פסח עוגיות שוקולד סדוקות-

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
האמת התאכזבתי מאד מהטעם ומהמרקם
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
האמת התאכזבתי מאד מהטעם ומהמרקם
האמת שאני מצטערת בשבילך אבל האשכול מוכיח שלרוב מי שהכין נהנה מהעגויות כך שאני בטוחה במתכון לגמרי.
כנראה ענין של טעם או שאפית יותר מדי. בכולופן, את כמובן לא חייבת להכין שוב....


אני גם תוהה איך היית מרגישה אם הייתי כותבת על איור שלך שנתת לי חינם במתנה "האמת שהתאכזבתי ממנו". סתם נקודה למחשבה. יש הבדל בין לכתוב כמו שכתבת לבין לכתוב "משום מה לא אהבתי את המרקם והטעם. יש לזה הסבר, אולי משהו יצא לי שונה מאלו שנהנו?" יש שאלות על מתכונים שלא נהנו מהם. ותגובות על כאלו. השאלה היא איך כותבים.
@ה. בקר באיזה גודל כוס את משתמשת?
חד פעמי של שתיה קרה
 

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צודקת 1000 פעמים
שפע הנתינה כאן, שלך ושל שאר המומחיות מדהים וראוי להערכה,
יצא לי גם לשאול על מתכונים ולקבל תגובות בצורה מיידית

אכן צורת התגובה אינה ראויה, ולא משקפת את ההכרת הטוב הנדרשת.

בכל מקרה אני מחפשת מתכונים כאן, ולא בעיתונים
בגלל ובשביל התגובות
ובונה על תגובות כנות ואמיתיות.
בהתחשב בעלות הגבוהה של החומרים וביוקר הזמן והאנרגיה המושקעים
אני רוצה להיות בטוחה לפני שניגשת למתכון שאנשים ניסו ונהנו
והתאכזבתי מאד כששמעתי מנשים שזו מחשבה תמימה ולא כך פני הדברים

בכל מקרה אכן התגובה אינה ראויה, שוב סליחה ותודה על התרומה הגדולה לשמחת החג של כולנו
 

דרך חדשה

משתמש מקצוען
תודה על המתכון!
קל להכנה ופשוט.
דייקתי לפי הכמויות הרשומות אך גם לי יצא קצת יבש ואבקתי, לא מספיק רטוב ונימוח.... מעניין למה?!
חשבתי פעם הבאה להוסיף עוד חבילת שוקולד אולי יעזור.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה על המתכון!
קל להכנה ופשוט.
דייקתי לפי הכמויות הרשומות אך גם לי יצא קצת יבש ואבקתי, לא מספיק רטוב ונימוח.... מעניין למה?!
חשבתי פעם הבאה להוסיף עוד חבילת שוקולד אולי יעזור.
אולי אפית יותר מדי?
או שהתערובת עצמה היתה יבשה לפני האפיה?
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
העני הכנתי אתמול ויצא ממש מיוחד.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לא שרויה
כ-45 עוגיות

צפה בקובץ המצורף 1630994

100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן]
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כוס קקאו
3 כוסות קמח תפו"א

אבקת סוכר לציפוי

ממיסים שמן עם שוקולד.

שמים בקערה את כל הרכיבים [למעט אבקת סוכר], כולל השוקולד והשמן שהומסו יחד.
מערבבים היטב לתערובת אחידה. דביקה רק מעט.
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ 2 ס"מ
מגלגלים באבקת סוכר לציפוי מלא בנדיבות

מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחקים של כ 2 ס"מ זה מה

אופים ב 180 מעלות כ-10 דקות עד שהעוגיות נפרדות בקלות מניר האפיה.
מכינה עכשיו
כבר כששמתי 2 כוסות קמח תפ"א התערובת מספיק סמיכה בשביל ליצור כדורים.
מפחדת להוסיף עוד כוס
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לא שרויה
כ-45 עוגיות

צפה בקובץ המצורף 1630994

100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן]
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כוס קקאו
3 כוסות קמח תפו"א

אבקת סוכר לציפוי

ממיסים שמן עם שוקולד.

שמים בקערה את כל הרכיבים [למעט אבקת סוכר], כולל השוקולד והשמן שהומסו יחד.
מערבבים היטב לתערובת אחידה. דביקה רק מעט.
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ 2 ס"מ
מגלגלים באבקת סוכר לציפוי מלא בנדיבות

מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחקים של כ 2 ס"מ זה מה

אופים ב 180 מעלות כ-10 דקות עד שהעוגיות נפרדות בקלות מניר האפיה.
שמתי רק 2 כוסות קמח תפ"א, ואי אפשר היה בשום אופן יותר.
יצא מעולה ביותר!!!
המתכון הכי טוב לעוגיות האלה.
תודה העני.
 

אילוש

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מתכון מוצלח וטעים!
הוספתי כוס שקדים טחונים ויצא מושלם.
 

NBS DESIGN

משתמש צעיר
@ה. בקר
תודה על המתכון. יצא וואו
לא יודעת איך קרצתם עיגולים בידים. זה דביק , מרגישה שגיליתי את אמריקה ;)- אז משתפת
שמתי בשקית זילוף וקרצתי עיגולים - ממש נח!
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
שמתי רק 2 כוסות קמח תפ"א, ואי אפשר היה בשום אופן יותר.
יצא מעולה ביותר!!!
המתכון הכי טוב לעוגיות האלה.
תודה העני.
20240426_151235.jpg
 

נועה ב

משתמש מקצוען
אני מתוסכלת:( אולי תסבירו לי למה אני שמתי 3 כוסות והכל יצא עדין ככ דליל??
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ובמתכון כתוב 3...
לדעתי צריך לערוך בבסיס
באמת מאוד מתפלאת.
אחת עוד כתבה שהוסיפה כוס שקדים טחונים.....
המתכונים של העני מנוסים ומבוססים, לא מבינה מה קורה כאן.
מתכננת מחר להכין שוב לאור ההצלחה.
אשתף.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ובמתכון כתוב 3... :(
לדעתי צריך לערוך בבסיס
לא אערוך בבסיס. מכיון שיש לא מעט שהכינו ויצא להן מצוין כמו המתכון. וכמובן גם לי. יש לי בטחון מלא במתכון הזה. כבר כמה שנים שאני מכינה אותו ותמיד מצליח לי ב"ה.
אני שמה 3 כוסות.


זה ממש מעניין.
זה והוופל בלגי המלוח גורם לי להרגיש שיש משהו בקמח תפו"א של חברות שונות שתופס יותר או פחות את הנוזלים.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה