דג סלמון ברוטב ממכר:-הכי טעים שאכלתי!
שמים בתבנית בגודל הרצוי טבעות בצל חי, מעל מסדרים את נתחי הסלמון,
שופכים מעל: שמן זית, הנוזל של פלפל שיפקה [מתוך קופסאת שימורים]-המרכיב העיקרי! -[כמות של 3 כפות בערך לכל דג, ועוד קצת על התבנית],כמה טיפות של לימון להשפריץ על הכל מלח גס פלפל שחור, עיגולי פלפל חריף דקים מעל , לזגזג קצת סילאן מעל הכל
להרים את נייר האפיה ולשפוך מתחתיו בערך חצי כוס מים זה גורם לסלמון להשאר עסיסי בלי להציף אותו בשמן ו לתנור מכוסה על 200 מעלות ל 25 דקות ועוד 10 דקות פתוח לצריבה
לפני ההגשה אני מפזרת עיגולי בצל ירוק טרי שקדים וקשיו קלוי.
כל מי שטעם התמכר!!
בשבת וכו' אני מכינה פסטו ביתי מדהים ומגישה ליד זה הולך ומשדרג מאד!!
,
שמים בתבנית בגודל הרצוי טבעות בצל חי, מעל מסדרים את נתחי הסלמון,
שופכים מעל: שמן זית, הנוזל של פלפל שיפקה [מתוך קופסאת שימורים]-המרכיב העיקרי! -[כמות של 3 כפות בערך לכל דג, ועוד קצת על התבנית],כמה טיפות של לימון להשפריץ על הכל מלח גס פלפל שחור, עיגולי פלפל חריף דקים מעל , לזגזג קצת סילאן מעל הכל
להרים את נייר האפיה ולשפוך מתחתיו בערך חצי כוס מים זה גורם לסלמון להשאר עסיסי בלי להציף אותו בשמן ו לתנור מכוסה על 200 מעלות ל 25 דקות ועוד 10 דקות פתוח לצריבה
לפני ההגשה אני מפזרת עיגולי בצל ירוק טרי שקדים וקשיו קלוי.
כל מי שטעם התמכר!!
בשבת וכו' אני מכינה פסטו ביתי מדהים ומגישה ליד זה הולך ומשדרג מאד!!
,
נערך לאחרונה ב: