אצלי זה עובד ב"הבלי עין הרע.
אצלי זה עובד ב"הבלי עין הרע.
ממש נכון כך גם אני הצלחתי להתמודד עם זהרציני אולי תתחילי עם תרופות?
אגב ברגע שהגוף שלך בסטרס מללכת לישון אוטומטית הגוף נכנס למגננה שקשה לצאת ממנה מהר כדי ללכת לישון
ואת מגיעה למצב של ערות עד מאוחר,
יש לי טיפ אחרון
לשחרר!!!
לשכב ולחשוב להסיט מחשבות ולדמיין בית בקוריאה או כל דבר אחר
לא להתמקד בללכת לישון!!!!
לילה טוב
במלטונין במקרה שלוקחים כמה ימים רצופים [כך אצלי] לבסוף מתרגלים לזה וזה לא עוזר אפי' אם מעלים את המינון.מילטונין.
חצי כדור ושקט עד הבוקר
ממש לא קפה ובכללו גם נס קפה אם שותים אותם בבוקר אז בערב זה גורם לעייפות משום שכל השעות האלו הבנ"א חי על הקפאין שבקפה ולאחר שהקפה מפסיק את פעולתו הגוף מרגיש את העייפות שהקפה הסתיר.לנסות להפסיק לשתות קפה (גם נס קפה) זה משבש את הגוף ונותן תחושת דמה של עירנות. ואח"כ בלילה זה מפריע לשינה רגועה וטובה לגוף
זה כבר לא אצלי, עושה סיבוב בכל בתי עמישראל.האם תרצו למסור לי?
זקוקה בדחיפות
ואין לי את התקציב לזה
זה יהי חסד גדול
על הדרך אני אכבס ואאחסן בשבילכם
כן מה לעשות, אני קראתי הראשון את האשכול,זה כבר לא אצלי, עושה סיבוב בכל בתי עמישראל
תרצה שאעביר לך את זה מתי שהוא?האם תרצו למסור לי?
זקוקה בדחיפות
ואין לי את התקציב לזה
זה יהי חסד גדול
על הדרך אני אכבס ואאחסן בשבילכם
בהחלטתרצה שאעביר לך את זה מתי שהוא?
מעניין.במלטונין במקרה שלוקחים כמה ימים רצופים [כך אצלי] לבסוף מתרגלים לזה וזה לא עוזר אפי' אם מעלים את המינון.
כל מקרה לגופו תרתי משמע.מעניין.
במשפחה המורחבת הרבה לוקחים אצלנו, וכולם טוענים שזה עוזר פלאים.
האם את מתעוררת לבסוף עייפה או שאת ערנית כאילו ישנת (נשמעת שאלה מוזרה אבל אני גם שנרדם ב-5 היום שלי רגיל לחלוטין)וואי איזה נושא!!!!!!
פשוט בשבילי
אני כל יום אבל כל יום נרדמת הכי מקודם ב6!!! שומעת את השעון מעורר של אח שלי ...
ולפעמים נרדמת גם ב8 .
ואין דבר שעוזר לי, ניסתי נראה לי הכל! חוץ ממלטונין שזה אני לא רוצה לנסות כי אני יתמכר וחבל...
לא נרדמת אז לפעמים מתלבשת ויוצא לריצה ברחוב של חצי שעה ב4 ועדין מגיעה מותשתת מרגישה איך העינים עוד רגע נעצמות ואז הם מחליטות להישאר פתוחות!
סיוט!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: