תודה!
תודה. טעות הקלדה. תיקנתיאמרת
נתי זה שאמר...
זה קיטצ'י או קטשי או איך שלא כותבים את זה. אך אני מניחה שחייבים לגאול את אורית האומללה...אורית, ולדעתי יהיה יפה שהסיפור יסתיים בחתונה, אבל אנחנו באמת עוד לא שם...
הטיסה כולה 4 או 5 שעות. אולי אפשר עוד קצת. אך צריך כבר להזיז עניינים.לדעתי כדי עוד קצת במטוס.
מה שנכון.זה קיטצ'י או קטשי או איך שלא כותבים את זה.
גם נכון.אך אני מניחה שחייבים לגאול את אורית האומללה...
בהנחה שלא נפתח סקר כדי לבדוק מי היה שם בשנה האחרונה, או סקר כדי לבדוק מי היה שם הכי הרבה פעמים, או סקר כדי לבדוק למי יש זיכרון יותר טוב- אני מציעה שנלך על פי הידוע לנו על זאת שהיתה שם די לאחרונה והיא-מי שהיה שם האחרון, בטח יוכל לתאר את המקום יותר טוב,
מעידה במפורש.אני הייתי בשדה התעופה של בודפשט (הונגריה) לפני איזה 3 שנים
אני כתבתי את הפרק האחד לפני האחרון לעכשיו, ועל כן ע"פ הכללים שנקבעו בהתחלה, אסור לי לכתוב את הפרק הנ"ל. אלא אם כן מישהו יכתוב עוד פרק על הטיסה כפי ש@brachy 100 הציעה פה.מעידה במפורש.
בהצלחה!...
אבל אם ממש אין לך חשק, לא חובה לתאר בפרק בדיוק איך זה נראה, ולכן כל מי שמכיר בכלל שדות תעופה יוכל לכתוב, נראה לי
הבנתי.אני כתבתי את הפרק האחד לפני האחרון לעכשיו, ועל כן ע"פ הכללים שנקבעו בהתחלה, אסור לי לכתוב את הפרק הנ"ל. אלא אם כן מישהו יכתוב עוד פרק על הטיסה כפי ש@brachy 100 הציעה פה.
ואני לא זוכרת כמעט כלום משם.
את.הבנתי.
אז מי מתנדב?
מאד פשוט.
בהצלחה ענקית.מאד פשוט.
כדאי לי? אף פעם לא כתבתי פרק על פי תקציר ועלילה בנויה לגמרי מראש.
אם אתם מוכנים לפשלות, אין לי בעיה.
תודה.בהצלחה ענקית.
אני מספיק מוכשרת בשביל זה, אל תדאגי. אבל טעויות זו הדרך ללמוד, אולי במיוחד בכתיבה, לא?לא תצליחי לפשל יותר ממני.
כן.תודה.
אני מספיק מוכשרת בשביל זה, אל תדאגי. אבל טעויות זו הדרך ללמוד, אולי במיוחד בכתיבה, לא?
נ. ב.
יש לי יומיים כדי להעלות פרק, כן?
על מה שבא לך.על מה, בעצם, לכתוב? המשך של הטיסה או שכבר עוצרים את שימי?
אין בעיה. נראה לי שזה באמת מה שאני אעשה. תודה!על מה שבא לך.
אם את כותבת על המעצר ממש ממליצה לכתוב את זה פה לפני שאת מעלה לשם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: