אולי כדי להרתיע מחבלים, שלא יחשבו שיעשו פיגועים, יתפסו, יסיימו תואר,בימים מתוחים של מגעים לעסקת שחרור חטופים המשטרה בוחרת להתיר לפרסום את הפרשה במסגרתה סוהרים נחקרו בחשד שהכו אסיר ביטחוני, שמת לאחר מכן ומשום מה לא מאריכה את הצו. נזק עצום שיכול להביא לדלקה של הגדה ומזרח ירושלים
לירן תמרי
טוב, אצל הערבים כל מי שמת מת בגלל ישראל.נקודה מעניינת...
בחיפוש פשוט בגוגל על שם המחבל שמת נראה שהתקשורת הערבית כבר דיווחה בחודש שעבר שהוא מת ע"י שלטונות בתי הסוהר שהתעללו בו
רועד..........חזרו להפגיז את צפון הרצועה? פשוט הבית שלי רעד עכשיו בעוצמה מטורפת
ואני לתומי חשבתי שהאויב המשותף שלהם הוא סינוואר...יובל קרני: גורם בכיר בקואליציה: הריב בין סמוטריץ ונתניהו וההתקפות המתוקשרות ביניהם - מבוימים. השניים מודאגים מעליית בן גביר בסקרים.
מוריה אסרף: אתמול בישיבת הקבינט דרש בן גביר מהרמטכ"ל לשנות את החלטתו בנוגע ללוחמים שכרזו ״שמע ישראל״ במסגד בג'נין. בן גביר אמר: ״אני חבר קבינט, אני דרג מדיני, אנחנו מחליטים״. הרמטכ״ל השיב: ״אתה טועה, אני אחליט מהו מעשה ערכי ומה לא בצבא, אל תאיים עליי״.
מה בכלל ההשפעה של הימין מימין לליכוד במלחמה הזאת?
אם כל חטאת של סמוטריץ ובן גביר זה המחלוקת שלהם.יובל קרני: גורם בכיר בקואליציה: הריב בין סמוטריץ ונתניהו וההתקפות המתוקשרות ביניהם - מבוימים. השניים מודאגים מעליית בן גביר בסקרים.
נקודה מעניינת...
בחיפוש פשוט בגוגל על שם המחבל שמת נראה שהתקשורת הערבית כבר דיווחה בחודש שעבר שהוא מת ע"י שלטונות בתי הסוהר שהתעללו בו
אחד מהאסירים הביטחוניים ששוחרר בעסקת החטופים בחודש שעבר, טען בראיון לרשת "אל ג'זירה" כי היה עד לתקיפה שבוצעה כלפי אבו עסב מצד הסוהרים. "הוא סירב להוריד את הראש והם הרגו אותו", אמר. אסיר אחר טען כי כמה סוהרים נכנסו לתא, הכו את אבו עסב תוך שהם פוצעים אותו בראשו - ועזבו את התא. כעבור כמה שעות, שבו לתא סוהרים אחרים ופינו את אבו עסב למרפאה.
כשמחבל נוחבה נאצי, הוכה
במחבל פת״ח
ולכן זה מתיר לו להבעיר שוב את המחלוקות בין הימין לשמאל? להתסיס את כל מדינות העולם נגדנו בשעת מלחמה? להחליש את ישראל?אפשר להבין את הלל ביטון רוזן שמתברר שהיה לו לדבריו ראשון ראשון את פרשת הכלב שצילם את החטופים - דובר צה"ל מנע ממנו לפרסם עד שניר דבורי פרסם. הוא זועם על דו"צ.
נכוןזה מתיר לו להבעיר שוב את המחלוקות בין הימין לשמאל?
והנה אם מדברים על תסיסותשרת החוץ האמריקנית לשעבר, הילרי קלינטון, נפגשה עם משפחות החטופים בניו יורק: "יש כוונה לקדם דיל מפתיע. תלחצו על הממשלה שלכם - נתניהו עסוק בהישרדות אישית", אמרה.
זה כדי ללחוץ על הממשלה הישראלית להסכים לעסקה ולרקוד לפי החליל של חמאסוהנה אם מדברים על תסיסות
מה הקטע שלה??מה??
למה להתעלל במשפחות החטופים
למה??
איזה דיל מפתיע כבר יכול להיות?????
זה נורא!עד היום, לצערינו, זה עבד יופי.
אני איתך בראשולכן זה מתיר לו להבעיר שוב את המחלוקות בין הימין לשמאל? להתסיס את כל מדינות העולם נגדנו בשעת מלחמה? להחליש את ישראל?
נבצר מבינתי. העיתוי כ"כ, אבל כ"כ לא במקום.
וגם לכך שבמקום ידיעה שולית ולא משמעותית בזמן מלחמה זה הפך לכותרת, "ידיעת זהב" שמזמינה צרות. בושה.וגרם על הדרך להנפצה מחדש של שלל הקונספרציות והשמועות על 07.10
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: