עוגות/עוגיות השמחה - שלנו, הרווח - שלכם!

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כמה עוגות חדשות.
3 מתוך 8 שהכנתי אתמול והיום. רק אלו חדשות.
מוצלחות.
שוות
והעיקר---------- קלות להכנה!

עוגת וניל מייפל ושקדים

IMG_8141_800x533.jpg
IMG_8142_800x533.jpg

6 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס סירופ בטעם מייפל
3 כפות אבקת פודינג וניל
2 כוסות קמח
1 כוס שמן
1 אבקת אפיה
100 גרם גפרורי שקד מולבן
כחצי כוס סירופ בטעם מייפל

מקציפים בוו בחושות ביצים וסוכר במשך כ-4 דקות.
מוספים שמן בזרם דק.
מוסיפים את יתר הרכיבים למעט גפרורי השקד המולבן והחצי כוס הוסף של סירופ מייפל

יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בניר אפיה
מפזרים גפרורי שקד מולבן
מזלפים כחצי כוס סירופ מייפל על השקדים

אופים ב 180 מעלות כחצי שעה להשחמה נאה


עוגת ביסקוטים, שוקולד וחמאת בוטנים- ללא אפיה

IMG_8136_800x533.jpg
IMG_8135_800x533.jpg
IMG_8134_800x533.jpg

עוגה לא זולה. אבל- מתקבלות ממנה כ-100 קוביות קטנות. המראה שלה אלגנטי. מתאים ממש לשמחות

600 גרם ביסקויט כהה טחון
600 גרם ביסקויט בהיר טחון
3.5 כוסות חמאת בוטנים
700 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד לבן פרווה
דף טרנספר- לא חובה

בסיר קטן ממיסים 500 גרם שוקולד מריר עם 1.5 כוסות חמאת בוטנים.
שמים בקערה גדולה את הביסקויט הכהה הטחון ויוצקים מעליו 2/3 מקרם השוקולד וחמאת הבוטנים. מערבבים היטב, רצוי במיקסר ושוטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מעבירים לקירור והתקשות.

מוסיפים לקרם השוקולד הנותר 1.5 כוס חמאת בוטנים ו 200 גרם שוקולד לבן. ממיסים ומערבבים עם הביסקויט הבהיר הטחון. שוטחים מעל לשכבה הכהה.
שוב מקררים להתקשות.

ממיסים בסיר 200 גרם שוקולד מריר ואת חצי כוס חמאת הבוטנים הנותרת. יוצקים מעל לשכבה הבהירה.
מניחים בזהירות דף טרנספר מעל לשוקולד כאשר ההדפס כלפי מטה וצמד לשוקולד. מחליקים להוצאת בועות אויר כלואות.

מקררים היטב ועדיף בהקפה עד להתקשות מוחלטת של השוקולד.
מסירים בזהירות את דף הטרנספר.

ממתינים שהעוגה לא תהיה קפואה מדי ופורסם בסכין לחיותך עוגות בזהירות.


עוגת שכבות שוקולד ושקדים
IMG_8139_800x533.jpg

IMG_8140_800x533.jpg


לבסיס:
4 ביצים
1 כפית א. אפיה
1.5 כוסות סוכר חום דחוס
3 כוסות קמח שקדים
3 כוסות קמח
2 סוכר וניל
3/4 כוס שמן

1 כוס שוקולד צ'יפס

לשכבת השוקולד
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
חצי כפית אבקת אפיה

מערבבם בקערת המיקסר את רכיבי הבסיס לבצק. שוטחים בידיים לחות בשכבה דקה בתבנית מרופדת בניר אפיה
אופים כ-10 דקות.

מפזרים שוקולד צי'פס מעל לעוגה האפויה למחצה.

באותה קערה, ללא שטיפה, מערבבים היטב את רכיבי השכבה השניה, הכהה.
יוצקים מעל לשוקולד צ'יפס

מחזרים לתנור לאפיה של עוד כ-25 דקות להתייצבות של העוגה.

הערה: אפשר להוסיף גנאש מעל לשכבה הכהה. חשבת על זה רק אחרי שכבר פרסתי את העוגה אז ויתרתי.



כל העוגות- תבנית תנור, מדידה בכוסות חד פעמי לשתיה קרה

עוד
 
נערך לאחרונה ב:

very nice

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוגות מרשימות ביותר ונראות טעימות!!!
מזל טוב על העוגות החדשות או המאורע שלכבודם הוכנו העוגות?
 

PNINA-ZILUM

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
@ה. בקר בדיוק ברגע המתאים!
איזה השקעה. ואסתטיקה. ויופי. והכי הכי- מגרה!!!!
שירבו השמחות תמיד בלב שמח.
מזל טוב מזל טוב!
איזו מקורקעת שאת:sne:
 

גויבה

משתמש פעיל
@ה. בקר הרבה מזל"טים שירבו השמחות בביתכם ובלב שמח!(ואנחנו נרוויח עוד מתכונים משובחים כאלו)
בעוגת שכבות שוקולד שקדים יש סוכר חום ,את מתכוונת לכהה ?
כי לאחרונה אני לא מוצאת אותו בשום חנות וחיפשתי בהרבה .
 

שקדי

משתמש מקצוען
מזל טוב!!!!
תודה על השיתןף המפורט והמגרה!
הרבה שמחות בבריאות ולב שמח!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@ה. בקר הרבה מזל"טים שירבו השמחות בביתכם ובלב שמח!(ואנחנו נרוויח עוד מתכונים משובחים כאלו)
בעוגת שכבות שוקולד שקדים יש סוכר חום ,את מתכוונת לכהה ?
כי לאחרונה אני לא מוצאת אותו בשום חנות וחיפשתי בהרבה .
כן הכהה.
מצאתי בשקית בכשרות הרב לנדא
אם את לא מוצאת אפשר דמררה ועדיף דמררה כהה יותר
 

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
עוגות מדהימות!
בעוגת שכבות שוקולד ושקדים אפשר להחליף את הקמח שקדים בקמח רגיל?
המונמון מזל טוב!!!
ותמשיכי להפציץ הלאה בעוגות טובות וקלות :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עוגות מדהימות!
בעוגת שכבות שוקולד ושקדים אפשר להחליף את הקמח שקדים בקמח רגיל?
המונמון מזל טוב!!!
ותמשיכי להפציץ הלאה בעוגות טובות וקלות :)
לא ניסיתי כי כאמור זו המצאה חדשה :)
אבל אני מניחה שאין בעיה. רק הייתי שמה כוס פחות ורק אם הבלילה נוזלית מדי מוסיפה עוד כוס
 

א.ב.ג.ד

משתמש פעיל
לא ניסיתי כי כאמור זו המצאה חדשה :)
אבל אני מניחה שאין בעיה. רק הייתי שמה כוס פחות ורק אם הבלילה נוזלית מדי מוסיפה עוד כוס
את אלופה!
כל מתכון שונה מחברו ועם טוויסט אחר.
ממציאה כל פעם את עצמך מחדש !!!
תודה!
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
זל טוב מזל טוב!
הכל נראה מהמם!
אשמח לשמוע על הדף טרנספר הזה, מה זה? זה מעביר חומר כלשהו על העוגה? צבעי מאכל?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה