אולי אתם שכנים וזו אותה מכונה...גם אני שומע
אולי בתעתיק לעברית נשמע אותו דבר, בערבית מדובר בשני שמות אחרים לגמרי (פצ’ל עלי סלמאן שעאר, פאדי סלימאן)פאדי = בכיר
פאדל = מאבטח
לא מן הנמנע שיש קשר משפחתי
המקרה קצת מוזר כי בתמונה נראה שהתקיפה הייתה מדוייקת לרכב ומצד שני היתה בעוצמה שהרגה גם אשה שעמדה ליד ויש לזכור שעדיין לא פורסם מי ההרוג השנילכו תדעו, אולי מה שהוא לא חוסל היה כי רצו למנוע פגיעה בבלתי מעורבים ושלחו רק טיל קטן ולא פצצה גדולה שהיתה משמידה את כל הרכבים שסביב..
שמעתי, אכן הוא לא "מהשותקים".אתה כותב כמו אחד שלא שמע את הראיון של אייזנקוט לעובדה.
אולי בתעתיק לעברית נשמע אותו דבר, בערבית מדובר בשני שמות אחרים לגמרי (פצ’ל עלי סלמאן שעאר, פאדי סלימאן)
המקרה קצת מוזר כי בתמונה נראה שהתקיפה הייתה מדוייקת לרכב ומצד שני היתה בעוצמה שהרגה גם אשה שעמדה ליד ויש לזכור שעדיין לא פורסם מי ההרוג השני
אין לי אחריות על המושג "דיווחים בלבנון" אולי ה"עמקן" ינגיש לנו את המידעדיווחים בלבנון: מפקד הגזרה המרכזית של חיזבאללה, ששרד את ההתנקשות מוקדם יותר היום (תקיפה בה נהרגו שני שומרי ראשו) מאושפז במצב קשה עד אנוש ונשקפת סכנה ממשית לחייו.
נקווה שאכן ימות בקרוב. מה שבטוח שלא ישוב כ"כ מהר לפעילות מבצעית...
גם מבחינת מנהרות העכברים?בסביבה שמדמה את עזה (בני ברק)
יש לי דה ז'וו חריף...רועי שרון: הערכות הן שלפחות חלק מהחטופים הועברו לרפיח ושם נמצאים מפקדי חמאס.
זה מראה בדיוק כמה הם לא יודעים כלום, נאדה, גורנישט.יש לי דה ז'וו חריף...
כשנלחמו בצפון הרצועה היו כותרות 'בישראל מעריכים כי בכירי חמאס וחלק מהחטופים שוהים בתוככי העיר עזה, ככל הנראה מתחת לבית החולים שיפא'.
הגענו לשיפא, ואז יצאו כותרות 'לפי ההערכות בישראל, בכירי חמאס ואיתם חטופים רבים נמלטו ככל הנראה מהעיר עזה למפקדות תת קרקעיות בחאן יונס.
עכשיו אנחנו בחאן יונס, והערכת גורמי ביטחון ישראליים היא כי בכירי חמאס שוהים בכלל יחד עם החטופים ברפיח.
נגיע לרפיח ואז מה? יתברר שהם בכלל בסיני? וכשנכבוש את סיני?
רועי שרון: הערכות הן שלפחות חלק מהחטופים הועברו לרפיח ושם נמצאים מפקדי חמאס.
ואולי להיפךזה מראה בדיוק כמה הם לא יודעים כלום, נאדה, גורנישט.
אחרי ה 7 באוקטובר, יש להתייחס ל'גורמי מודיעין' בחשדנות, ולא לתרץ בשבילם תירוצים ולחפש נסיבות מקילות.ואולי להיפך
הם יודעים שחמאס מבריח אותם כל פעם בכל האפשרויות שרק ניתן לחשוב עליהם, מאיזורי הלחימה, עוד קצת דרומה, ועוד קצת דרומה, רק לכן חשוב לכבוש מהר את הגבול עם מצרים ולהשאיר אותם בתוך עזה
מדוייק.יש לי דה ז'וו חריף...
כשנלחמו בצפון הרצועה היו כותרות 'בישראל מעריכים כי בכירי חמאס וחלק מהחטופים שוהים בתוככי העיר עזה, ככל הנראה מתחת לבית החולים שיפא'.
הגענו לשיפא, ואז יצאו כותרות 'לפי ההערכות בישראל, בכירי חמאס ואיתם חטופים רבים נמלטו ככל הנראה מהעיר עזה למפקדות תת קרקעיות בחאן יונס'.
עכשיו אנחנו בחאן יונס, והערכת גורמי ביטחון ישראליים היא כי בכירי חמאס שוהים בכלל יחד עם החטופים ברפיח.
לא ייתכן שהם בורחים כל הזמן?יש לי דה ז'וו חריף...
הגענו לשיפא, ואז יצאו כותרות 'לפי ההערכות בישראל, בכירי חמאס ואיתם חטופים רבים נמלטו ככל הנראה מהעיר עזה למפקדות תת קרקעיות בחאן יונס'.
א. גם אחרי 7 באוקטובר כדאי לחשוב חיובי, כשאתה לא יכול להשפיע...אחרי ה 7 באוקטובר, יש להתייחס ל'גורמי מודיעין' בחשדנות, ולא לתרץ בשבילם תירוצים ולחפש נסיבות מקילות.
בתחילה עזה היתה בשבילם המקום הכי מוגן מבחינת הגנה ע"י הסביבה עכשיו א"א לדעתשמישהו יסביר לי למה שבכירי חמאס לא יברחו עם תחילת הכניסה הקרקעית לסיני (בוודאי אחרי הירידה דרומה)- ומשם...
אולי הם כבר בתימן.
ולך תריב עם החותי'ם.
המעבר לסיני בטוח בשבילם כי יש להם רשת של מנהרות שמובילה לתוככי סיני,
ואף אחד לא אמור לדעת שהם עברו לשם.
בסרטון רואים מנהרה שהיו בה גם חטופים ששוחררו,לא ייתכן שהם בורחים כל הזמן?
לא ראינו השבוע סרטונים של המנהרות שהיו שם שבוים ?
אבל באשכול זה יודעים יותר מכולם...
זה לא כזה קל הבריחה במנהרות, וכמצוין פה ע"י אברהם חסיד, רואים שהם ברחו לאט לאטמדוייק.
מאוחר מידי לטפל כעת בגזרת רפיח, היה להם מספיק זמן לברוח...מייד כשישראל התחילה לאיים שיטפלו בגבול.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: