הרסיסים הגדולים לרוב של הכיפה.במלחמה הזו יותר מכל הפעמים יש רסיסים ממש גדולים.
יתכן ויש לזה קשר לאופן הירוט. ירוט בלייזר פוגע בנקודה מסוימת בטיל, אולם לא מפוצצת את כל הטיל.
מעניין אם זה נכון.
ככה אמר לי חייל פיקוד העורף
הרסיסים הגדולים לרוב של הכיפה.במלחמה הזו יותר מכל הפעמים יש רסיסים ממש גדולים.
יתכן ויש לזה קשר לאופן הירוט. ירוט בלייזר פוגע בנקודה מסוימת בטיל, אולם לא מפוצצת את כל הטיל.
מעניין אם זה נכון.
לדעתי זה אומר שיש להם יכולת טובה והם שומרים עליהלדעתי המטח למרכז מלמד שהם במנוסה ובמצב קשה.
חזק!!!
כ"כ נכון מה שכתבת!לדעתי זה אומר שיש להם יכולת טובה והם שומרים עליה
לא כל חייל הוא מומחה גרעיני ולא כל לבוש מדים הוא מאן דאמרככה אמר לי חייל פיקוד העורף
העלות הגבוהה של המיירטים היא לא בגלל איכות הברזל כמובןלא כל חייל הוא מומחה גרעיני ולא כל לבוש מדים הוא מאן דאמר
אבל זה הגיוני בהתחשב בכך שהטילים שלהם עשויים מ"חומרים נפסדים" ועולים להם גרושים
בעוד טיל כיפת ברזל הוא משוכלל ועולה 40K.
אז הגיוני שהוא יתפרק אבל לא יתפוצץ לפירורים בניגוד לטילי חמאס...
(סתם ניחוש פרוע שלי. אין לי מושג בדברים הללו)
שרת החוץ האמריקנית לשעבר, הילרי קלינטון, נפגשה עם משפחות החטופים בניו יורק: "יש כוונה לקדם דיל מפתיע. תלחצו על הממשלה שלכם - נתניהו עסוק בהישרדות אישית", אמרה.
כנראה כי נתניהו עסוק כעת בקמפיין נגד הסכמי אוסלווהנה אם מדברים על תסיסות
מה הקטע שלה??מה??
למה להתעלל במשפחות החטופים
למה??
איזה דיל מפתיע כבר יכול להיות?????
שינוי שם המלחמה: מיכאל שמש מדווח הבוקר ברשת ב' כי ועדת השמות הממשלתית תתכנס בשבוע הבא. השמות שיבחנו הם: מלחמת בראשית; מלחמת שמחת תורה; מלחמת משיב הרוח • בדיון ישתתפו גורמים ממשרדים ממשלתיים, מהמל"ל ומצה"ל.
זה גם משרת את האינטרסנטים שלה (פרטי)כנראה כי נתניהו עסוק כעת בקמפיין נגד הסכמי אוסלו
והיא בסך הכול רוצה להגן על בעלה ביל, מי שעמד מאחורי הסכמי אוסלו !!
מוסד יהודי?אירוע ירי במוסד חינוכי בפראג: יש נפגעים, כוחות משטרה במקום. הרקע אינו ידוע בשלב הזה. (ישראל היום).
מוסד יהודי?
יש עוד פרטים?אוניברסיטת צ'ארלס. יש באיזור בית כנסת
המחבל נוטרל אך במקום ישנם עשרות פצועים ומספר הרוגים.
נשמע מוזר86 בתים ביישוב מנרה מתוך 155 נהרסו כליל מירי של חיזבאללה. עד כה.
חורבן של ממש.
החורבן בצד הישראלי מוסתר מעיני הצבור בפרט הנזקים למוצבי צה"ל, ותשתיות אחרות!
במילים אחרות: מי שחשב שאחרי שהחמאס יחוסל אני אתפטר - טועה בגדולראש הממשלה בנימין נתניהו: “אנחנו נלחמים עד לניצחון. אנחנו לא נעצור את המלחמה עד שנשלים את כל יעדיה - השלמת חיסול החמאס, ושחרור כל חטופינו. הברירה שאני מציע לחמאס היא מאוד פשוטה: להיכנע או למות. אין ולא תהיה להם שום ברירה אחרת. ואחרי שנחסל את החמאס אני אפעל בכל כוחי כדי להבטיח שעזה לא תהווה יותר שום איום על ישראל. לא חמאסטאן ולא פת״חסטאן״.
פשוט ב3 שנים הקרובות הולך להיות מלחמה בעזהבמילים אחרות: מי שחשב שאחרי שהחמאס יחוסל אני אתפטר - טועה בגדול
ואז... אחרי 10-15 שנים שהמדינה תירדם בשמירה.......תמיר סטיינמן: אחרי המחדל ומול איום חדירת מחבלים מעזה - מתגבש תכנון להקים קו מוצבים חדש סמוך ליישובי העוטף שיהוו כוח תגובה מיידי בעת חדירת מחבלים.
אז לא להקים?ואז... אחרי 10-15 שנים שהמדינה תירדם בשמירה.......
אז... מה?
גם וגם עיין בתיעוד המצורףלא כל חייל הוא מומחה גרעיני ולא כל לבוש מדים הוא מאן דאמר
אבל זה הגיוני בהתחשב בכך שהטילים שלהם עשויים מ"חומרים נפסדים" ועולים להם גרושים
בעוד טיל כיפת ברזל הוא משוכלל ועולה בין 40K ל100 אל"ש.
אז הגיוני שהוא יתפרק אבל לא יתפוצץ לפירורים בניגוד לטילי חמאס...
(סתם ניחוש פרוע שלי. אין לי מושג בדברים הללו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: