מעבד מזון- בסכין הלהבאיך טוחנים סוכר ואבקת סוכר? באיזה מכשיר?
האמת שאני מצטערת בשבילך אבל האשכול מוכיח שלרוב מי שהכין נהנה מהעגויות כך שאני בטוחה במתכון לגמרי.האמת התאכזבתי מאד מהטעם ומהמרקם
חד פעמי של שתיה קרה@ה. בקר באיזה גודל כוס את משתמשת?
אולי אפית יותר מדי?תודה על המתכון!
קל להכנה ופשוט.
דייקתי לפי הכמויות הרשומות אך גם לי יצא קצת יבש ואבקתי, לא מספיק רטוב ונימוח.... מעניין למה?!
חשבתי פעם הבאה להוסיף עוד חבילת שוקולד אולי יעזור.
מכינה עכשיולא שרויה
כ-45 עוגיות
צפה בקובץ המצורף 1630994
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן]
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כוס קקאו
3 כוסות קמח תפו"א
אבקת סוכר לציפוי
ממיסים שמן עם שוקולד.
שמים בקערה את כל הרכיבים [למעט אבקת סוכר], כולל השוקולד והשמן שהומסו יחד.
מערבבים היטב לתערובת אחידה. דביקה רק מעט.
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ 2 ס"מ
מגלגלים באבקת סוכר לציפוי מלא בנדיבות
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחקים של כ 2 ס"מ זה מה
אופים ב 180 מעלות כ-10 דקות עד שהעוגיות נפרדות בקלות מניר האפיה.
לא אפיתי הרבהאולי אפית יותר מדי?
או שהתערובת עצמה היתה יבשה לפני האפיה?
שמתי רק 2 כוסות קמח תפ"א, ואי אפשר היה בשום אופן יותר.לא שרויה
כ-45 עוגיות
צפה בקובץ המצורף 1630994
100 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן]
3 ביצים
1 אבקת אפיה
1 כוס קקאו
3 כוסות קמח תפו"א
אבקת סוכר לציפוי
ממיסים שמן עם שוקולד.
שמים בקערה את כל הרכיבים [למעט אבקת סוכר], כולל השוקולד והשמן שהומסו יחד.
מערבבים היטב לתערובת אחידה. דביקה רק מעט.
בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים בקוטר של כ 2 ס"מ
מגלגלים באבקת סוכר לציפוי מלא בנדיבות
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחקים של כ 2 ס"מ זה מה
אופים ב 180 מעלות כ-10 דקות עד שהעוגיות נפרדות בקלות מניר האפיה.
שמתי רק 2 כוסות קמח תפ"א, ואי אפשר היה בשום אופן יותר.
יצא מעולה ביותר!!!
המתכון הכי טוב לעוגיות האלה.
תודה העני.
ובמתכון כתוב 3...שמתי רק 2 כוסות קמח תפ"א, ואי אפשר היה בשום אופן יותר.
יצא מעולה ביותר!!!
באמת מאוד מתפלאת.ובמתכון כתוב 3...
לדעתי צריך לערוך בבסיס
לא אערוך בבסיס. מכיון שיש לא מעט שהכינו ויצא להן מצוין כמו המתכון. וכמובן גם לי. יש לי בטחון מלא במתכון הזה. כבר כמה שנים שאני מכינה אותו ותמיד מצליח לי ב"ה.ובמתכון כתוב 3...
לדעתי צריך לערוך בבסיס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: