עוגות/עוגיות עוגת שוקולד עם נגיעות חמאת בוטנים---

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עוגה מעולה ++
IMG_8035_800x600.jpg


קלה מאוד להכנה.
רכה.
וכמובן-
טעימה.


תבנית חד פעמית ענקית

6 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
3 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס ריצ' גולמי [או כוס קטנה של מכירות+ מים]
3/4 כוס חמאת בוטנים

לפיזור על העוגה:
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן [אפשר חום, יהיה פחות יפה בצבעים]
1/2 כוס קרוקנט בוטנים

שמים במיקסר את כל רכיבי העודה למעט השוקולד צ'יפס והקרוקנט.

מפעילים תחילה לאט להבלעות של הנוזלים ומעלים למהירות הגבוהה ביותר. מערבבים כ-3 דקות.

יוצקים לתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה ומשטחים בצורה ישרה.

מפזרים קרוקנט ושוקולד צ'יפס

אופים ב 180 מעלות 30-35 דקות רק עד שהעודה יבשה ולא יותר
IMG_8036_800x600.jpg
 

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מתכון כלבבי, והוא בא בדיוק בזמן!
2 שאלות: 1. חובה להשתמש במיקסר, או שאפשר לערבב ידנית?
2. קורקנט אגוזים גם יתאים?
אין על המתכונים שלך!!!
 

ש.כ

משתמש פעיל
אפשר להחליף את הסודה לשתייה באבקת אפייה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מתכון כלבבי, והוא בא בדיוק בזמן!
2 שאלות: 1. חובה להשתמש במיקסר, או שאפשר לערבב ידנית?
2. קורקנט אגוזים גם יתאים?
אין על המתכונים שלך!!!
עדיף מיקסר כדי שהתערובת תהיה יותר אורירי.
אבל אני צניחה שגם בערבוב בעזרת מטרפה העוגה תהיה טובה. אם כי לא ניסיתי.

כן. יתאים
אפשר להחליף את הסודה לשתייה באבקת אפייה?
בכוונה שמתי מזה מעט ומזה מעט. החומרים עובדים אחרת והמרקם טוב יותר. אבל אפשר. יתכן שבעוגה היה גבוהה יותר
 

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מה אפשר לשים במקום הריצ'?
 

qa123

משתמש מקצוען
אני באמצע להכין את העוגה
ומגלה שנגמר לי החמאת בוטנים..
מה לעשות??
 

מעצבת אלבומים

משתמש מקצוען
אפשר לשים שמנת מתוקה במקום ריץ יש לי פשוט מלא בבית ואין לי מה לעשות עם זה מפחדת שיתקלקל
 

מגדלור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עוגה מעולה ++
צפה בקובץ המצורף 1378705

קלה מאוד להכנה.
רכה.
וכמובן-
טעימה.


תבנית חד פעמית ענקית

6 ביצים
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
3 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס ריצ' גולמי [או כוס קטנה של מכירות+ מים]
3/4 כוס חמאת בוטנים

לפיזור על העוגה:
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן [אפשר חום, יהיה פחות יפה בצבעים]
1/2 כוס קרוקנט בוטנים

שמים במיקסר את כל רכיבי העודה למעט השוקולד צ'יפס והקרוקנט.

מפעילים תחילה לאט להבלעות של הנוזלים ומעלים למהירות הגבוהה ביותר. מערבבים כ-3 דקות.

יוצקים לתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה ומשטחים בצורה ישרה.

מפזרים קרוקנט ושוקולד צ'יפס

אופים ב 180 מעלות 30-35 דקות רק עד שהעודה יבשה ולא יותר
צפה בקובץ המצורף 1378702
הכנתי אותה היום לשבת
יצא מ-ו-ש-ל-ם
והגיוון של הקרוקונט שמתפצפץ בפה מיוחד ממש
אהבתי!
תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה