100 יהודים משמחת תורה.לגבי מספר החילוצים, כי לפי החישוב שלי אם נשארו 100 יהודים +12 גויים- אז היו 8 חילוצים...
3 יהודים מלפני שמחת תורה.
11 גויים משמחת תורה
1 גוי מלפני ש”ת.
5 חילוצים.
סה”כ 120.
100 יהודים משמחת תורה.לגבי מספר החילוצים, כי לפי החישוב שלי אם נשארו 100 יהודים +12 גויים- אז היו 8 חילוצים...
כבר הבאתי רשימה של 12 גויים רק משמח"ת. (אא"כ אחד מהחילוצים הוא גוי)11 גויים משמחת תורה
כנראה...כבר הבאתי רשימה של 12 גויים רק משמח"ת. (אא"כ אחד מהחילוצים הוא גוי)
אני הייתי מוסיף תחת ערך אחר.הצעה: להדפיס את הציטוט הנ״ל בכל מהדורה מחודשת של מילון אבן שושן, תחת הכותרת הראשית בערך: ׳בורות׳.
אפשר גם להוסיף את הציטוט כמאפיין מרכזי בערכים: ׳חלול׳, ׳דחליל׳, ׳חילול׳.
כן,כל החילוצים היום כבר הוכרזו לפני כן כנרצחים ?
מיה גורן נרצחה בשמח"ת וגופתה נחטפה!4 נרצחו כבר בשמח''ת - ומיה גורן מתה במהלך השבי
בחדרים סגורים...אם אני לא טועה, נתניהו לא הזכיר את הסנקציות על מתנחלים וכל זה, וגם לא את ההחלטה מיום שישי שישראל עושה כיבוש,
ייתכן שלא רצה לעורר נקודות רגישות בפני 2 צידי המתרס, אבל בתכלס הוא לא אמר שידבר על זה?
היום התפרסמה ידיעה שיש ממצאים נוספים ברכבים שרופים. לא רשמו יותר מאשר שהם בבדיקה.מישהו יודע כמה חטופים יש באמת?
חמאס פירסם בעבר את שמות וכמות החטופים שיש בעזה?
הרי היה את אליקים ליבמן הי"ד שחשבו שהוא נחטף ובסוף מצאו את גופתו בקבר של נרצח אחר הי"ד,
אולי יש עוד כאלה שחושבים שהם חטופים ולמעשה הם לא?
מה זה?טילים היפרסונים
טיל מהיר שגם מתמרן ומקשה מאוד ליירט אותומה זה?
נשק היפר-סוני או נשק שַׂגִּיא-קולי[1][2] או שגא-קולי הוא טיל או פגז שעיקר תנועתם באטמוספירה ומהירותם היפר-סונית, דהיינו מהירות הגבוהה פי חמישה או יותר ממהירות הקול.מה זה?
בתחילת המלחמה היו שמועות על קצינים בכירים בצבא שנחטפו ולא מגלים, אני לא יודע אם יש אמת במה שפרסמו אז..מישהו יודע כמה חטופים יש באמת?
חמאס פירסם בעבר את שמות וכמות החטופים שיש בעזה?
הרי היה את אליקים ליבמן הי"ד שחשבו שהוא נחטף ובסוף מצאו את גופתו בקבר של נרצח אחר הי"ד,
אולי יש עוד כאלה שחושבים שהם חטופים ולמעשה הם לא?
כתבה באתר המכון למחקרי בטחון לאומי (INSS)נשק היפר-סוני או נשק שַׂגִּיא-קולי[1][2] או שגא-קולי הוא טיל או פגז שעיקר תנועתם באטמוספירה ומהירותם היפר-סונית, דהיינו מהירות הגבוהה פי חמישה או יותר ממהירות הקול.
אם אכן מדובר בטיל כזה, קשה מאד ליירט אותו, אך לא ברור אם בכלל יש לח'ותים כזה נשק..
מדובר ככה''נ בפיצוץ רכב.מה זה היה הבום בחיפה כעת???
עוצמת הפיצוץ לא נראה ככהמדובר ככה''נ בפיצוץ רכב.
לא אירוע בטחוני.
מהיום תדע איך נשמע פיצוץ רכב.עוצמת הפיצוץ לא נראה ככה
מאיפה הבאת את זה?-הלחימה העצימה ברפיח וברצועה בכלל- הסתיימה,
ועוד אחד - הישאם א-סאייד (בדואי).נראה לי 120 זה כולל שלושה מלפני שמחת תורה. (מנגיסטו, הדר גולדין ואורון שאול)
ודי שייך למחוזות המד"ב.טיל מהיר שגם מתמרן ומקשה מאוד ליירט אותו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: