אז ככה :
כל מה שאכתוב זה
המלצה בלבד לכותבים הבאים, אכתוב מה שעובר לי בראש...
אייך זה מתקשר לשימי ?
אז מה שחשבתי שהחבילה שבידי שימי אמורה להפליל את אייב, שלא משנה מה יש בחבילה (סמים, חומר ריגול, מסמכים מפלילים, ומה שתחליטו) מושתל שם טביעות אצבעות וד.נ.א. מאייב, כמו גם שאייב תורם גדול של הישיבה של שימי וזה גם קצת מקשר אותו לשולח,
יש למשטרת הונגריה את טביעות אצבעותיו כיוון שאייב היה מעורב בעבר בתאונת דרכים בהונגריה ולקחו לו טביעת אצבעות, והאויבים שלו יודעים את זה,
זה לא חייב להקשר ככה, ויכול להקשר דרך הכלא ששם מתחולל מאבק שקשור באייב ושימי נקלע לשם,
מי האויבים שלו ?
אנשי מפלגה בהונגריה שנגועה באנטישמיות ואייב פועל נגדם מכוח צוואת אביו,
ובאמת הם חלק מארגון נאצי עולמי שיש לו מפלגות בהרבה מדינות כולל תאים בארצות הברית, ולכן הסי אי אי מעורב...
המטרה שלהם לגדול ולקבל יותר שליטה בעולם והם מסתירים את החלק האפל שלהם...
הם רוצים שאייב שיש לו אזרחות הונגרית יוסגר להונגריה לחקירה/מעצר ושם לחסל אותו, כי שם יש להם יכולת (קשרים מושחתים במשטרה) מה שאין להם בארצות הברית ששם הם לא רוצים להסתבך מכל מיני סיבות...
כמו כן חברי המפלגה קשורים שם לאנשי מאפיה מקומית,
למי אייב התקשר ?
לחבר יהודי וותיק שחייב לו טובה גדולה מהעבר, החבר הזה הוא חוקר פרטי/עובד בסי אי אי, ובוגר הכוחות המיוחדים'
וכיוון שיש לאייב תקופת זמן/נגיד חודש עד שהוא מוסגר, על חברו מוטלת המשימה בפרק זמן הזה (זה יוצר מתח וקצב כשיש פרק זמן מוקצב) לגלות מי מנסה להפיל אותו, הוא מתחיל אם קצה החוט שזה שימי ובועז קופרשטיין (דג רקק)
דרך מספר הרכב ששימי רשם לעצמו ומשם ממשיך הלאה,
הוא לא חולם מה הוא יגלה ולאיזה סכנות הוא יכניס את עצמו...
כל זה לא סותר כל -כך את :
טוב אולי צריך קצת שינוים, אבל לא סותר את מה שנכתב...
אז תיכתבו מה שבא לכם, ולא נראה לי גם קשה לקשר לבד את 2 הסיפורים שמתנקזים בהונגריה
רק דבר אחד אני מבקש, שבסופו של דבר תשדכו את אורית אם בן הזקונים של אייב שלומד בישראל...
שאלות ?