הציפייה במערכת הביטחון:
ההסלמה בצפון תיגרר לירי רקטי נרחב לישובים שלא ספגו עד כה.
דווח אמש כבר, אבל הבוקר סגרו צמתים, והזהירו תושבים, וכבר היה נ"ט באביביםכבר דווח אתמול בשעת הפעולה בלבנון שמתכוננים לירי
הלל ביטון רוזן: שיגורים רבים לצפון במספר גזרות בשעה האחרונה, רובם ללא התרעות :בצפון היה יירוט ופיצוץ בלי אזקעה
ההתרעות לא קשורות לכיפת ברזל.הלל ביטון רוזן: שיגורים רבים לצפון במספר גזרות בשעה האחרונה, רובם ללא התרעות :
מקווה שלא תקלה בכיפת ברזל
(חיזבאללה טענו שפגעו השבוע בכיפה...ישראל לעומת זאת הכחישה)
דיווח באתר סעודי: חמאס מסרב לכל הפסקת אש של פחות מ- 14 ימים ודורש לשחרר בעסקת החטופים הבאה 500 אסירים ביטחוניים. ישראל מסרבת לעסקה שדומה לעסקת שליט.
לגמרילדעתי המטח עכשיו הוא אחד הגדולים אי פעם!
לפחות 20חדשות 12: לפחות 5 ירוטים במרכז
מן הסתם לא כולל שמחת תורה.לדעתי הכמות הכי גדולה של ה'בומים' שהיו עד כה מתחילת המלחמה
אולי חיסלו להם מישהו משמעותי?לגמרי
אני במקום שלא היו התראות אבל שומעים היטב את היירוטים
היו הרבה מאד
זה נראה מטח של: 'או אנחנו נירה או אתם תתפסו את המחסן'
אני ספרתי עשרים ו...חדשות 12: לפחות 5 ירוטים במרכז
לא יודע מה חדשות 12 רוצים,אני ספרתי עשרים ו...
חדשות 12 רוצים להגיד שאני סופר כל כך גרוע?
מצאו משאית עם טילים ארוכי טווחלא דיווחו אתמול שישראל השמידה את יכולת חמאס לירות טילים למרכז?
אאל"ט רק אתמול קראתי חדשה כזאת
(או שרק חיסלו חוליה אחת שתכננה לירות טילים ארוכי טווח?)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: