עם ישראל המתוקים
משתמש חדש
מיזדהה רצח זה פשט משגע שיעמום
לא מצליחה לא לחשובאצלי עובד "ריקון מחשבות" לא לחשוב על כלום (אפילו לא על כבשים).
כשאני חושב... אני יכול למצוא את עצמי ב-4 עם פתרון או שאלה חדשה...
או או הוא נותן... תלמד עד 5, סוגיות יתורצו במחשבתך וכו' רק מחר אל תקום...כשהייתי בחור צעיר,
אמר לי ת"ח גדול,
שהיצה"ר לא יתן לך לחשוב בלימוד במיטה.
בדוק ומנוסה.
מה שאני עושה זה להפעיל זמזום בראש. (קשה להתמיד בזה)לא מצליחה לא לחשוב
עורו ישנים משנתכם השוגים בהבלי הזמן...לאט לאט יש פחות תגובות. ברוך השם. לאט לאט כולם נרדמים.
איתך באותה סירה...לא מצליחה לא לחשוב
טובבב
המשימות להלילה להגיד המפיל 3 פמים, לאכול ארוחה משביעה, לנסות לא לחשוב ולא לזוז, את החלק עם המסך לא ממש הבנתי איך אפשר לבצע,
אגב, מה שאתם עושים עכשיו, להסתכל במסך, זה הכי נוגד שינה.
התכוונתי המסך של העיניים, לא מסך מחשב, אלא מה שרואים בעיניים עצומות, זה מרגיע את המח...לאאא, הלוואי!!!!
בדקתי, ב"ה יש בסדר
אולי ינסה, אבל איך? מחשב פתוח עלי? (אין לי אפשרות בנגן או בטלפון...)
בד"כ לא מרגישה מידי עייפה ביום, אם זה מידי אז אני ישנה בצהריים...
זה קורה לי לא דווקא כשאני רוצה לישון,כשהייתי בחור צעיר,
אמר לי ת"ח גדול,
שהיצה"ר לא יתן לך לחשוב בלימוד במיטה.
בדוק ומנוסה.
מזה כל הנקודות האלו........ קרתה הרדמות באמצע?זה קורה לי לא דווקא כשאני רוצה לישון,
פשוט פותחת ספר תהילים רואה "אשרי האיש....." והשאר בחלומות...... לא משנה עם זה בישיבה או בשכיבה..... לפעמים כמעט בעמידה
זה נמנום....מזה כל הנקודות האלו........ קרתה הרדמות באמצע?
קשה לי גם להרפות וגם לקרוא תוך כדי את הסדר שכתבת...(משום מה לא נרדם לי...)מי שעדיין ער אולי כדאי לנסות :
לנשום כמה נשימות עמוקות מהאף ולהוציא לאט לאט
להרפות כמה שיותר את הגוף, לעשות סריקה מהמצח לגבות, עפעפיים, לחיים, שפתים, צוואר, כתפיים,זרועות, כפות ידיים, בטן וכו' וכו' עד סוף הגוף,איבר איבר להרפות ולנסות להתרכז בנשימות.
לילה טובבבב
אפשר לעדכן בבוקר מה עבד בסוף..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: