 כפית א. אפיה
1.5 כוסות סוכר חום דחוס
3 כוסות קמח שקדים
3 כוסות קמח
2 סוכר וניל
3/4 כוס שמן

1 כוס שוקולד צ'יפס

לשכבת השוקולד
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
חצי כפית אבקת אפיה

מערבבם בקערת המיקסר את רכיבי הבסיס לבצק. שוטחים בידיים לחות בשכבה דקה בתבנית מרופדת בניר אפיה
אופים כ-10 דקות.

מפזרים שוקולד צי'פס מעל לעוגה האפויה למחצה.

באותה קערה, ללא שטיפה, מערבבים היטב את רכיבי השכבה השניה, הכהה.
יוצקים מעל לשוקולד צ'יפס

מחזרים לתנור לאפיה של עוד כ-25 דקות להתייצבות של העוגה.

הערה: אפשר להוסיף גנאש מעל לשכבה הכהה. חשבת על זה רק אחרי שכבר פרסתי את העוגה אז ויתרתי.



כל העוגות- תבנית תנור, מדידה בכוסות חד פעמי לשתיה קרה

בשבוע הבא בעז"ה- עוד.
אני רואה עכשיו
את יודעת שאת עילוי?
את לא נופלת מתמר פיליפ ואפרת בוינפררגד ( לא בטוחה שכתבתי את שם השמפחה נכון)
את חייבת לפרסם בעיתונים או משו כזה
את ממש ממש מוכשרת
 

ניק 4339

משתמש פעיל
אני רואה עכשיו
את יודעת שאת עילוי?
את לא נופלת מתמר פיליפ ואפרת בוינפררגד ( לא בטוחה שכתבתי את שם השמפחה נכון)
את חייבת לפרסם בעיתונים או משו כזה
את ממש ממש מוכשרת
היא מפרסמת בקטיפה.
 

טלוש

משתמש מקצוען
לגבי העוגת מייפל ושקדים-
באיזה גודל תבנית מדובר?
תודה על כל המתכונים האלופים!!
אני הכנתי אותה בתבנית תנור והיא יצאה לי בגובה של רולדה... (למרות שבטעם יצאה ממש טעים)
לדעתי צריך להכין אותה בתבני בגודל A4,
כל מתכון שהיא כותבת תבנית ענקית מבחינתי זו תבנית A4.
בהצלחה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אני הכנתי אותה בתבנית תנור והיא יצאה לי בגובה של רולדה... (למרות שבטעם יצאה ממש טעים)
לדעתי צריך להכין אותה בתבני בגודל A4,
כל מתכון שהיא כותבת תבנית ענקית מבחינתי זו תבנית A4.
בהצלחה!
זו עוגה שאמורה להיות נמוכה.
אבל לא בגובה של רולדה.
גובה של רולדה וחצי :)
 

עבמית

משתמש פעיל
אני הכנתי אותה בתבנית תנור והיא יצאה לי בגובה של רולדה... (למרות שבטעם יצאה ממש טעים)
לדעתי צריך להכין אותה בתבני בגודל A4,
כל מתכון שהיא כותבת תבנית ענקית מבחינתי זו תבנית A4.
בהצלחה!
הכנתי אותה בסוף בתבנית של A4
יצאה גבוהה וטעימהההה!!
 

מה שבטוח

משתמש פעיל
הבטחתי עוד עוגות.
לא הגעתי להעלות מתכונים בשבוע שעבר, אז גם תמונות של הנוספות לא קיבלתם.
עד עכשיו...

קבלו,

עוגת אגוזים, שוקולד צ'יפס ושוקולד
עוגה לחובבי האוגזים

צפה בקובץ המצורף 1397387
4.5 כוסות קמח
1.5 כוסות אגוזי מלך טחונים
1 כף אבקת אפיה
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולד צ'יפס, בעדיפות למיני
2 סוכר וניל
1/3 כוס מים

לציפוי:
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר או 200 גרם שוקולד מריר שבור לחתיכות קטנות
קרוקנט אגוזים

מערבבים במיקסר את רכיבי העוגה ודוחסים בתבנית ענקית מרופדת בניר אפיה בגובה אחיד. אופים ב 180 מעלות כ-20 דקות להתייבשות.
מפזרים שוקולד צ'יפס או שוקולד שבור לחתיכות קטנות.
מחזירים לתנור לדקה.
מוציאים מהתנור ומשהין על השיש למשל 2 דקות.
בעזרת כף מורחים את השוקולד שנמס על פני העוגה כולה. מפזרים קרוקנט. פורסים בסכין חדה רק לאחר שהעוגה מתקררת לחלוטין.

עוגת קוקוס ושוקולד עם נגיעות קפה
אם אתם לא חובבי קוקוס, אל תכינו אותה
ותזכרו שהזרתי מראש.
צפה בקובץ המצורף 1397389
לבסיס:
7 חלמונים
4 כוסות קמח
1 כף אבקת אפיה
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
מים לפי הצורך [תלוי בסוג הקמח]

לשכבת הקוקוס:
7 חלבונים
1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום
2 כפות אבקת קפה נמס
40 גרם קוקוס טחון
1/2 כוס קמח
1/2 כוס ריצ' לא מוקצף

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
קוקוס קלוי ממותק


הכנה:
מערבבים את רכיבי הבסיס לתערובת אחידה.
מוסיפים מים לפי הצורך עד לקבלת בצק נח לדחיסה בתבנית.
דוחסים בתבנית ענקית מרופדת בניר אפיה. דוקרים במזלג במספר מקומות.
אופים ב 180 מעלות 10 דקות
מקררים ומכינים את שכבת הקוקוס:
מקציפים חלבונים לקצף יציב ומוסיפים סוכרים בהדרגה עד לקבלת קצף יציב בצבע חום בהיר. מוספים קפה נמס, קוקוס, קמח וריצ'.
משטחים מעל לשכבת האפויה למחצה. אפשר להיעזר בידיים לחות אם התערובת דביקה מדי.

מחזירים לתנור לאפיה נוספת של 25 דקות עד ששכבת הקוקוס יבשה.
מצננים את העוגה ומכינים ציפוי:
ממיסים שוקולד ושמן. מורחים על העוגה.
מפזרים קוקוס קלוי ממותק

פורסים בסכין חדה כשהעוגה קפואה למחצה



עוגת שוקולד - שוקולד צ'יפס רכה ללא גלוטן [צריך להתחשב באלו שלא אוכלים גלוון ומוזמנים גם הם, לא?]
צפה בקובץ המצורף 1397390
3 ביצים
1.5 כוסות סוכר
2 כוסות קמח רב תכליתי ללא גלוטן
1 כוס קמח שקדים
1 כף אבקת אפיה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס קקאו
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס

מערבבים במיקסר את כל רכיבי העוגה למעט השוקולד צ'יפס
משטחים בתבנית ענקית מרופדת בניר אפיה.
מפזרים שוקולד צ'יפס ומהדקים קלות לתוך התערובת של העוגה.
אופים ב 180 מעלות 23-25 דקות רק עד שהעוגה לא רטובה.



מאפינס מנומרים שוקולד צ'יפס- קינמון, ללא גלוטן
צפה בקובץ המצורף 1397391
מתכון ל-12 מאפינס

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כף אבקת אפיה
1 כף גדושה קינמון טחון
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח רב תכליתי ללא גלוטן
1/2 כוס מים או ריצ' לא מוקצף [לטעם משובח יותר]

לציפוי:
1 כפית קינמון מעורב ב-2 כפות סוכר חום
1/2 כוס שוקולד צ'יפס

מקציפים ביצים שלימות עם סוכר למשך כ-3 דקות.
מוסיפים שמן.
מוסיפים את יתר הרכיבים למעט רכיבי הציפוי. ממלאים בתבנית שקעים מסליקון או בתבנית מרופדת בעטרות ניר עד לגובה 3/4 של כל שקע
מפזרים שוקולד צ'יפס וזורים סוכר חום מעורב בקינמון
אופים ב 180 מעלות 18 דקות


ואם אספיק לצלם מחר תמונה של עוגת בצק פריך, קרם עוגיות ופירורים, תקבלו גם אותו בעז"ה.
אפשר לישם קישור להודעה הזאת בהודעה הפותחת?
 

פטרוזיליה

משתמש פעיל
קניתי דף טרנספר מניחים על השוקולד שהוא רטוב??????
אמאלה עד שאני מכינה משהו שיצא טוב.....
??
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  27  פעמים

לוח מודעות

למעלה