ברור שהם לא נשארו בצפון הרצועה, אבל גם אחרי הגעה לרפיח, לא כזה פשוט, וכמעט בלתי אפשרי לצאת למצריםבסרטון רואים מנהרה שהיו בה גם חטופים ששוחררו,
כלו' מאז הפסקת האש ככל הנראה אין שם חטופים - כי חמאס לא טיפשים
זה מספיק זמן לעבור בנחת ס"מ ס"מ לרפיח
ברור שהם לא נשארו בצפון הרצועה, אבל גם אחרי הגעה לרפיח, לא כזה פשוט, וכמעט בלתי אפשרי לצאת למצריםבסרטון רואים מנהרה שהיו בה גם חטופים ששוחררו,
כלו' מאז הפסקת האש ככל הנראה אין שם חטופים - כי חמאס לא טיפשים
זה מספיק זמן לעבור בנחת ס"מ ס"מ לרפיח
צריך לזכור שחמאס = אחים המוסלמים במצרים= דעאש וכל ה3 שנאווים במצריםוכמעט בלתי אפשרי לצאת למצרים
זה לא משנה מסיבה פשוטה,צריך לזכור שחמאס = אחים המוסלמים במצרים= דעאש וכל ה3 שנאווים במצרים
רק 218 קילומטר חשופים בשטח מדברי...ומשם הדרך לים סוף לא ארוכה,
וניתן להפליג (תרתי משמע) בדמיון מה ההמשך,
מה זה?העסק בשליטה......
צפה בקובץ המצורף 1554762
בהרבה מהריכוזים החרדיים ניתן יהיה לשרוד את ה72 שעות ללא חשמל בגלל הגנרטורים של שבת המצויים.במסגרת התרחישים הסבירים, קבעו ברשות כי יש להיערך גם להפסקות חשמל אזוריות, שעלולות להימשך כ־72
בבני ברק יותר ממחצית מהדירות אינם מחוברים לגנרטור (אני כן).בהרבה מהריכוזים החרדיים ניתן יהיה לשרוד את ה72 שעות ללא חשמל בגלל הגנרטורים של שבת המצויים.
כמובן, אני מדבר על דברים מינימליים כמו מקרר ומטען לטלפוןבבני ברק יותר ממחצית מהדירות אינם מחוברים לגנרטור (אני כן).
יצטרכו להעביר כבלים...
ואינדוקציה...כמובן, אני מדבר על דברים מינימליים כמו מקרר ומטען לטלפון
הג'יהאד הוא לא אינדיקציה.המשא ומתן לשחרור החטופים: חבר הלשכה המדינית בג'יהאד האיסלאמי, עלי אבו שאהין, אמר שארגונו לא קיבל שום הצעה רשמית לשחרור חטופים, משום גורם, לאחר חיסולו של אל עארורי (כאן חדשות).
אם תמשיכו להעסיק ערבים ועוד במקומות רגישים ומקומות שליטה, אז אל תגידו לי בסוף פרשה חמורה.׳ערוץ 14׳: פרשה חמורה באיו״ש: מחוז ש״י במשטרה סיכל בפעילות סמויה רשת של סחר באישורי כניסה לישראל, למעלה מ-2,000 אישורים הונפקו על פי החשד עבור סכומי כסף של בין 4,000-10,000 ש״ח. החשוד המרכזי בפרשה הוא תושב סח׳נין שעבד ביחידת התיאום והקישור במרחב אפרים. 14 עצורים סה״כ מתוכם 4 קצינים ונגדים.
אהמ.. ה-ל' של להכריע טיפה'לה מחשידה.צפה בקובץ המצורף 1556827אירוע חריג בצה"ל: לוחמים במילואים, ששוחררו היום אחרי פעילות של שלושה חודשים ברצועת עזה, תלו שלטי מחאה על הרכבים הצבאיים בדרך לשחרור מבסיס צאלים: "גם אותנו שחררו בלי להכריע". מחאה בתוך צה"ל בזמן מלחמה (איתי בלומנטל)
נראה שהרבה (כמוני) לא הבינו את מטרת הקמפיין הזה.אהמ.. ה-ל' של להכריע טיפה'לה מחשידה.
כשאנחנו רוצים שילדים קטנים יעשו משהו והם לא בקטע,משרד הבריאות העזתי : 190 נהרגו ביממה האחרונה
נ.ב. זהו המספר הגבוה ביותר מזה תקופה , ישנה עליה ברורה במספר ההרוגים בימים האחרונים .
מה זה אומר דגל המכחיש כל קשר עם ישראל?אל ג'זירה: 64 ספינות הצליחו לחצות את הים האדום בבטחה, לאחר שהניפו דגל המכחיש כל קשר עם ישראל.
דגל פלסטין אולי?מה זה אומר דגל המכחיש כל קשר עם ישראל?
החות'ים פרסמו על איזה קו להתקשרות עמם להודיע על מעבר ספינה שאינה תומכת ישראל, אולי לזה מתכוונים?דגל פלסטין אולי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: