ביצה שלא בושלה או טוגנה בלפחות 70 מעלות היא ביצה חיה.כן בהחלט תלוי למה את קוראת ביצה חיה. תני דוגמא
ביצה שלא בושלה או טוגנה בלפחות 70 מעלות היא ביצה חיה.כן בהחלט תלוי למה את קוראת ביצה חיה. תני דוגמא
אם מערבבים היטב וזה מתבשלאפילו מתכונים שמבשלים על גז זה מגעיל אותי- כמו קרם לימון לפאי....
אני חושבת שהצלחתי לרדת לעומק דעתה, היא מתכוונת שבעוגה היא שמה ביצה חיה (ולא מבושלת) וזה בסדר, אבל ביצה חיה כשלא מבשלים אותה אח"כ כמו בגלידה זה מוזר לה.ביצה חיה היא ביצה שלא עברה בישול.
לא מצליחה להבין לאן ירמזו הודעותייך.
כן.הרינג זה נא?
כבוש כמבושלהרינג זה נא?
כשאומרים נא, מתכוונים לנאכן.
הדג לא מבושל. רק כבוש במלח.
כשאת שומעת שאנשים אוכלים דגים נאים,
תדמייני הערינג.
אפ'חד לא אוכל דג ישירות מהאקווריות.
זה דגים שעוברים תהליך כלשהו של כבישה - במלח, מיץ לימון או אחרים
לפעמים כבישה קלה של כמה שעות ואפילו פחות, ולפעמים כבישה ארוכה יותר של כמה ימים.
בהלכהכבוש כמבושל
האמת שכן.אפ'חד לא אוכל דג ישירות מהאקווריות
אוף, לא ענית לי. יש קרמים מאד טעימים שלא עוברים אפייה ולא מצאתי תחליף הולם ואשמח לקבל תשובה.לא מבינה אתכם ..... תלוי איפה אתם משתמשות בביצה חיה, בגלידה זה ממש לא מקצועי! ממתי שמים ביצה בגלידה. ובעוגה תמיד שמים אבל בקרם של עוגה שלא נכנס לתנור זה גם מוזר. פשוט אל תנסו ברים שלא נשמעים לכם.
טעים זה עניין סובייקטיביאוף, לא ענית לי. יש קרמים מאד טעימים שלא עוברים אפייה ולא מצאתי תחליף הולם ואשמח לקבל תשובה.
"להימנע מאכילתו" לא אומר שזה נאבהלכה
אבל לאוכלוסיות בסיכון למשל זה גם מאכל שיש לנהוג בו זהירות ועדיף להימנע מאכילתו.
זה בסך הכל דיון. לא ויכוח השקפתי."להימנע מאכילתו" לא אומר שזה נא
בהגדרה, זה לא נחשב דגים נאים, אולי לא מבושלים כל צורכם, אין לי כח לבדוק בדיוק
בכל מקרה, שיקויים בנו נרבה ונפרה כדגים, שנה טובה
דווקא לא, עייני ערך טרטר, סשימי, קרפצ'יו, קובה נייה (דגים ובשר)כן.
הדג לא מבושל. רק כבוש במלח.
כשאת שומעת שאנשים אוכלים דגים נאים,
תדמייני הערינג.
אפ'חד לא אוכל דג ישירות מהאקווריות.
זה דגים שעוברים תהליך כלשהו של כבישה - במלח, מיץ לימון או אחרים
לפעמים כבישה קלה של כמה שעות ואפילו פחות, ולפעמים כבישה ארוכה יותר של כמה ימים.
כולם מושרים במיץ ליים, חומץ או משהו בסגנון - מה שנותן להםפ כבישה גם אם קלה.דווקא לא, עייני ערך טרטר, סשימי, קרפצ'יו, קובה נייה (דגים ובשר)
אין לי מושג האמת לא נתקלתי בזה אף פעם אבל אם את מכירה ויודעת שהמליצו על זה והכל טוב עם הביצה אז בכיף תשתמשי אני יודעת שפעם נתקלתי בטבלת הימורים ותחליפים אם אמצא אשלח לפה.אוף, לא ענית לי. יש קרמים מאד טעימים שלא עוברים אפייה ולא מצאתי תחליף הולם ואשמח לקבל תשובה.
התכוונתי שיש כאלה שמבחינתם ביצה חיה זה גם (ביצת עין סתם דוגמא) או ביצה בתערובת של מילוי לרוגאלאך הבנת...ביצה חיה היא ביצה שלא עברה בישול.
לא מצליחה להבין לאן ירמזו הודעותייך.
ביצת עין אני עוד מבינה, כי זה מבושל חלקית.התכוונתי שיש כאלה שמבחינתם ביצה חיה זה גם (ביצת עין סתם דוגמא) או ביצה בתערובת של מילוי לרוגאלאך הבנת...
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!