ביצה שלא בושלה או טוגנה בלפחות 70 מעלות היא ביצה חיה.כן בהחלט תלוי למה את קוראת ביצה חיה. תני דוגמא
ביצה שלא בושלה או טוגנה בלפחות 70 מעלות היא ביצה חיה.כן בהחלט תלוי למה את קוראת ביצה חיה. תני דוגמא
אם מערבבים היטב וזה מתבשלאפילו מתכונים שמבשלים על גז זה מגעיל אותי- כמו קרם לימון לפאי....
אני חושבת שהצלחתי לרדת לעומק דעתה, היא מתכוונת שבעוגה היא שמה ביצה חיה (ולא מבושלת) וזה בסדר, אבל ביצה חיה כשלא מבשלים אותה אח"כ כמו בגלידה זה מוזר לה.ביצה חיה היא ביצה שלא עברה בישול.
לא מצליחה להבין לאן ירמזו הודעותייך.
כן.הרינג זה נא?
כבוש כמבושלהרינג זה נא?
כשאומרים נא, מתכוונים לנאכן.
הדג לא מבושל. רק כבוש במלח.
כשאת שומעת שאנשים אוכלים דגים נאים,
תדמייני הערינג.
אפ'חד לא אוכל דג ישירות מהאקווריות.
זה דגים שעוברים תהליך כלשהו של כבישה - במלח, מיץ לימון או אחרים
לפעמים כבישה קלה של כמה שעות ואפילו פחות, ולפעמים כבישה ארוכה יותר של כמה ימים.
בהלכהכבוש כמבושל
האמת שכן.אפ'חד לא אוכל דג ישירות מהאקווריות
אוף, לא ענית לי. יש קרמים מאד טעימים שלא עוברים אפייה ולא מצאתי תחליף הולם ואשמח לקבל תשובה.לא מבינה אתכם ..... תלוי איפה אתם משתמשות בביצה חיה, בגלידה זה ממש לא מקצועי! ממתי שמים ביצה בגלידה. ובעוגה תמיד שמים אבל בקרם של עוגה שלא נכנס לתנור זה גם מוזר. פשוט אל תנסו ברים שלא נשמעים לכם.
טעים זה עניין סובייקטיביאוף, לא ענית לי. יש קרמים מאד טעימים שלא עוברים אפייה ולא מצאתי תחליף הולם ואשמח לקבל תשובה.
"להימנע מאכילתו" לא אומר שזה נאבהלכה
אבל לאוכלוסיות בסיכון למשל זה גם מאכל שיש לנהוג בו זהירות ועדיף להימנע מאכילתו.
זה בסך הכל דיון. לא ויכוח השקפתי."להימנע מאכילתו" לא אומר שזה נא
בהגדרה, זה לא נחשב דגים נאים, אולי לא מבושלים כל צורכם, אין לי כח לבדוק בדיוק
בכל מקרה, שיקויים בנו נרבה ונפרה כדגים, שנה טובה
דווקא לא, עייני ערך טרטר, סשימי, קרפצ'יו, קובה נייה (דגים ובשר)כן.
הדג לא מבושל. רק כבוש במלח.
כשאת שומעת שאנשים אוכלים דגים נאים,
תדמייני הערינג.
אפ'חד לא אוכל דג ישירות מהאקווריות.
זה דגים שעוברים תהליך כלשהו של כבישה - במלח, מיץ לימון או אחרים
לפעמים כבישה קלה של כמה שעות ואפילו פחות, ולפעמים כבישה ארוכה יותר של כמה ימים.
כולם מושרים במיץ ליים, חומץ או משהו בסגנון - מה שנותן להםפ כבישה גם אם קלה.דווקא לא, עייני ערך טרטר, סשימי, קרפצ'יו, קובה נייה (דגים ובשר)
אין לי מושג האמת לא נתקלתי בזה אף פעם אבל אם את מכירה ויודעת שהמליצו על זה והכל טוב עם הביצה אז בכיף תשתמשי אני יודעת שפעם נתקלתי בטבלת הימורים ותחליפים אם אמצא אשלח לפה.אוף, לא ענית לי. יש קרמים מאד טעימים שלא עוברים אפייה ולא מצאתי תחליף הולם ואשמח לקבל תשובה.
התכוונתי שיש כאלה שמבחינתם ביצה חיה זה גם (ביצת עין סתם דוגמא) או ביצה בתערובת של מילוי לרוגאלאך הבנת...ביצה חיה היא ביצה שלא עברה בישול.
לא מצליחה להבין לאן ירמזו הודעותייך.
ביצת עין אני עוד מבינה, כי זה מבושל חלקית.התכוונתי שיש כאלה שמבחינתם ביצה חיה זה גם (ביצת עין סתם דוגמא) או ביצה בתערובת של מילוי לרוגאלאך הבנת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: