הת"ת המרכזי
משתמש פעיל
נראה לי שהגירסה השניהקבלו בגירסה משופצת ודרמטית
הייתה לומר שגם לבני גנץ יש בן בעזה
נראה לי שהגירסה השניהקבלו בגירסה משופצת ודרמטית
בגירסה הבאה כבר יזכירו למי בקבינט אין בן בעזה אלא בארה"ב...נראה לי שהגירסה השניה
הייתה לומר שגם לבני גנץ יש בן בעזה
סיפרו שהוא חזר ומתנדב ב''הצלה''בגירסה הבאה כבר יזכירו למי בקבינט אין בן בעזה אלא בארה"ב...
*ליז מגעיל...ברייקינג: נשיאת אוניברסיטת פנסילבניה *ליז מגיל נאלצה להתפטר כעת מתפקידה לאחר שעוררה סערה בשבוע שעבר כשסירבה לומר שקריאה לרצח העם היהודי נוגדת את מדיניות האוניברסיטה.
יש למישהו מידע במי מדובר?במצרים מדווחים: "גופת בכיר גדול בחמאס הועברה והגיעה היום למצרים,חשאיות וסודיות רבה נשמרת באזור."
כן- שולח לך בפרטי.יש למישהו מידע במי מדובר?
אפשר גם?כן- שולח לך בפרטי.
ינון מגל: אפילו את מותו של גל אייזנקוט הי״ד מנצלת מכונת הרעל כדי להתנגח פוליטית, בעיקר במשפחת נתניהו. אז רק כדי לסגור את הפינה, בדקתי (מיוזמתי) אבנר נתניהו כבר סוגר חודשיים במילואים. ולא שקראו לו. הוא התגייס מיוזמתו. תתביישו.בגירסה הבאה כבר יזכירו למי בקבינט אין בן בעזה אלא בארה"ב...
יש למישהו תשובה?אפשר לשאול שאלה?
כשרואים סרטונים (באשכול תיעוד מהמלחמה) שהחיילים מכינים אוכל בבתים של ערבים - במטבח בעזה, איך הם מכינים שם? הרי המטבח, בלשון המעטה "לא כשר" (!)
לצערנו לא כולם שומרי כשרות...יש למישהו תשובה?
מנסה להבין לאן אתה חותריש למישהו תשובה?
אכלו שם.לצערנו לא כולם שומרי כשרות...
ולא מחייב שבאמת אכלו שם.
שאלה תמימה לחלוטין.מנסה להבין לאן אתה חותר
באיזה סרטון יש אנשים דתיים?אכלו שם.
אנשים "דתיים".
באחד הסרטונים,באיזה סרטון יש אנשים דתיים?
ומי אומר לך שזה באמת אוכל שבושל שם ולא סתם סרטון שעשו כדי להראות שבעזרת ה' צה"ל מצליח להגיע אל המחבלים?
סתם סרטון שעשו כדי להראות שבעזרת ה' צה"ל מצליח להגיע אל המחבלים?
אני יודע שבמצבים מסוימים יש היתר ע"פ הרמב"ם בהלכות מלכים.באחד הסרטונים,
היה ויצא מהתנור.
מצאתי באשכול התיעוד רק סרטון אחד כזה.גם השתמשו ושמו את באוכל בכלים שלהם. אז זה קצת לא -
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: