חרבות ברזל הנספח השבועי • 4

הסקר השבועי: שחרור החטופים בעד כל אסירי החמאס בישראל (כולל מבצעי הטבח בבש"ת), סביר?

• העיקר שיחזרו החטופים הביתה

הצבעות: 205 16.8%
  • מפיתום!

הצבעות: 1,016 83.2%

• סה"כ מצביעים
    1,221
  • הסקר נסגר .
מצב
הנושא נעול.

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
בין השאר זאת הייתה אחת הסיבות שביקשו מזק"א שיאסוף גם את הגופות של המחבלים
ובאמת גילו בתוכן 7 גופות של חיילים יהודים.
רק גופות שלא ידעו בבירור, הגופות שהיו בבירור של מחבלים, נשארו במקום זמן רב.

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
נקודה מעניינת בהקשר לסרטון החטופות, גם אצלנו ראשי הקבוצות מנעו ממשתמשים להעלות את הסרטון לקבוצות, וגם ערוצי החדשות הרשמיים בישראל לא משדרים את זה.
מלבד עיתון הארץ... והמסקנא ברורה.

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
נקודה מעניינת בהקשר לסרטון החטופות, גם אצלנו ראשי הקבוצות מנעו ממשתמשים להעלות את הסרטון לקבוצות, וגם ערוצי החדשות הרשמיים בישראל לא משדרים את זה.
מלבד עיתון הארץ... והמסקנא ברורה.
יש מידע מהן שמות 3 החטופות מהסירטון?

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אישית, מאז פרוץ הארועים הנוראים, אני מוכן לחבק ברגעים אלו גם את הפעיל הכי שמאלני בישראל, שעד אתמול נופף בדגל אש"ף. גם להכין לו קפה עם סוכר וחיוך.

כל זמן שהוא יהודי - לא הייתי בודק בציציותיו. אין לנו אפשרות ופנאי ויכולת לעשות בירור מי "יהודי טוב", "בעד כוחותינו", ומי הוא שמאלן מסוכן, הוזה, ערב רב.

אבל נראה שיש רבים שכן נורא נהנים גם בעיצומה של מלחמה איומה שכזו לעסוק במגזריות. לעקוץ את השר ההוא שכיהן בממשלת שמאל, להיזכר מה אמר פלוני לפני חודשיים, ולהתווכח ולהאשים אנשים בתוכנו.

העמדה שלי (לחבק כל יהודי! קודם ננצח, נשתה קפה ביחד, אח"כ נריב) היא עמדת המיעוט או הרוב?

יהודי חם

משתמש מקצוען
אישית, מאז פרוץ הארועים הנוראים, אני מוכן לחבק ברגעים אלו גם את הפעיל הכי שמאלני בישראל, שעד אתמול נופף בדגל אש"ף. גם להכין לו קפה עם סוכר וחיוך.

כל זמן שהוא יהודי - לא הייתי בודק בציציותיו. אין לנו אפשרות ופנאי ויכולת לעשות בירור מי "יהודי טוב", "בעד כוחותינו", ומי הוא שמאלן מסוכן, הוזה, ערב רב.

אבל נראה שיש רבים שכן נורא נהנים גם בעיצומה של מלחמה איומה שכזו לעסוק במגזריות. לעקוץ את השר ההוא שכיהן בממשלת שמאל, להיזכר מה אמר פלוני לפני חודשיים, ולהתווכח ולהאשים אנשים בתוכנו.

העמדה שלי (לחבק כל יהודי! קודם ננצח, נשתה קפה ביחד, אח"כ נריב) היא עמדת המיעוט או הרוב?
היא עמדה נודניקית
אני מוכן לשתות קפה עם כל מי שחלוק עלי בכל הנושאים שבעולם
מלבד מי שאוהב / מרחם / מסייע / מצדיק / מבין את הרוצחים השפלים שטבחו בנו באכזריות
כי זה הנושא כעת!
ומי שעדיין לא מבין את זה - שיילך לעזה.......
(ומי שחושב אחרת כנראה שמע שהיו זוועות אך לא שמע איזה....)

נערך לאחרונה ב:

paoawaear

משתמש פעיל
הנחיית פיקוד העורף עדיין היא שבירושלים ודן אפשר לקיים לימודים, אני מנסה לדמיין לעצמי מה זה לפנות עשרות כיתות במוסדות כו'

תורה שבע"פ

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

אישית אתה צודק כלפי כל יהודי אפי' השמאלני הכי קיצוני שיש, כל עוד הוא לא מצטרף לשורות הנאצים החדשים שאנו נלחמים בהם להשמידם.

אנשים שנלחמים בשורות החמאס [גם אם זו לוחמה פסיכולוגית], צריך להוקיע אותם ולהוציאם מחוץ למחנה, ולא חלילה לחבק אותם ולקרב אותם כדי שיפגעו בנו, אפי' אם הם יהודים.

ועל כך ניבא ישעיהו 'מהרסיך ומחריביך ממך יצאו', וכבר אמרו חכמים 'כל שהוא רחמן על אכזרים' וכו'.

יהודי חם

משתמש מקצוען
ועל כך ניבא ישעיהו 'מהרסיך ומחריביך ממך יצאו', וכבר אמרו חכמים 'כל שהוא רחמן על אכזרים' וכו'.
'מהרסיך ומחריביך ממך יצאו'
במקור, זו ברכה שכלל ישראל מזדכך ונותר בלי כל אלו

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
שישחררו אותם ישר לעזה ויפציצו את האוטובוסים שאתם הם יגיעו!
לצערינו, הם לא כ"כ טפשים והם דורשים ע"ז ערבויות בטחוניות ממדינות זרות.
כל מדינה זרה שכזו (כולל ידידתינו הגדולה...) יעשו הכל כדי שאמינות ערבותם לא תפגע, גם אם זה יהיה על חשבון אנשים שיהרגו בעתיד (היל"ת) מאש, מסכיני ומקרדומות המחבלים המשוחררים...

גלילאי

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

ראה ערך 'עופר כסיף' שמעוניין גם הוא לחבק אותך ותוך כדי לנשוך נשיכה עמוקה עמוקה...
רוב היהודים הם כאלו, עת הצרה מכנסת אותם יחד והם שוכחים מכל הויכוחים העתיקים (אולי אפי' יאיר גולן) וילחמו איתך בשילוב ידיים נגד האויב, לבד מיחידי יחידים וכנ"ל.
בתקשורת מוצאים אותם בכמויות.
מהם תתרחק כמטחוי קשת!

קושקוש

מיתוג עומק ועיצוב אמנותי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
מישהו הבין את הרציונל שהמון המון משיגורי הטילים ר"ל הם בשעןת עגולות וחצי עגולות?
או שאין שום רציונל בראש של השטן...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...