רחל ז.
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
•
שופט/ת באתגר דריבל
טיפ שלי למתכון הזה (האמת טיפ של שרה טולידנו, הייתי אצלה בהשתלמויות פעם פעם בסמינר החדש)
להשתמש באורז עגול (ריזוטו)
הוא הכי דיסתי ודביק ויוצא מעולה!
(שימנה לב שהיחס בין המים לאורז מהסוג הזה הוא כוס אורז לשתי כוסות מים)
עריכה: אני רואה שכתבו מעלי על האורז העגול
להשתמש באורז עגול (ריזוטו)
הוא הכי דיסתי ודביק ויוצא מעולה!
(שימנה לב שהיחס בין המים לאורז מהסוג הזה הוא כוס אורז לשתי כוסות מים)
עריכה: אני רואה שכתבו מעלי על האורז העגול