מה שחשב המחבל שנתן כדור ב400 פרות.אני מנסה להבין מה חשב לעצמו המחבל שסחב על הגב לעזה עובד זר תאילנדי?
והיו עשרות כאלה...
יש זן של אנשים(?) שעושה להם טוב לראות אחרים סובלים, צורחים, נאנקים, נרצחים, נאנקים.
מה שחשב המחבל שנתן כדור ב400 פרות.אני מנסה להבין מה חשב לעצמו המחבל שסחב על הגב לעזה עובד זר תאילנדי?
והיו עשרות כאלה...
נכון, אבל בחטיפה יש מטרה - לשחרר תמורתם אסירים.מה שחשב המחבל שנתן כדור ב400 פרות.
יש זן של אנשים(?) שעושה להם טוב לראות אחרים סובלים, צורחים, נאנקים, נרצחים, נאנקים.
בחקירות השב"כ שהתפרסמו, הם אמרו שהבטיחו להם דירה פלוס הרבה כסף לכל חטוף שהם מביאיםנכון, אבל בחטיפה יש מטרה - לשחרר תמורתם אסירים.
מה הם חשבו לקבל בתמורה לתאילנדי???
בינתיים כל מי שנסע לאוקראינה בר"ה היה יותר מוגן מכל מי שהיה בישראל בשמחת תורה עם כל ההגנות והמקלטים ...הקב"ה לא תמיד הגן עלינו, גם לא על אדמת אירופה ועל אדמת אוקראינה.
יש להבין, במדינת ישראל כשנופלים טילים אזרחים נכנסים למקלטים ויש הגנות - שם אין מקלטים ואין הגנות".
למי שזוכר, גם שר הביטחון גלנט (שהיה אז אלוף פיקוד דרום) אמר בתחילת המלחמה דברים דומים מאוד ("הייתי קרוב לשבירת מפרקתו של החמאס" כך במקור)ישי כהן: אבי וידרמן, מי שהיה יועצו הקרוב של רה״מ אולמרט בזמן 'עופרת יצוקה', מספר שישראל הייתה קרובה שבועיים מלחסל את חמאס. היה גם גיבוי מהעולם. מי שעצר את אולמרט היו אהוד ברק וציפי לבני. עצרו בכוח. ״אני זוכר כמה אולמרט השתולל, הוא מאוד רצה לסיים את המבצע, היינו קרובים לנקודה של מיטוט שלטון חמאס״. מעניין.
ובכל זאת, יש הבדל בין דיווח על משפט של עיתונאי סעודי לבין דיווח על התרחשות שהיא הרבה יותר רגישה.רוב הדיווחים לא רשמיים.
ככה זה עובד. רק משתדלים לכתוב שזה דיוח ערבי
מסכים.ובכל זאת, יש הבדל בין דיווח על משפט של עיתונאי סעודי לבין דיווח על התרחשות שהיא הרבה יותר רגישה.
שלא לומר שהניסיון הראה עד כמה הם אוהבים להפיץ שקרים.
בכל מקרה, כאמור זו דעתי האישית בלבד.
הכוחות יצאו ברגע שאובמה נכנס לתפקיד. אאל"ט זה היה באותו יום. כשהוא נכנס - אחרון הטנקים עזב.ישי כהן: אבי וידרמן, מי שהיה יועצו הקרוב של רה״מ אולמרט בזמן 'עופרת יצוקה', מספר שישראל הייתה קרובה שבועיים מלחסל את חמאס. היה גם גיבוי מהעולם. מי שעצר את אולמרט היו אהוד ברק וציפי לבני. עצרו בכוח. ״אני זוכר כמה אולמרט השתולל, הוא מאוד רצה לסיים את המבצע, היינו קרובים לנקודה של מיטוט שלטון חמאס״. מעניין.
סוף סוף הם כתבו דדלייןשוב דובר משרד הבריאות בעזה:
החלה הספירה לאחור לקראת השבתת הגנרטורים של בית החולים שפאא ובית החולים האינדונזי.
הגנרטורים יפסיקו לפעול מחר (יום רביעי) בסוף היום.
הנאום המדובר לא נדחה?כלי התקשורת הערבים טוענים שנסראללה הציב אולטימטום עד נאומו ביום שישי.
נאום נסראללה נדחה ל 12 בנובמבר למניינם
היה חייל אחד לפחות שנהרג מטיל נ"ט...מנין ההרוגים כבר אוחז ב-50/0 אאל"ט)
מחילההיה חייל אחד לפחות שנהרג מטיל נ"ט...
מובן,מחילה
לכן כתבתי אאל"ט אבל הרעיון נשאר.
נפילת חלקי מיירט,יש פרטים נוספים?
7 ה״י בפעם האחרונה ששמעתי.היה חייל אחד לפחות שנהרג מטיל נ"ט...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: