אזרחית אמריקאית
משתמש מקצוען
העני יקרה, מכל העוגות הגבינה המטורפות מגרה אותי דווקא עוגת השמרים שלך.... הבצק כבר מוכן ונראה מצוין.
תודה על הכל וחג שמח!
תודה על הכל וחג שמח!
אני אופה המון וגם תמיד חשבתי שהאבקת סוכר תספג במאפה. עד שקראתי באיזה מקום שהפוך, לשים דווקא כשחם. ניסיתי ובאמת ממש מעניין זה נשאר על העוגה ולא נספג גם אחרי שעבר הקפאה והפשרה!להיפך
דווקא כשלא חם
החום גורם לו להספג במאפה
@פרידאאני אופה המון וגם תמיד חשבתי שהאבקת סוכר תספג במאפה. עד שקראתי באיזה מקום שהפוך, לשים דווקא כשחם. ניסיתי ובאמת ממש מעניין זה נשאר על העוגה ולא נספג גם אחרי שעבר הקפאה והפשרה!
אני אופה המון וגם תמיד חשבתי שהאבקת סוכר תספג במאפה. עד שקראתי באיזה מקום שהפוך, לשים דווקא כשחם. ניסיתי ובאמת ממש מעניין זה נשאר על העוגה ולא נספג גם אחרי שעבר הקפאה והפשרה!
הוא נבלע בסירופ החם@פרידא
נכון, פירסמתי את הטיפ הנ"ל באשכול העוגות.
אבל כאן מדובר על א. סוכר זרויה מעל סירופ וזה כבר משהו אחר
מרחת משו מעל הגבניות??
רק ביצה טרופה לפני האפיהמרחת משו מעל הגבניות??
את יכולה לרדד את החלק הזה, אבל לא חובה.תודה על המתכון המוצלח,
יצא מושלם, מקווה שישאר עד שבועות...
הכנתי מכוסמין 80%, הנחתי כל פס בנייר אפיה, כל 3 בתבנית, לא היו לי אינגליש קצרות.
הגרתי מים מקילו וחצי גבינה למשך יום במקרר, שקלתי לאחר סינון המים והמשקל יצא 890 גרם
צפה בקובץ המצורף 1126149
יצא שהחלק העליון טפח בצורה כזו שיש הרבה יותר בצק בחלק העליון מהתחתון, איך אפשר לאזן שיהיה שווה בשני החלקים? צריך לרדד את החלק שמקפלים כלפי מעלה לדק יותר?
צפה בקובץ המצורף 1126147
נראה ממש טובהעני יקרה,
יצא טעים ויפה! הבעל והילדים מרוצים ביותר....
מקנאה ממש בזכויותיך בהבאת שמחה וסיפוק בבתים רבים בישראל!
צפה בקובץ המצורף 1126867
הכנתי שוב את העוגה, לא ויתרתילא יודעת לומר לך....
אפשר להתפיח לילה במקררנראה מושלם, יש אפשרות להתפיח את הבצק לילה במקרר?
קראתי באיזה מתכון שצריך להפחית שמרים אם כך, מה את אומרת?
תודה מראש
תודה רבה.אפשר להתפיח לילה במקרר
אבל לעבוד איתו רק בטמפאטורת חדר
כלומר להניח על השיש לדמן מה שלא יהיה קר מהמקרר
חד פעמי שתיה קרהתודה רבה.
כוסות אוניברסליות או גודל אחר?
רידדתי אותו יותר דק.רוצים אצלי גביניות/עוגת שמרים גבינה, בלי הרבה בצק כמו בתמונות פה. יש למישהי מתכון כזה, כמו של אנג'ל שהבצק דק?
בשימוש בדבינה לבנה בנקום טוב טעם?@ה. בקר או מישהי שניסתה
מה עדיף, להגיר נוזלים או להוסיף קמח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: