ומצד שני מי שכול הזמן משנה בסוף נשאר קרח מכל הכיוונים. וזה פרפקציוניסטיים. (ואני לא כזאת)זה אחד הדברים הקשים ביותר ביקום.
@בנדו תעשה טובה תמחוק את הציטוט.
ר' שעיה בן ר' משהשעיה בן ר' מוישה.
הניסוח צריך עידון, בד"כ לא כותבים את זה כ"כ ישיר...למשל הפעם ההיא שהם גררו אותו לנחל, שאחר כך התברר בדיעבד שהיו שם נשים, ולא "שליות" ממאה שערים...
מצטערת, נכתב בשתיים בלילה...ר' שעיה בן ר' משה
וכן
שזה אומר? להחליף למקום אחר כמו : הפעם ההיא שהם גררו אותו למסעדה, והתברר שההכשר הוא בית יוסף?הניסוח צריך עידון, בד"כ לא כותבים את זה כ"כ ישיר...
אהבתי. יש לך רעיון למשפט?טוויסט מעניין שיכול לקרות, הוא איזה משפט או ציטוט של גדול בישראל ליטאי, שגורמים לה לשנות את ההסתכלות שלה על קברי צדיקים בכלל, או על ר' ישעיה בן ר' משה בפרט.
שזה אומר שאת פותחת חשבון עם הרבה אנשים...שזה אומר? להחליף למקום אחר כמו : הפעם ההיא שהם גררו אותו למסעדה, והתברר שההכשר הוא בית יוסף?
יש לי כמה רעיונות, אני אבדוק, מקווה שיהיה לי משהו עד הלילה, מקסימום מחר על הבוקר.אהבתי. יש לך רעיון למשפט?
גם לא.הפעם ההיא שהם גררו אותו למסעדה, והתברר שההכשר הוא בית יוסף?
הלכו למסעדה כשרה, "חלאל"- הרבנות עזה. זה כן בסדר? (אני אפתח חשבון עם כמה מליון מוסלמים...)גם לא.
זהו משפט פוגעני.
זה נשמע כבר בסדר.אני אחליף ל"הכשר מפוקפק" וכך יבוא הכל על מקומו בשלום. או שלא.
אני מכיר גם הרבה ליטאים שנוסעים במיוחד לקרעסטיר, (וזה גם יעד פופלרי בטיול להונגריה)ובנוסף, קרעסטיר, גם מי שלא הבין בנוגע לזה. אני ליטאית.
אל תתוכחו איתי. בעיה היא שאני מכניסה את ההשקפה שלי לסיפור, אצלינו לא נוסעים לקברים של רבנים שצצו פתאום. או בכללי לא נוסעים לקברים (לא מדברת על קבר רחל וכו') ואני לא רוצה להרוס את הסיפור המקסים.
לפני, ולא ליפני.וזו גם הייתה צוואתו לבנו אייב ליפני שעצם את עיינו לנצח בשיבה טובה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: