גם במרכז ירושלים היה פיצוץ אדיר, הבניין רעד.
בגבעת שאול נפלו רסיסים... לא יודעת באיזה איזור זה.
אבל שוגרו 6 רקטות, 3 נפלו בשטח פתוח ו3 יורטו
גם במרכז ירושלים היה פיצוץ אדיר, הבניין רעד.
הבעיה שמדובר בנושא טעון מאד, ה'בטן הרכה של ישראל'.׳ערוץ 12׳: מטה משפחות החטופים הודיע: מיד בסיום העצרת המשפחות עומדות לעבור ולהתבצר בכניסה לקריה.
א. מי ששואל אותו מעולם עכשיו מעולם לא האשים אותו שמנע מדינה פלסטינית.נתניהו על השאלה למה לא ביטל את הסכמי אוסלו:
30 שנה האשמתם אותי שמנעתי מדינה פלסטינית, עכשיו אתם מאשימים אותי שלא?
שמחת תורה. עברי דבר עברית.'7 באוקטובר'
לא יודע מי שאל אותו במסיבת העיתונאים, אבל בהחלט השמאל פוסח על שני הסעיפים (באופן קבוע, לא רק במקרה הזה) בהתאם לצרכים פוליטיים.א. מי ששואל אותו מעולם עכשיו מעולם לא האשים אותו שמנע מדינה פלסטינית.
יש בזה משהו שטחי - ואתה צודק.ב. בריחה מאחריות - מנהיג צריך לעשות את הדבר הנכון ולא את מה שנראה נכון. אם הרש"פ זה רע - למה לא ביטלת את הסכמי אוסלו? מה זה התירוץ הזה 'אם הייתי מפרק הייתם מאשימים אותי'??
למותר לציין, שאם היינו נשארים ברצועת הביטחון בלבנון, כנראה לא היינו מקבלים את חיזבאללה בכזו עוצמה על הגבול.'ארבע אימהות'
רק אומרת שלכאלה שלא משרתים בצבא ואין קרובים שם, אז מאוד קל לתפוס את המצב בעיניים קרות.למותר לציין, שאם היינו נשארים ברצועת הביטחון בלבנון, כנראה לא היינו מקבלים את חיזבאללה בכזו עוצמה על הגבול.
התפיסה ש"החיילים הם הילדים של כולנו" ושאנחנו צריכים לשמור עליהם - במקום שהצבא, שזה תפקידו - ישמור על המדינה, היא אבסורד ואסון.
אין לדעת...למותר לציין, שאם היינו נשארים ברצועת הביטחון בלבנון, כנראה לא היינו מקבלים את חיזבאללה בכזו עוצמה על הגבול.
התפיסה ש"החיילים הם הילדים של כולנו" ושאנחנו צריכים לשמור עליהם - במקום שהצבא, שזה תפקידו - ישמור על המדינה, היא אבסורד ואסון.
התכוונתי כמושג. בהתחלה כתבתי שמחת תורה אבל זה היה נשמע כך "עוד 20 שנה שמחת תורה יחזור"שמחת תורה. עברי דבר עברית.
לא מדוייק,לא יודע מי שאל אותו במסיבת העיתונאים, אבל בהחלט השמאל פוסח על שני הסעיפים (באופן קבוע, לא רק במקרה הזה) בהתאם לצרכים פוליטיים.
זה לא עובדה, זו דעה שמבוססת על שטיפת מוח תקשורתית. (לא מספיק הבנתי למה אתה מתכוון בשטחי והעמוק, אגב)יש בזה משהו שטחי - ואתה צודק.
יש בזה משהו מאוד עמוק גם - העם בזמנו רצה את אוסלו, זה די עובדה.
אי אפשר - כמו שהשמאל עושה קבוע - לפסוח על שני הסעיפים. זה לא מצדיק את מה שהוא עשה - אבל זה בהחלט משנה את התמונה.
שים לב, הוא אמר שלא ביטלתי.נ.ב לא הוא מימש את הסכמי אוסלו. רק את הסכמי Y (חברון).
יש לי המון קרובים בצבא (משפחה, חברים).רק אומרת שלכאלה שלא משרתים בצבא ואין קרובים שם, אז מאוד קל לתפוס את המצב בעיניים קרות.
בתור חרדים שרובנו לא בצבא ואין לנו קרובים חיילים, קל לדבר ככה.
לא חרדי. דתי לאומי.בתור חרדים
אז ככה:לכאלה שלא משרתים בצבא ואין קרובים שם
שיגידו. הרבה בימין קוראים לברק אהוד ברח כבר שנים בגלל זה.(כך אגב אמרו גם אנשי ימין מובהקים, כיעקב עמידרור וכדו')
שרונן צור טבע. לא משתמש במושגים של ה---- לא יודע איך לקרוא לו.התכוונתי כמושג
טוב, אז אתה לא עוקב אחרי דיבורים בשמאל בשנים האחרונות של פינג פונג בצורה עקבית.אז זה קצת לערבב בין הימין לשמאל לומר ש"מה שאני לא אעשה תתקפו אותי". זה לא אותם אנשים..
טעות. מה אני אגיד לך?זה לא עובדה, זו דעה שמבוססת על שטיפת מוח תקשורתית.
ולכן ההמשך של המשפט הזה לא רלוונטי.(לא מספיק הבנתי למה אתה מתכוון בשטחי והעמוק, אגב)
לא נכוןשרונן צור טבע
זה לא עומד באף קריטריון של עובדה. וממילא זו דעה.. הוכחה כלשהי?טעות. מה אני אגיד לך?
תקרא מספיק על התקופה.זה לא עומד באף קריטריון של עובדה. וממילא זו דעה.. הוכחה כלשהי?
לי מאז ומעולם (וכל אנשי הביטחון שדיברתי איתם) היה ברור שזה היה אסון.שלפני 3 חודשים, היה מאוד לא פופולרי להגיד שהיה צריך להשאר בלבנון, וטוב עשו שיצאו משם,
לא מתחיל אפילו להריח כמו הוכחה...תקרא מספיק על התקופה.
יש לי המון קרובים בצבא (משפחה, חברים).
בתוך עזה ומחוץ לעזה, בצפון ובדרום.
אבל בכל מקרה -
אני מדבר על ההנהגה.
היא חייבת להסתכל ב'עינים קרות' ולהעדיף את האינטרס הלאומי (שבסוף הוא גם האינטרס הפרטי. כמה משפחות איבדו וכמה יאבדו את יקיריהם בצפון בגלל אהוד ברח וחבר מרעיו שלא ידעו לחשב את האינטרס הלאומי?)
לכן כתבתי רובנו.לא חרדי. דתי לאומי.
אז ככה:
שלושה קרובי משפחה - ברצועה, עכשיו.
חבר מהישיבה שנהרג בשמחת תורה.
עוד חברים ברצועה, עכשיו.
קרוב משפחה אחר - בכיר בצה"ל לשעבר, שנפצע בששת הימים.
ועוד ועוד.
מספיק טוב?
מחבלים מלידה.זה לא בית חולים! כוחות צה"ל איתרו אמל"ח בתוך אינקובטורים ומחבלי נוח'בה
הושלמה הפעילות המשותפת של צה"ל ושב"כ, במרחב בית החולים 'כאמל אדואן', ששימש כמתחם של חמאס בג'באליה; במבצע אותרו אמצעי לחימה ונעצרו כ-90 מחבלים. חלק מאמצעי הלחימה נמצאו בתוך מחלקת תינוקות באינקובטורים
מכיון שהנושא לא היה 'אתה' כתבתי את מה שהיה נדמה לי, ומה ששמעתי מהרבה אנשים, כולל אנשי ימין מובהקים (עם כי לא בקצה הסקאלה) ויתכן בהחלט שטעיתי. אבל לא זה היה הנושא, מה שבאתי לומר הוא רק, שמה שחשבנו אתמול, לא רלוונטי להיום, ומה שאנחנו חושבים היום, לא בהכרח יהיה רלוונטי למחר, בסוף אנו משתדלים לעשות את הטוב בעינינו (כל אחד הטוב בעיניו), וה' הוא מנהיג את העולם, ומוביל אותו אל התכלית ואל הטוב.לי מאז ומעולם (וכל אנשי הביטחון שדיברתי איתם) היה ברור שזה היה אסון.
כל איש ביטחון לא משוחד מבין את זה.
אבל זה באמת נכון.לכן כתבתי רובנו.
תספרו את זה ליאיר לפידאבל זה באמת נכון.
מי שלא מתגייס ומשרת בצה"ל אין לו את הפריוולגיה להעביר ביקורת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: