השבוע הכנתי המבורגר לאחד הימים.
בשלב כלשהו נמאס לי לטגן קציצות רגילות והחלטתי לשדרג קצת. ולשמור לשבת.
כדררתי לכדורים.
טבלתי בקמח, ביצה טרופה עם צ'ילי מתוק, ובסוף בפירורי לחם שערבבתי עם תערובת ציפוי לבייגל [שומשום לבן, שחור, קצח, פרג ושום
טיגנתי בשמן חצי עמוד. הפכתי את הכדורים לצד השני לטיגון אחרי כדקה וחצי. וטיגנתי עוד דקה וחצי מהצד השני.
תחילה היה השמן חם מדי וחלק מהכדורים יצרו לעצמן צ'ופצ'יק של בשר טחון שברח מהציפוי בגלל חום האש. הנמכתי להבה ללהבה בינונית - נמוכה.
יצא מושלם. ב"ה.
אפשר להשתמש בכל תערובת לקציצות בשר או הודו/עוף טחון.
בשלב כלשהו נמאס לי לטגן קציצות רגילות והחלטתי לשדרג קצת. ולשמור לשבת.
כדררתי לכדורים.
טבלתי בקמח, ביצה טרופה עם צ'ילי מתוק, ובסוף בפירורי לחם שערבבתי עם תערובת ציפוי לבייגל [שומשום לבן, שחור, קצח, פרג ושום
טיגנתי בשמן חצי עמוד. הפכתי את הכדורים לצד השני לטיגון אחרי כדקה וחצי. וטיגנתי עוד דקה וחצי מהצד השני.
תחילה היה השמן חם מדי וחלק מהכדורים יצרו לעצמן צ'ופצ'יק של בשר טחון שברח מהציפוי בגלל חום האש. הנמכתי להבה ללהבה בינונית - נמוכה.
יצא מושלם. ב"ה.
אפשר להשתמש בכל תערובת לקציצות בשר או הודו/עוף טחון.