דיון הטבח האברך

מצב
הנושא נעול.

יופלה אפרסק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
קציצות טונה:
לכל קופסת טונה, ביצה.
פירורי לחם, תבלינים.
לערבב, ליצור כדורים, ולשים בתוך מחבת מחוממת מראש עם שמן.
לטגן בערך 5 דקות בכל צד.
 

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אני חושבת שיותר יעיל מלמצוא מתכונים קלים ופשוטים-
פשוט להסתכל ולראות את אשתך מבשלת כמה פעמים. זה לא מסובך, ומהר מאוד תלמד את זה.
אפשר גם לראות מתכונים שיש להם סרטונים ביוטיוב, שם ההסבר הוא שלב אחרי שלב.

לדעתי לומדים הרבה יותר מהר ממה שרואים מאשר מאתר עם מתכונים, גם אם הם פשוטים.

בהצלחה רבה
 

יופלה אפרסק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
סלט גזר:
לקלף 8 גזרים
לגרד לפסים דקים במעבד מזון (סכין שנראה כמו עיגולים קטנים שיצאו ממנהרה :))
להעביר לקערה
לשים 2 כפות מיוזנז
2 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון (אפשר מבקבוק).
לערבב ולטעום. אם חסר טעם, להוסיף מיץ לימון. אם מידי חמוץ, עוד קצת סוכר.
הכי טוב להכין כמה דקות מראש ולשים במקרר.
 

יופלה אפרסק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
לביבות גבינה:
250 ג' גבינה לבנה
1 ביצה
3 כפות קמח
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל.

לערבב, עם כף לשים תלוליות של גבינה במחבת עם שמן.
לטגן עד שמתייצב , להפוך ולטגן עוד דקה
 

יופלה אפרסק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
שנית.
למי שלא הבין
רעיונות למאכלים טעימים וכל מיני מתכונים, זה הכי פשוט לתת לפותח האשכול כמה קישורים וזהו, את כל השפה העשירה שהביאו כאן יש לו גם שם
פה הוא רצה עצות מעשיות איך להתמודד עם בישול ראשון, הוא לא יודע מה זה כל ההצהרות והדוגמאות, בקושי יודע מה זה עוף טחון, וודאי לא אם צריך להפשיר אותו קודם, ואיך
ולכן רעיונות כמו בשר, עוף טחון, אורז וכדו' לא רלוונטיים...
הפתרון היעיל ביותר הוא לראות איך מישהו מכין אוכל קל, וללמוד ממנו, עדיף מישהו שזמין לטלפון להתייעצות לפעם הראשונה...
בנוסף, להתחיל עם הדברים הכי קלים שיש, גם אם הם לא הכי טעימים
פסטה
ציפס
נקניקיות
מושט
ועוד
וגם לזה מומלץ להיצמד לאיזה מתכון, או לשאול, ויש פה הרבה רעיונות טובים

מנסיוני, זה קשה בהתחלה, יש פשלות, אבל לומדים מהר, אנחנו עם ראש טוב וחזק, וקולטים מהר
תנסה, ואל תפחד לזרוק לפח מה שלא הצליח

מקסימום תשאל פה בפורום על משהו ספציפי תוך כדי הכנה
כמה שמן לשים...
איך נראה מלח גס...
מה ההבדל בין מיץ לימון לחומץ...
איך עושים כדור מהעיסה...
מה זה בצל ירוק...
ועוד...
אתה נהדר
 
אני לא יודע אם אתם שמים לב כמה אתם מ ד ה י מ י ם
אני פשוט עם דמעות התרגשות מרוב האהבה שהצפתם אותי
ואני גאה להימנות על הציבור האיכותי הזה.
תודה רבה לכולכם על הפירוט, החכמה, המקצועיות, והכל...

מחר בצהרים הילדים יחכו ויחכו לאוכל, אבל אבא לא קם מהמחשב
 

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
פירה:
לקלף ולחתוך תפו"א (בערך 1 גדול למנה)
לשים בסיר
לכסות במים מהברז שיכסה את התפו"א כמעט לגמרי.
לשים כף מלח
לכסות את הסיר במכסה
להדליק גז :)
לבשל בערך 20 דקות עד שהתפו"א מתפרק מנעיצת מזלג.
למעוך עם מועך או לרסק בבלנדר יד למי שאוהב מרקם מאוד חלק
למי שטוחן בבלנדר יד-
אחרי שטחון לגמרי,
תוסיפו חלמון ביצה,
ולטחון במהירות (שלא תצא חביתה..)
יוצא מרקם קרמי.
 

רפרפת

משתמש פעיל

נפטון

משתמש פעיל
אופציה שלא ראיתי שהזכירו: וולט
יתרונות: מהיר ביותר להכנה, המון גיוון, 0 לכלוך, חיסכון בזמן ובטרחה.
חסרונות: קצת יותר יקר.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
זה פורום בישול וקולינריה ולא מקום להחלפת דעות על תפקידים מגדריים או נסיון לחנך אנשים.
תגובות שאינן קשורות במישרין לבקשת הפותח נמחקו.
 

אקטיבית

משתמש פעיל
הכי חשוב זה ההתארגנות מראש
ואם מפרגנים גם בכסף הכל נהפך להיות פשוט יותר.
קונים חזות עוף נקיים ופרוסים ומכינים שניצל בחמש דקו
כנ"ל סטייקים, עוף טחון ממקור מהימן מכינים קציצות בקלות
עוף לתבל ולתנור.
קונים שום מקולף ובצל מטוגן, ירקות קפואים
ואז יש בסיס מעולה לארוחה. מוסיפים אורז/ פסטה/ פתיתים, קוסקוס וכדו' ויש ארוחה מושלמת!
בהצלחה
 

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
דנו כאן באורז,
אני מכינה אורז בשיטה הפוכה, מצאתי שזה הכי קל ונטול סיכונים.
שמה מים בסיר (כפול מכמות האורז שאני רוצה להכין. לכוס אורז 2 כוסות מים), עם מעט שמן ומלח, ומרתיחה.
בינתיים שוטפת במסננת את האורז (אוהבת להשתמש בבסמטי. הכי טעים, וגם טוענים שבריא)
כשהמים מבעבעים, מכניסה את האורז, מערבבת בכף, מחכה כחצי דקה שירתח שוב, מכסה את הסיר, מנמיכה את האש ומכוונת טיימר ל20 דקות.
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

תודה
נקרא  0  פעמים

לוח מודעות

למעלה