לא ממש בדיחה, הגיוני שזה חצי רציני-חצי בדיחה...בדיחה? רציני?
הכסף הזה יכול מאוד לעזור לי עכשיו!צה"ל מציע כסף למי שימסור מידע על ראשי חמאס, סינוואר $400000, מוחמד דף רק $100000.
לא שאני מבינה מה כל כך חמור כאן... ):
- לוחמי צה"ל במילואים הורחקו מפעילות מבצעית אחרי שקראו "שמע ישראל" בכריזת מסגד בג'נין והשמיעו בו שירי חנוכה. צה"ל מסר בתגובה כי הלוחמים הורחקו מיידית לאחר קבלת הסרטונים שתיעדו אותם ובדיקה ראשונית של האירוע על ידי המפקדים. "התנהגות הלוחמים בסרטונים חמורה ועומדת בניגוד מוחלט לערכי צה"ל", הוסיף דובר צה"ל.
מזתומרת לא מבינה?לא שאני מבינה מה כל כך חמור כאן... ):
איך הם כל הזמן מדוייקים במספרים?משרד הבריאות הפלסטיני של חמאס בעזה מעדכן את מספרי הנפגעים ברצועה: 18,787 הרוגים. 50,897 פצועים.
כשממציאים מספרים, אז מה זה משנה כמה?איך הם כל הזמן מדוייקים במספרים?
אצלנו עד עכשיו לא יודעים את מספר ההרוגים הסופי שנרצחו בטבח, יש עדיין כמה נעדרים שלא יודעים אם הם הרוגים או חטופים.
ז..ז..ז..זה קרה באמת?!תוך שעות בודדות: פעילי שמאל פרצו לבית כנסת הגדול בתל אביב והשמיעו קריאות של המואזין ברמקול
ז..ז..ז..זה קרה באמת?!
הבהרה: לאחר בירור עם בית הכנסת הגדול בתל אביב, הסרטון שמופץ על ידי אנשי שמאל עם קולות המואזין בבית הכנסת הגדול הוא תוצאה של הדבקת סאונד, אותם פעילים לא נכנסו לבית הכנסת.
שיהיו בריאים.הבהרה: לאחר בירור עם בית הכנסת הגדול בתל אביב, הסרטון שמופץ על ידי אנשי שמאל עם קולות המואזין בבית הכנסת הגדול הוא תוצאה של הדבקת סאונד, אותם פעילים לא נכנסו לבית הכנסת.
זה שכבר ירו כל הטילים שלהם ולא נשאר מהם נקרא שפגע ישראל ביכולת הרקטי? אולי הכוונה לזה שלא נותנים להם להבריח עוד טילים לתוך הרצוע.כתב בכיר ברצועה: האויב הישראלי פגע באופן משמעותי ביכולת הרקטית של ההתנגדות בעזה.
שמצאו מצבורים גדולים.זה שכבר ירו כל הטילים שלהם ולא נשאר מהם נקרא שפגע ישראל ביכולת הרקטי? אולי הכוונה לזה שלא נותנים להם להבריח עוד טילים לתוך הרצוע.
גליל מערבי זה לא אומר כלוםעוצמה רבה! רואה מאצלי (גליל מערבי) ושומע את הפיצוצים
לא היה באופקים יותר מחודשצבע אדום: "אזעקה במרחב מערב הנגב"
פדויים, בטחה, אופקים
לפחות הוא מבין שזו מלחמת דת
אני מקווה שההורים שלו לימדו אותו שלא כל דבר שרוצים - מקבלים ושהוא עבד חזק על דחיית סיפוקיםביידן: אני רוצה שישראל תהיה ממוקדת באיך לשמור על חיי אזרחים בעזה, לא להפסיק לרדוף אחרי חמאס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: