רק גופות שלא ידעו בבירור, הגופות שהיו בבירור של מחבלים, נשארו במקום זמן רב.בין השאר זאת הייתה אחת הסיבות שביקשו מזק"א שיאסוף גם את הגופות של המחבלים
ובאמת גילו בתוכן 7 גופות של חיילים יהודים.
רק גופות שלא ידעו בבירור, הגופות שהיו בבירור של מחבלים, נשארו במקום זמן רב.בין השאר זאת הייתה אחת הסיבות שביקשו מזק"א שיאסוף גם את הגופות של המחבלים
ובאמת גילו בתוכן 7 גופות של חיילים יהודים.
וגם שם מצאו יהודיםרק גופות שלא ידעו בבירור, הגופות שהיו בבירור של מחבלים, נשארו במקום זמן רב.
40נכון לעכשיו כמה נעדרים יש? [אלו שלא ברשימת החטופים ולא ברשימת ההרוגים]
יש מידע מהן שמות 3 החטופות מהסירטון?נקודה מעניינת בהקשר לסרטון החטופות, גם אצלנו ראשי הקבוצות מנעו ממשתמשים להעלות את הסרטון לקבוצות, וגם ערוצי החדשות הרשמיים בישראל לא משדרים את זה.
מלבד עיתון הארץ... והמסקנא ברורה.
כנראה שאת השמפו נותנים רק לאנשים שהסיעו עזתים אומללים לבית חוליםראיתי את הסרטון הם נראים רע
היא עמדה נודניקיתאישית, מאז פרוץ הארועים הנוראים, אני מוכן לחבק ברגעים אלו גם את הפעיל הכי שמאלני בישראל, שעד אתמול נופף בדגל אש"ף. גם להכין לו קפה עם סוכר וחיוך.
כל זמן שהוא יהודי - לא הייתי בודק בציציותיו. אין לנו אפשרות ופנאי ויכולת לעשות בירור מי "יהודי טוב", "בעד כוחותינו", ומי הוא שמאלן מסוכן, הוזה, ערב רב.
אבל נראה שיש רבים שכן נורא נהנים גם בעיצומה של מלחמה איומה שכזו לעסוק במגזריות. לעקוץ את השר ההוא שכיהן בממשלת שמאל, להיזכר מה אמר פלוני לפני חודשיים, ולהתווכח ולהאשים אנשים בתוכנו.
העמדה שלי (לחבק כל יהודי! קודם ננצח, נשתה קפה ביחד, אח"כ נריב) היא עמדת המיעוט או הרוב?
אישית אתה צודק כלפי כל יהודי אפי' השמאלני הכי קיצוני שיש, כל עוד הוא לא מצטרף לשורות הנאצים החדשים שאנו נלחמים בהם להשמידם.אישית, מאז פרוץ הארועים הנוראים, אני מוכן לחבק ברגעים אלו גם את הפעיל הכי שמאלני בישראל, שעד אתמול נופף בדגל אש"ף. גם להכין לו קפה עם סוכר וחיוך.
כל זמן שהוא יהודי - לא הייתי בודק בציציותיו. אין לנו אפשרות ופנאי ויכולת לעשות בירור מי "יהודי טוב", "בעד כוחותינו", ומי הוא שמאלן מסוכן, הוזה, ערב רב.
אבל נראה שיש רבים שכן נורא נהנים גם בעיצומה של מלחמה איומה שכזו לעסוק במגזריות. לעקוץ את השר ההוא שכיהן בממשלת שמאל, להיזכר מה אמר פלוני לפני חודשיים, ולהתווכח ולהאשים אנשים בתוכנו.
העמדה שלי (לחבק כל יהודי! קודם ננצח, נשתה קפה ביחד, אח"כ נריב) היא עמדת המיעוט או הרוב?
אם יש מיגון אז דקה וחצי זה זמן סביר להכנס למקלטהנחיית פיקוד העורף עדיין היא שבירושלים ודן אפשר לקיים לימודים, אני מנסה לדמיין לעצמי מה זה לפנות עשרות כיתות במוסדות כו'
השאלה מה עושה מורה שגרה מחוץ לעיר וצריכה להגיע לביה"ס ויש לה ילדים בבית ואצלם אין מוסדות לימוד. מה דינה?הנחיית פיקוד העורף עדיין היא שבירושלים ודן אפשר לקיים לימודים
ואם נמצאים בדרך הלוך או חזור? בטוחני שהיו כאלו בדרך ולא נכנסו למרחב מוגן,אם יש מיגון אז דקה וחצי זה זמן סביר להכנס למקלט
'מהרסיך ומחריביך ממך יצאו'ועל כך ניבא ישעיהו 'מהרסיך ומחריביך ממך יצאו', וכבר אמרו חכמים 'כל שהוא רחמן על אכזרים' וכו'.
לצערינו, הם לא כ"כ טפשים והם דורשים ע"ז ערבויות בטחוניות ממדינות זרות.שישחררו אותם ישר לעזה ויפציצו את האוטובוסים שאתם הם יגיעו!
כך מבאר המלבי"ם,'מהרסיך ומחריביך ממך יצאו'
במקור, זו ברכה שכלל ישראל מזדכך ונותר בלי כל אלו
ראה ערך 'עופר כסיף' שמעוניין גם הוא לחבק אותך ותוך כדי לנשוך נשיכה עמוקה עמוקה...אישית, מאז פרוץ הארועים הנוראים, אני מוכן לחבק ברגעים אלו גם את הפעיל הכי שמאלני בישראל, שעד אתמול נופף בדגל אש"ף. גם להכין לו קפה עם סוכר וחיוך.
דניאל אלוני, רימון בוכטשב ולנה טרופנוב הן 3 הישראליות שהוצגו בסרטון התעמולה של החמאס.יש מידע מהן שמות 3 החטופות מהסירטון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: