חלבי פסי שמרים גבינה

אזרחית אמריקאית

משתמש מקצוען
העני יקרה, מכל העוגות הגבינה המטורפות מגרה אותי דווקא עוגת השמרים שלך.... הבצק כבר מוכן ונראה מצוין.
תודה על הכל וחג שמח!
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
תודה על המתכון המוצלח,
יצא מושלם, מקווה שישאר עד שבועות...
הכנתי מכוסמין 80%, הנחתי כל פס בנייר אפיה, כל 3 בתבנית, לא היו לי אינגליש קצרות.
הגרתי מים מקילו וחצי גבינה למשך יום במקרר, שקלתי לאחר סינון המים והמשקל יצא 890 גרם
1653544949718.png

יצא שהחלק העליון טפח בצורה כזו שיש הרבה יותר בצק בחלק העליון מהתחתון, איך אפשר לאזן שיהיה שווה בשני החלקים? צריך לרדד את החלק שמקפלים כלפי מעלה לדק יותר?
1653544912828.png
 

פרידא

משתמש מקצוען
להיפך
דווקא כשלא חם
החום גורם לו להספג במאפה
אני אופה המון וגם תמיד חשבתי שהאבקת סוכר תספג במאפה. עד שקראתי באיזה מקום שהפוך, לשים דווקא כשחם. ניסיתי ובאמת ממש מעניין זה נשאר על העוגה ולא נספג גם אחרי שעבר הקפאה והפשרה!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני אופה המון וגם תמיד חשבתי שהאבקת סוכר תספג במאפה. עד שקראתי באיזה מקום שהפוך, לשים דווקא כשחם. ניסיתי ובאמת ממש מעניין זה נשאר על העוגה ולא נספג גם אחרי שעבר הקפאה והפשרה!
@פרידא
נכון, פירסמתי את הטיפ הנ"ל באשכול העוגות.
אבל כאן מדובר על א. סוכר זרויה מעל סירופ וזה כבר משהו אחר
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני אופה המון וגם תמיד חשבתי שהאבקת סוכר תספג במאפה. עד שקראתי באיזה מקום שהפוך, לשים דווקא כשחם. ניסיתי ובאמת ממש מעניין זה נשאר על העוגה ולא נספג גם אחרי שעבר הקפאה והפשרה!
@פרידא
נכון, פירסמתי את הטיפ הנ"ל באשכול העוגות.
אבל כאן מדובר על א. סוכר זרויה מעל סירופ וזה כבר משהו אחר
הוא נבלע בסירופ החם

זה לא רק על מאפה רגיל.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה על המתכון המוצלח,
יצא מושלם, מקווה שישאר עד שבועות...
הכנתי מכוסמין 80%, הנחתי כל פס בנייר אפיה, כל 3 בתבנית, לא היו לי אינגליש קצרות.
הגרתי מים מקילו וחצי גבינה למשך יום במקרר, שקלתי לאחר סינון המים והמשקל יצא 890 גרם
צפה בקובץ המצורף 1126149
יצא שהחלק העליון טפח בצורה כזו שיש הרבה יותר בצק בחלק העליון מהתחתון, איך אפשר לאזן שיהיה שווה בשני החלקים? צריך לרדד את החלק שמקפלים כלפי מעלה לדק יותר?
צפה בקובץ המצורף 1126147
את יכולה לרדד את החלק הזה, אבל לא חובה.
נראה מעולה

העני יקרה,
יצא טעים ויפה! הבעל והילדים מרוצים ביותר....
מקנאה ממש בזכויותיך בהבאת שמחה וסיפוק בבתים רבים בישראל!
צפה בקובץ המצורף 1126867
נראה ממש טוב
 

יודית1714

משתמש פעיל
נראה מושלם, יש אפשרות להתפיח את הבצק לילה במקרר?
קראתי באיזה מתכון שצריך להפחית שמרים אם כך, מה את אומרת?
תודה מראש
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה מושלם, יש אפשרות להתפיח את הבצק לילה במקרר?
קראתי באיזה מתכון שצריך להפחית שמרים אם כך, מה את אומרת?
תודה מראש
אפשר להתפיח לילה במקרר
אבל לעבוד איתו רק בטמפאטורת חדר
כלומר להניח על השיש לדמן מה שלא יהיה קר מהמקרר
 

אנשים פשוטים

משתמש חדש
מישהי יודעת להגיד לי אם אני רוצה להמיר את הבצק ללא גלוטן,
אני משתמשת במולינו כחול-מזונות
כמה מים להוסיף או לשנות משהו אחר?
במתכונים ללא גלוטן יש בדרכ בערך פי שתים קמח ומלח)
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רוצים אצלי גביניות/עוגת שמרים גבינה, בלי הרבה בצק כמו בתמונות פה. יש למישהי מתכון כזה, כמו של אנג'ל שהבצק דק?
 

אופססס ;)

משתמש מקצוען
רוצים אצלי גביניות/עוגת שמרים גבינה, בלי הרבה בצק כמו בתמונות פה. יש למישהי מתכון כזה, כמו של אנג'ל שהבצק דק?
רידדתי אותו יותר דק.
יצא לי 8 פסים. המילוי הזה הספיק ל-6 ועוד 2 עם המילוי של הקקאו מכאן.
יצא טעים מאד.
עשה לי חוויה מתקנת לפעמים אחרות שניסיתי להכין פסי גבינה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה