עץ הדעת טוב ורע
משתמש סופר מקצוען
זה קשור למדינה שלנו, לא למתנת חיים.אולי הגיע הזמן להוריד את גיל המינימום לתרומה...???
@מתנת חיים
אני בעל סוג דם AB+ והלוואי ואוכל לתרום.
אני עדיין לא בגיל המתאים
זה קשור למדינה שלנו, לא למתנת חיים.אולי הגיע הזמן להוריד את גיל המינימום לתרומה...???
@מתנת חיים
הם יכולים לפעול בעניין.זה קשור למדינה שלנו, לא למתנת חיים.
אני עדיין לא בגיל המתאים
אולי הגיע הזמן להוריד את גיל המינימום לתרומה...???
@מתנת חיים
אדם בעל סוג דם AB יכול לקבל תרומות דם מכל סוגי הדם האחרים (ולכן נקרא "מקבל אוניברסלי"), ואדם בעל סוג דם O יכול לתרום לכל סוגי הדם האחרים (ולכן נקרא "תורם אוניברסלי").
לא בטוח שאותו כלל תקף גם לתרומת כליה, זה נכון לתרומת דםאדם בעל סוג דם AB יכול לקבל תרומות דם מכל סוגי הדם האחרים (ולכן נקרא "מקבל אוניברסלי"), ואדם בעל סוג דם O יכול לתרום לכל סוגי הדם האחרים (ולכן נקרא "תורם אוניברסלי").
אולי הגיע הזמן להוריד את גיל המינימום לתרומה...???
@מתנת חיים
זה קשור למדינה שלנו, לא למתנת חיים.
אני עדיין לא בגיל המתאים
הם יכולים לפעול בעניין.
סטיתם מנושא האשכול,אדם בעל סוג דם AB יכול לקבל תרומות דם מכל סוגי הדם האחרים (ולכן נקרא "מקבל אוניברסלי"), ואדם בעל סוג דם O יכול לתרום לכל סוגי הדם האחרים (ולכן נקרא "תורם אוניברסלי").
בתרומת כליה צריך להתאים גם רמת נוגדנים, ואולי עוד פרמטריםלא בטוח שאותו כלל תקף גם לתרומת כליה, זה נכון לתרומת דם
@חיימקה, חללים מ7/10 או במהלך התמרון הקרקעי?הותר לפרסום
15 חללי צה"ל שנהרגו במתקפת הטרור מוחזקים על ידי ארגון הטרור חאמס בעזה
הותר לפרסום
15 חללי צה"ל שנהרגו במתקפת הטרור מוחזקים על ידי ארגון הטרור חאמס בעזה
@חיימקה, חללים מ7/10 או במהלך התמרון הקרקעי?
פייק
לא דיווח דרמטי בכלל.דיווח: ישראל משתמשת בפצצות המאוחסנות במחסני נשק אמריקאים סודיים
מדיווח של הגרדיאן עולה כי ישראל עושה שימוש "בסבירות גבוהה" בפצצות השייכות לארה"ב, מתוך מחסני נשק סודיים בישראל השייכים לצבא האמריקאי | גורמים אמריקאים אישרו את הפרטים לעיתון הבריטי
(כיכר השבת)
זה באמת מעניין.ערוצים לבנוניים: צה”ל תוקף כעת בחומין א-תחתא, 45 ק”מ מגבול ישראל לבנון.
במקום פרצה שריפה,
כמו"כ תקיפות נוספות במקומות המקובלים..
ברורזה באמת מעניין.
זה מעבר למה שהיה "רצועת הביטחון", זאת אומרת מחוץ למה שנקרא דרום לבנון.
מי שלא זוכר בצוק איתן הם לא נתנו לישראל להשתמש בהםלא דיווח דרמטי בכלל.
לארה"ב יש מחסני נשק בהרבה מדינות באיזורים בחשיבות גבוהה.
חלק מההסכם עם אותן מדינות זה שמותר להן להשתמש בחלק מהנשק הזה.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
בכל מקרה, ודאי שצריך להוריד את התלות שלנו באמריקאים
ברור.ברור
יש להם בכל לבנון מחסני ענק של תחמושת
המחסנים בדרום לבנון 'יחסית' קטנים
מרענן לראות שגם אנחנו משיבים לעליית מדרגה בעליית מדרגה ולא נשארים פסיביים.אבל מעניין שישראל תקפה שם.
והאנשים אשר פתח הבית הוכו בסנווריםעוד לא הבנתם שזה פשוט לא הזמן???????
צפה בקובץ המצורף 1536923
אני לא מבינה, בלי שימצאו תוכניות כאלו נכנסים למנהרות בלי לבדוק קודם? אין איזה רובוט שיכול להיכנס ולבדוק שאין שם כלום?חמאס תכנן להקריס מגנן (ביצור צבאי) עם מאות חיילים בשאטי ע''י מנהרות תופת | הפעולה נמנעה בעקבות מציאת התוכניות.
תרשימי קרב מדויקים שנמצאו מנעו ברגע האחרון הקרסת הביצור עם מאות חיילים בשאטי ע"י מנהרות תופת. המגנן האוגדתי פונה בבהילות ובכך נמנע אסון גדול מימדים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: