דרוש מתכון מתכון הדגל הקל שלך

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תתזכרי לנו בבקשה

כותבת שוב

שניצלים הכי טעימים שאכלתם ever

חומרים
חזה עוף חתוך (לא פרוס) לאצבעות עבות, פריסטייל

בשקית הקפאה מערבבים:
פירורי לחם מוזהבים
שום גבישי
פפריקה מתוקה
מלח

בכמות שפרורי הלחם יהיו כתמתמים יותר
לערבב

לחמם תנור על 200 מע'
בתבנית ח"פ לפרוש נייר אפיה, לא חובה, מסיבות בריאותיות (אלצהיימר או משהו)
לטבול כל חתיכת חזה בשקית ולנער אותה (את השקית, יא?) כך שהחתיכה תהיה מצופה כיאות בפירורים
להניח בתבנית בצפיפות, כמו פאזל
לזרזף מעל שמן שיהיה "קשקוש" של שמן על כל חתיכה
לאפות כ-7 דק' לפתוח את התנור, אם השמן מבעבע ויש רעש של טיגון, להוציא, להפוך עם מלקחיים (אין כמו הדבר הזה במטבח, אין, אני הופכת חצילים על הגז, קציצות במחבת חצילים בתנור, מחלקת דגים או עוף, זה מושלם, יש לי כמה כאלו)
לצד השני, להכניס לתנור לעוד דקה
להוציא ולא לגמור לנשנש
 

לבן

משתמש סופר מקצוען
די מביש שבאשכול הזה פתאום יש לי מלא מה לכתוב :(
בכל זאת, בעקבות מרק התירס נזכרתי במרק העצלנים של סבתא שלי:

צקי לסיר מתאים שמן+קמח, הרתיחי עד בעבוע קל ולא יותר!
הוסיפי שימורי אפונת גינה עם המים וערבבי עם הרביכה
הוסיפי מים עד לכמות המרק הרצויה
מלחי ופלפלי והביאי לרתיחה. לא יותר! (האפונה מתפרקת מהקליפה וחבל)

למיטיבות לכת - שפכי באיטיות ביצה שלוקה תוך כדי ערבוב ליצירת אטריות עצלנים.

מעליב מעליב, אבל מציל ארוחות...

הרבה זמן חיפשתי את ההודעה הזאת רק כדי להגיד תודה...

נתקעתי יום אחד בלי ארוחת צהריים, הכנתי את "מרק העצלנים" ומאז הילדים שלי לא מפסיקים לבקש לקנות אפונה בשימורים ו"אמא, מתי תכיני שוב פעם את המרק הלבן הזה עם העיגולים?"
תבורכי ותבורך סבתא שלך וכל העצלנים ישבעו:)
 

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
תודה רבה , אני חדשה ולא כל כך יודעת איך להשתמש באתר
כן אני רואה :) את צריכה לבחור בלשונית פורומים ושם בצד שמאל למעלה יש כפתורים את צריכה לבחור ב'הוסף נושא חדש' ואז יפתח לך חלון לבחור באיזה פורום לפרסם, לבקשות עזרה לא בעניין מקצועי את צריכה לבחור בפורום איש את רעהו
1621926011450.png
 

חני הרוש

משתמש חדש
כן אני רואה :) את צריכה לבחור בלשונית פורומים ושם בצד שמאל למעלה יש כפתורים את צריכה לבחור ב'הוסף נושא חדש' ואז יפתח לך חלון לבחור באיזה פורום לפרסם, לבקשות עזרה לא בעניין מקצועי את צריכה לבחור בפורום איש את רעהו
.
תודה רבה - אין לי מילים עזרת לי מאוד
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
שניצלים-כבר פרסמתי בעבר, דווקא מתכון שלי,
חזה חתוך לאצבעות

בתוך שקית הקפאה לערבב-פירורי לחם מוזהבים, מלח, פפריקה מתוקה, שום גבישי, לטבול כל חתיכה, להניח בצפיפות בתבנית, לשפוך מעט שמן מלמעלה
לאפות על 200 מע' כ-10 דק' עד שהשמן מבעבע, להפוך לעוד דקה ולהוציא
חייבת לשתף שהכנתי ויצא ממש מוצלח
לא זיהו שזה לא מטוגן
 

saralulu

משתמש מקצוען
סורי, מודה...
לא זה המאתגר....
אותי מאתגר להוציא כלים! לשטוף כיור מלא! ולעשות מתכונים של אלף שלבים!!!!
האשכול הזה נועד כדי שאמשיך להכין אוכל.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ואתן ממש מדהימות פה כולכן.
זה בדיוק המתכונים שחיפשתי
תמשיכו....
והעיקר רק מה שבשתי דקות ושתי כלים!!!!
מאתגר במיוחד זה למצוא את המתכונים הקלים.
 

שניונת

משתמש פעיל
דג מושט ורצועות פלפל בכל הצבעים מתובלן במלח שמן ומעט פפריקה מתוקה ארוז בשקית קוקי -10 דקות במיקרו..
וכן תפוחי אדמה קטנים שטופים 8 דקות במיקרו-לפזר עליהם אח"כ מלח ולאכול עם הקליפה טעים ביותר!!
אוכלים עם הקליפה?
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ארוחת ערב:
לחם/חלה/לחמניות שנשארו חותכים לקוביות
מערבבים בקערה: שמן, מלח, אבקת שום וזעתר (למי שאוהב) מערבבים את הלחם בשמן.
אופים בתנור 200 מעלות עד להזהבה.
מכינים טחינה, ואוכלים ביחד.

ארוחת צהריים:
שניצל/ונים מהיר
פורסים חזה עוף לשניצלים (אם יש לכם פרוס חסכתם זמן) או לשניצלונים
שמים בקערה: 2 כפות שמן 1 כף סילאן 1 כפית תבלין שאוהבים 1/4 כפית אבקת שום 1/2 כפית מלח 1/2 כפית סודה לשתיה מערבבים, מוסיפים מעט מים.
שמים את החזה הפרוס ומערבבים היטב. שופכים באותה קערה פרורי לחם ומערבבים היטב.
שמים בתבנית מרוססת בשמן. מרססים שמן מעל. אופים על 200 מעלות 10-12 דקות. (אם לא הספקתם לחמם את התנור מראש אפשר להכניס לתנור לא מחומם לאפיה של 14 דקות)

אם יהיה ביקוש לבשרי יש לי עוד..
 

שבי רוזן

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
פסטה אדומה
מבשלים פסטה
מסננים תמים
מחזירים לאש קטנטנה ושמים:
(כמות לחבילה אחת)
כף שמן זית(אפשר שמן קנולה, אני יותר אוהבת את הטעם של שמן זית)
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות קטשופ
2 כפות אבקת שום
כף פלפל שחור
כפית מלח
כף גדושה סוכר
אפשר כמובן לשחק עם התבלינים לפי הטעם
ולערבבבבב
 

YRN

משתמש מקצוען
הקל קלות שלי:
פיש אנד צ'יפס בשתי דקות ובלי כלים בכלל -
- מושטים בכמות הרצויה- מסדרים בתבנית ח"פ ומפזרים מעל פירורים לחם מוזהבים+ קשקוש של שמן
- צי'פס קפוא - באותה תבנית ח"פ, עם מלח ושמן
זהו
מוכן בתנור חם תוך 20 דקות בערך.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה