כמובן,רק הערה:
לכל מי שרץ להמליץ על כדורי שינה ותרופות וכו' -
צריך מאוד להיזהר מזה!
במיוחד בגיל צעיר.
הדבר יכול לגרום לגוף להתמכר ולישון רק עם כדורים!
נכתב ע"י GPT או RUBBY?יתכן ואת אוספת לעצמך במשך היום
עומסים, רגשות, דאגות שלך ושל כל הסביבה שלך
הם נדבקים אליך, חודרים אליך פיזית
ומציקים
לא נותנים לישון
לרוב הם לא יהיו ברמת התודעה
וקשה יהיה לשים את האצבע על מה שמטריד
רק תהיה מצוקה ועוררות בכל הגוף
והשינה ממך והלאה
ממליצה על ניקוי אנרגטי לפני השינה
כמה אפשרויות פשוטות ליישום כדי שתוכלי לעשות זאת בעצמך ולשמור על ההילה שלך מאוזנת ונקייה:
קריאת שמע בכוונה מתוך הכתוב - מנקה אנרגיות שליליות
בועת הגנה – זו הדרך הידועה ביותר של הגנה על ההילה
דמייני לעצמך אור לבן יורד מהיקום. האור מגיע אל מעל הקודקוד שלך ואז נשפך עליך וכלפי מטה עד מתחת לרגליים שלך. עכשיו את מוקפת בבועת אור לבנה. הלבן הוא טהור ובכך, מגן מאוד. עכשיו, שהבועה שלך סביבך, את מוגנת מכל אנרגיה שלילית. - מחבר אותי לעצמי, ומסיר ממני כל אנרגיות זרות
לשאת חתיכת טורמלין שחור איתך - טורמלין שחור הוא אחד הקריסטלים הידועים ביותר להגנה מפני אנרגיות שליליות. לא לשכוח לטהר אותו מתחת לזרם מים מידי פעם.
להתקרקע - הדרך הפשוטה ביותר היא לעמוד יחפים על האדמה או לחבק עץ . עצים הם יצורים מדהימים שמקרקעים ומסירים אנרגיה השלילית בתוך דקה או שתיים. עבודה בגינה גם היא מסייעת לפריקת אנרגיות מיותרות לאדמה.
ישיבה או שכיבה על הקרקע בבית גם כן מפרקת אנרגיות שליליות
לשבת בשקט באחד החדרים בבית - ולנשום לאט ולנשוף לאט כ 15 דקות. תוך כדי לדמיין שטף של אור שנע מלמעלה כלפי מטה וחזרה דרך עמוד השדרה.
להקיף עצמך באנשים חיוביים ועשייה חיובית ולהמנע משהייה לצד אנשים שליליים.
לפעמים שווה לגשת למרפאים אנרגטיים לטיהור אנרגטי
כאשר את מרגישה עומס אנרגטי, יתכן שזה בכלל לא שלך!
שבי רגע ונסי לזהות האם הרגש הזה בכלל שייך לך? אם את לא בטוחה בוודאות פשוט הצהירי בליבך שכל אנרגיה נמוכה שאינה שייכת לך, תחזור לבעליה מבלי לפגוע באף אחד.
הברשת הילה
לשטוף ולייבש את הידיים ביסודיות. באמצעות האצבעות שלך לסרק את החלל המקיף את הגוף שלך התחילי בראש והמשיכי כלפי מטה עד לבהונות הרגליים. לאחר מכן, שטפי את הידיים שלך עם מים זורמים.
מקלחת
לאפשר למים לזרום בנדיבות על כל הגוף שלך. תוך שאת צופה במים יורדים לפתח הניקוז תוך כדי לנשום בחופשיות ולדמיין את כל הצרות והלחץ זורמים מהמחשבות והראש שלך יחד עם המים.
רעש לבן - מוזיקה מונוטונית מיוחדת, שעוזר ליצור מוח ריק וניקוי אנרגטי
מה עושים שלא נירדמים?
משוטטים בפרוג...
מתוך נסיון אישינכתב ע"י GPT או RUBBY?
מה עושים שלא נירדמים?
משוטטים בפרוג...
זה הולך להיות אשכול פעיל רק בשעות הלילה כפי הנראה.
אני באמת לא מצליחה להירדם עכשיו וככה אני מעבירה את הזמן...
מכיר גם משהו שזה הזיק לו למוח.....רק הערה:
לכל מי שרץ להמליץ על כדורי שינה ותרופות וכו' -
צריך מאוד להיזהר מזה!
במיוחד בגיל צעיר.
הדבר יכול לגרום לגוף להתמכר ולישון רק עם כדורים!
על אותה סקלה...
אני באמת לא מצליחה להירדם עכשיו וככה אני מעבירה את הזמן...
סיפר לי יהודי אחד שבמשך הרבה מאוד זמן הוא ההיה נרדם רק עם כוס יין לפני השינה עד שזה הפסקי לעבוד...אלכוהול - כוסית וודקה\ויסקי\ג'ין\יין לפני השינה עושה את העבודה, אבל הפסקתי כי הלחיצו אותי שאלכוהול על בסיסי יומיומי זה לא בריא.
דווקא נשמע הרב יותר מדי טבעי-רוחני בשביל זהנכתב ע"י GPT או RUBBY?
נכון.. תכל'ס באמת סדר היום ככה הפוך.קראתי פעם איזו כתבה שכתבה על איזשהוא חומר שמופרש מהמוח בזמן הלילה/השינה
(כבר לא זוכרת את הכל לפרטי פרטים...)
ויש אנשים שנולדו עם פחות חומר או משהו ברעיון
אשמח למלומדים בעניין שיסבירו...
תכלס-
מה שיצא מזה-
שיש אנשים של יום ויש אנשים של לילה
זה לא רק סתם לא נרדם אלא באמת יש משהו שמונע ממנו...
אני שנים מתמודדת עם הבעיה הזו
למדתי פשוט לא להלחם איתה
שלחוצים להירדם נשארים ערים כל הלילה מנסיון מר..
אז מה העצה?
לדעתי
פשוט להשתדל כמה שיותר לנהל סדר יום נורמלי
(לצורך העניין להשתדל לא לישון כל הצהריים בשבת..)
ופשוט להתפלל..
גם לי זה קרא בעבר התייעצתי ואמרו לי פשוט להסיח דעת מזה שלא נרדמיםשוכבים במיטה, ושוכבים, ושוכבים אפילו שעתיים! גם אחרי יום עמוס וארוך...
ו.. הגוף לא מבין את הרמזים שפשוט- רוצים לישון..!
אשמח לדעת את הסיבות או עיצות, והאם כדאי ללכת לרופא?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: