תודהיפהפה, אהבתי.
האמת שימים יגידומתוכננת עלילה מסויימת? או קטעים קטעים מנקודת מבטה של אפרת?
וואוו!!׳׳זה לא נפל׳׳ חוגלת לוקחת ממנו את התמונות, מקרבת אותם לליבה ׳׳הם מתנה לאבא׳׳ היא משפילה מבט.
אייל מרים את מבטו לעיינים של הילדה לא- שלו ׳׳זה כל כך חשוב ויפה מצידך׳׳ הוא אומר לה, בכל הכנות שבעולם, ולא צריך בשביל זה שיעור שלם. הוא רק בולע גוש שעובר לו בגרון. כמעט מטפס לעיניים ומשם החוצה. כמעט.
׳׳את רוצה שנביא לו את זה?׳׳ הוא שואל בשקט. לא יודע את התוכניות של הבת שלו שהבטיח אז לגדל.
משמח ומרגש אותי בהחלט לשמוע תגובה כזאת, שהצלחתי לרגש.וואוו!!
כאן ירדו לי דמעות
אהבתי את השורות האלו!!
שאלה טובה. בסדרה עצמה, עניין הגילאים דיי לוט בארפל.. ופחות מצוין כעובדה חד משמעית.אגב, את יכולה לעושות סדר עם הגיל של הילדים?
חוגלת בת 12
כל השאר בני..?
אני כבר לא זוכרת מה היו הגילים שלהם בספרים...
אני לא יודעת כמה אני פונקציה...משמח ומרגש אותי בהחלט לשמוע תגובה כזאת, שהצלחתי לרגש.
בחלק מהפאנפיק הזה, יש קטעים מסויימים שזאת המטרה שלהם.
אז תודה וכיף לשמוע
אהאהאני לא יודעת כמה אני פונקציה...
כי אני מתרגשת מהר מידי...
עדין לא היה ספר שלא היזלתי בו דמעות...
אבל עדיין, קבלי זאת כמחמאה.
ברור שמחר, אלא מתי???אז את ההמשך אעלה בע׳ה מחר, או לפי הביקוש שלכם.
וזהו. אין הערות.
אי׳ה ובל׳׳נ יעלה פרק ד׳ בשבוע הבא..מחכים להמשך.
תודה!פרק יפה!!!
וגם המסר
עכשיו נמצאת כאן ורואה.. אז הקטע יעלה עכשיוהיום אולי?...
תודה.פרק מדהים עם תיאורים נוגעים ללב.
ואוו תודה שאמרת. אני כבר אברר את זה.רק, אני לא בטוחה שאני צודקת, אבל יש מצב שאישה נשואה לא עולה לקבר של בעלה הקודם.
אולי כדאי לבדוק את זה כי חבל שפרק כזה יפה לא נשען על המציאות.
גם לי זה עלה מייד.רק ששמעתי פעם שאישה נשואה לא עולה לקבר של בעלה הקודם אחרי החתונה.
שוב בכיתי...אייל מתרחק איתי. אנחנו משאירים את חוגלת לבד.
לבד עם מעטפה לבנה ושלוש תמונות. הקדשה בצידה האחד, וטיפות מים קטנות, רותחות, בצידה השני. אני מתפללת בלחש, שהדמעות שהיא מזילה, יצמיחו לה שדה ענק. מלא בשושנות פורחות. ואפשר גם כמה חמניות וסחלבים שיפרחו שם, אני מבקשת מאלוקים. אבא של כל הילדים.
לא בדויק.הם נסעו כל החלק הראשון של פרק ג' אל בית הקברות?
@מ. י. פרצמן @ניהול קהילת כתיבהאגב מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך או איפה אני יכולה לבקש שיערכו לי הודעה מסויימת?
פשוט כבר נעלם לי כפתור העריכה ואני צריכה עריכה דחופה של משפט מסוים.
תודה!
אז הם יגיעו לפה.. ומה עכשיו?..@מ. י. פרצמן @ניהול קהילת כתיבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: