עוד לא יצא כמעט החגלא אערוך בבסיס. מכיון שיש לא מעט שהכינו ויצא להן מצוין כמו המתכון. וכמובן גם לי. יש לי בטחון מלא במתכון הזה. כבר כמה שנים שאני מכינה אותו ותמיד מצליח לי ב"ה.
אני שמה 3 כוסות.
זה ממש מעניין.
זה והוופל בלגי המלוח גורם לי להרגיש שיש משהו בקמח תפו"א של חברות שונות שתופס יותר או פחות את הנוזלים.
וחייבת להודות לך על כל המתכונים שניסיתי
אז מאחר וזה אחד מהם מצטטת פה
העוגיות יצאו מקסימות (שמתי 2 ועוד קצת כוסות כי נגמר לי ויצא מצוין)
רוטב צילי מדהים הציל לי את כל המאכלים שיהיו יותר פיקנטים
עוגות לקחתי כמה ויצאו מאוד מוצלחות
לזניה בשר עשיתי לחג ויצא מעדן כולם בקשו עוד!!!
טחינת שקדים ואגוזים בטעם כבד הייתי צריכה לעשות כמה פעמים
חזה עוףוהאננס יצא מוצלח מאוד!! (פעם אחת עשיתי בלי אננס אבל לפי המתכון וגם יצא מאוד טוב)
בקיצור שומרת הכל לשנה הבאה
ותודה לך על כל הגיוונים והרעיונות בשמי ובשם כל המשפחה