טוב.. פעם ראשונה שאני רואה את הבקשה הזו - ולא יכול לתקוע סמיילי ולהתעלם צורפתי רק עכשיו לקהילה ב"המזכיר שוב -
מחכה לתגובותיכם!!!
קודם כל - ברוך הבא לקהילה! באופן אישי אני מאד שמח שהצטרפת. (בכל זאת הרווחתי תגובה מפרגנת)טוב.. פעם ראשונה שאני רואה את הבקשה הזו - ולא יכול לתקוע סמיילי ולהתעלם צורפתי רק עכשיו לקהילה ב"ה
הסיפור כולו ריתק אותי, ביחוד השילוב של פוליטיקה עם אקשן ומתח.
כתיבה מצוינת, עלילה מתפתחת יפה.
ומשהו כמעט הכי חשוב מבחינתי:
הספוילרים בתחילת כל פרק ממש עוזרים להיכנס לקטע עם הבנה וריתוק מהשורה הראשונה.
(ממליץ לכל שאר הסופרים המעולים להעתיק את הרעיון. קוראים פרק ממוצע פעם בשבוע, שבועיים, עד שאתה נזכר מי זה כל אחד ומה הוא עבר בדיוק.. כבר סיימת את הפרק)
תודה רבה על סיפור מהנה!!!
תודה! מחמם את הלב!!!כתיבה מצויינת ועלילה איכותית.
מחכה להמשך!
ראשית, מעריך את כתיבת ההערה.הערה בקטנה (רק כי בקשת...)
חשוב לשמור על אחידות הגיונית של אופי של הדמות.
אצל מנדי זה קצת לא אחיד. בהתחלה הוא מתואר כצ'אלמר קלאסי. לא אחד שיתרגש יותר מידי מפדיחה כלשהיא. ואז הוא מגיב לתקלה כמו ילדת בית ספר שפוגשת את המורה באמצע הרחוב (הסיגריה נשמטת, הקפה נשפך, וכל גופו רועד) זו תגובה קיצונית מידי (אגב, התיאור גם קצת קומי מידי. אף אחד הרי לא מגיב ככה לפדיחה באמת. זה יותר רווח בכתיבה סאטירית או בספרי קומיקס. פחות מתאים לסגנון הסיפור) ובסוף הוא חוזר לדמותו הראשונית - נותן צ'פחה ומתעניין על ההנחה בארנונה בחוסר טקט משווע
אפשר להראות לנו איך הוא נרגש וקצת מעופף כזה ומשהו נגיד מנסה לפנות אליו והוא לא שם לבהוא היה נרגש. מוחו עסוק היה בתכנונים אחרונים לקראת נסיעתו מחר.
אפשר כתוב ישר ד"ר דה האן ולהסתמך על האינטלגנציה של הקוראבין היוצאים מבית הכנסת, היה גם ר' יעקב ישראל דה האן, או בשמו המוכר יותר – ד"ר דה האן.
טוב, אז יש כבר שנים מול אחד, נצטרך להתחשב בדעתכם...כמו שאמר נודד גם לי משהו היה קצת פחות הגיוני בקטע
אולי תכניסו איזו התנהגות שמזכירה את זה גם בסצנות הקודמות
האמת היא, שהייתה לי התלבטות גדולה מאוד לגבי הקטע של דה האן.דבר נוסף - יש כלל בכתיבה "הראה אל תספר"
ובכל הקטע של העבר זה יותר לספר לנו , אולי תנסו להראות
קיבלתי לחלוטין!!!אפשר לכתוב ישר ד"ר דה האן ולהסתמך על האינטלגנציה של הקורא
לא נראה לי שזה באמת קשור לגברים/נשים.ואולי גברים אוהבים את הסגנון הזה יותר (אני רואה שא"א לא אמר על זה משהו....)
אמן! ושוב, תודה ענקית!!!בהצלחה בפרקים הבאים!
אני עדיין סטאז'ר, זו אשתי הוירטואזית הנבחרת.הכי יפה זה, שאתה יודע גם להתעניין בסיפורים אחרים של סטאז'רים....
אהבתי את התיאור הזה. מביע את הכל. ובכלל, הדמות הזאת חביבה ומרגיזה כאחת.זקנו כמו השחיר בבת אחת ורוח חיות מיוחדת נשבה בקרבו.
סוף סוף היה לי את הפנאי לקרוא את הסיפור/ספר, כתוב יפה מאוד, אהבתי את קטעי ההומור, מדוייק, זורם, כיף לקרוא. בתור מי שקורא ברצף כנראה שהתייחסת להערות שהעירו, שאפו. לא נראה כתיבה של כותב מתחיל. מחכה לפרק הבא.
אהבתי את התיאור הזה. מביע את הכל. ובכלל, הדמות הזאת חביבה ומרגיזה כאחת.
ואגב, לגבי השאלה לגבי סגנון כתיבה של איש ביטחון, נראה לי שמתאים לשלב עגה צבאית לצד סגנון עממי.
כאילו מועתק מעיתון של השנתים האחרונותשוב, איום על פרישה מהקואליציה, באם וכאשר חוק הגיוס לא יקודם. ואיך לא, דרישה נחרצת של יו"ר המפלגה גרינשטיין, להעביר לאלתר את משכורות המורים והמורות החרדיים, אחרת הוא יאלץ להתפטר מתפקידו כיו"ר וועדת הכספים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: