כן, שמתי לב בדיעבדשימו לב לדגל, "ולא יראה בך.. ושב מאחוריך.." ה"י
ובזכות התורה ולומדיה ינצל העולם..
ה' יעזור לכולם
כן, שמתי לב בדיעבדשימו לב לדגל, "ולא יראה בך.. ושב מאחוריך.." ה"י
ובזכות התורה ולומדיה ינצל העולם..
זה ממש מזכיר את מה שהמן בפרס תכנן להשמיד את עמ"י בחודש אדר בגלל שבו נפטר משה רבינו אבל הוא לא ידע שמשה רבינו גם נולד ביום זה, גם כאן, משיח צדקנו כידוע נולד בתשעה באב ובעז"ה דוקא מתוך היום העצוב הזה תצמח לנו ישועה אמן כן יה"ר..מקורות מודיעין מערביים מסרו לרשת החדשות הבריטית ‘סקיי ניוז ערבייה’ כי איראן מתכננת לפגוע בישראל בתשעה באב, שיחול השנה בין ה-12 ל-13 באוגוסט, כלומר – כמעט שבועיים לאחר ההתנקשות המיוחסת לישראל בראש הלשכה המדינית של חמאס איסמאעיל הנייה.
לפי הדיווח, התגובה תהיה מתואמת עם ארגון הטרור חיזבאללה, שגם הוא מחפש לנקום את חיסולו של המפקד הבכיר ביותר בארגון פואד שוכר.
באיראן ובחיזבאללה מכירים בחשיבותו של תשעה באב, אחד מארבעת ימי האבל של העם היהודי על חורבן בתי המקדש, ומבינים כי למתקפה ביום כזה ישנה השפעה רגשית ופסיכולוגית כלפי העם היהודי, שעשוי להרגיש פגיע במיוחד, מה גם שיום זה מסמל טראומה היסטורית עבור העם היהודי ותמונות של הרס וחורבן – אותן תנסה איראן להחיות מחדש.
ערוץ 14
אהבתי את הגישה!זה ממש מזכיר את מה שהמן בפרס תכנן להשמיד את עמ"י בחודש אדר בגלל שבו נפטר משה רבינו אבל הוא לא ידע שמשה רבינו גם נולד ביום זה, גם כאן, משיח צדקנו כידוע נולד בתשעה באב ובעז"ה דוקא מתוך היום העצוב הזה תצמח לנו ישועה אמן כן יה"ר..
פשוט צודקשבת שקטה ב"ה
כל הדיבורים וכל "יודעי הדבר"
לא מיניה ולא מקצתיה
שבוע חדש בפתח
עוד רגע וכל ההפחדות מתחילות מחדש
מדובר בטיל קרקע קרקע מונע בדלק מוצק עם טווח של 500 ק"מ בלבד, ובעל דיוק של 5-7 מטריםעדכון: איראן ביקשה וקיבלה טיל בליסטי איסקנדר מרוסיה
אבל איראן יכולה להביא את הטילים ללבנון שתזרוק על ישראל את הטילים.הטווח שלו הוא "רק" 500 ק"מ מה שאומר שמאירן הוא לא יכול להגיע לישראל
אולי הוא בשביל לאיים על בסיסים אמריקאים באזור????הטווח שלו הוא "רק" 500 ק"מ מה שאומר שמאירן הוא לא יכול להגיע לישראל
הצפי:'תוך 72 שעות..'
'כל הטילים מוכנים ליציאה..'
'שינוע רחב היקף של טילים לכל המקומות האסטרטגיים'
'ככה"נ השבת תהיה שחורה..'
וכו' וכו'
גם לכם הייתה שבת סיוטית???
כל ההפחדות ההזויות האלו גרמו לי בשבת האחרונה, להיות בפחד נוראי...
כאלו כל רגע נתון הטיל יחצה לי את התקרה ויבקר לי את הבית...
יתכן שזה באמת הדברים שנאמרו...
אבל נראה לי שצריך משהו אחראי שיקום ויאמר: 'רבותיי זה ערוצים ערביים ועוד כהנה, שאין להם באמת ביטוי למציאות!'
מה שהיה השבת פשוט זוועה!
ועוד הציפייה למוצ"ש... כאלו קרה משהו חמור יותר..
עושה לי רע להיזכר בזה..
ועוד משהו: הייתם בבני ברק? הכרוז הזה לסליחות ב'נאות יוסף' שעה לפני שבת, בכלל גרם לי להזיות... סלחו לי אבל זה לא צורה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: