בבני ברק גם נשמע פיצוץ בערך 8 דקות אחרי האזעקהדיווח על פיצוץ כעת בתל אביב,
נבדק חשד לנפילה בים או בשטח פתוח ללא התרעה.
אגב, מיד אחריה לא שמעו כלום.
בבני ברק גם נשמע פיצוץ בערך 8 דקות אחרי האזעקהדיווח על פיצוץ כעת בתל אביב,
נבדק חשד לנפילה בים או בשטח פתוח ללא התרעה.
ממתי 7? אני זוכר רק אחד באחד הימים הראשונים של המלחמה...7 ה״י בפעם האחרונה ששמעתי.
אנחנו לא סתם תוקפים שם..
6 חיילים הי"ד, ו1 פועל ערבי -ישראלי.ממתי 7? אני זוכר רק אחד באחד הימים הראשונים של המלחמה...
חוץ מזה שהמספר לא נכוןבינתים עושה רושם שחיזבללה רק סופגים וסופגים (מנין ההרוגים כבר אוחז ב-50/0 אאל"ט)
אותי זה קצת מלחיץ מי יודע מה הם מבשלים ה"י, וכמאמר הפתגם הערבי הידוע: נקמה אוכלים שהיא קרה
אני לא מבין, אז אתה ממליץ לתת להם לתקוף ולא להגיב?המלצה לישראל בתור אחד שמכיר את החות'ים,
אם אתם מתכוונים לשלוח מטוסי קרב למרחק של 2000 ק"מ בשביל להפציץ משגר אל תעשו את זה
אם אתם מתכוונים להגיב כי נראה לכם שזה הנכון עכשיו לעשות אל תעשו את זה
עם החות'ים לא כדאי להתעסק, יש להם אורך רוח ואין להם שום בעיה להקריב 100 אלף לוחמים בשביל זה.
יש להם כוח עצום של טילי קרקע קרקע בליסטיים ואלפי מל"טים מתאבדים.
אם בכל זאת החלטתם לתקוף בתימן, כדאי שזה יהיה חזק נרחב וקטלני במיוחד, כי התגובה בו תבוא.
אני רק מזכיר כי השייט הימי עובר בים האדום...כל כלי שייט יהפוך להיות מטרה לחות'ים .
לצערי החות'ים הוכיחו יכולות עמידה מול קואליציה שלמה שקמה כנגדם וגם אז לא יכלו על החות'ים.
אבו צאלח הדסק הערבי
לתקוף באיראן.אני לא מבין, אז אתה ממליץ לתת להם לתקוף ולא להגיב?
ברגע שהם ישלחו טילים רשמית מה יש לעשות חוץ מלהגיב?
חלקם מירי דו צדדי ה"יעשרות טילי נ"ט נורו לעבר מוצבי צה"ל ויישובים ישראליים, ובשורות הצבא נפלו בגבול הצפוני שבעה קצינים וחיילים מאז פרוץ הלחימה, לצד אזרח ישראלי שנהרג.
מתוך כתבה בווינט מלפני 10 ימים
אבו צאלח השאיר עלי רושם של אחד עם פה מאוד גדול, מעבר לפורפורציות הנורמליות, אני אישית לוקח את כל הדיווחים שלו בעירבון מוגבלאני לא מבין, אז אתה ממליץ לתת להם לתקוף ולא להגיב?
ברגע שהם ישלחו טילים רשמית מה יש לעשות חוץ מלהגיב?
בתקיפות בגב'אליה בעזה מדווחים על 50 מחבלים שחוסלו
דובר משרד הבריאות בעזה מקפיץ כעת את מספר ההרוגים בג'באליא ל100 .
עוד שעתיים:משרד הפנים של חמאס לאלג'זירה: לפחות 400 הרוגים ופצועים בתקיפה במחנה הפליטים ג'באליא.
נשמע גרוע מאודראש המל"ל מתנהל כעת מערכה בצפון הרצועה מערכה קשה ועזה, אין לחימה ללא מחיר כאב.
ב-21 בינואר לפנות בוקר השלימו כוחות צה"ל את נסיגתם מרצועת עזה, שעות ספורות לאחר השבעתו של ברק אובמה כנשיא ארצות הברית (המכלול)הכוחות יצאו ברגע שאובמה נכנס לתפקיד. אאל"ט זה היה באותו יום. כשהוא נכנס - אחרון הטנקים עזב.
פעם שניה השבוע שמעדכנים כאן על זהדיווחים על ירוט בשמי טבריה.
הפרטים בבדיקה
ידוע מתי? אתמול או היום?דובר צה"ל:
שני חיילי צה"ל, לוחמי גבעתי, רועי וולף מרמת גן ולביא ליפשיץ ממודיעין נפלו בקרב בצפון רצועת עזה הי"ד
אתמול במהלך הלילהידוע מתי? אתמול או היום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: