קודם כל-בן אדם.
משתמש פעיל
@אבינועם גולדברג
הכי קל-תקנה טוסטר גריל. (השקעה. אבל שווה.)
יכול להמליץ מנסיון על זה
הכי קל לשים בפנים נייר אפייה(אפילו 2, בד"כ הנוזלים מחוררים את הפנימי), חוסך ניקוי אח"כ.
בפנים-שמים הכל!
-יום אחד חזה שניצל עוף שלם/חזה חתוך. אפשר מעל-קצת תבלינים/מלח ופלפל.
-חזה חתוך עם קצת שמן, ותבלין שוורמה/גריל עוף/על האש, וכו'.-כ10 דקות על חום גבוה.
או 15 דקות על חום בינוני.
-ירכיים שלמים/כרעיים/שוקיים/כנפיים\ וכו' לשטוף ולשים, עם/בלי עור, ותיבול.-כ20 דקות.
אפשר גם ציפס-שוטפים תפו"א-מורידים מהם את האבק, והלכלוך.
פורסים לפרוסות עבות/דקות. מכניסים לטוסטר על חום גבוה. (לא זכור לי כמה זמן. אבל עד שמרגיש רך.)
בקיצור-אפשר להכין בו בקלות את כל סוגי הארוחות.
הייתרון הגדול בזה-כ"כ קל, ואין את ההרגשה המפחידה של "להכין אוכל."
בעיקר אם-
להכניס לתבנית כנ"ל. להדליק תנור על 200, לכוון לפי ההוראות המוקדמות.
וזהו.
הכי קל-תקנה טוסטר גריל. (השקעה. אבל שווה.)
יכול להמליץ מנסיון על זה
הכי קל לשים בפנים נייר אפייה(אפילו 2, בד"כ הנוזלים מחוררים את הפנימי), חוסך ניקוי אח"כ.
בפנים-שמים הכל!
-יום אחד חזה שניצל עוף שלם/חזה חתוך. אפשר מעל-קצת תבלינים/מלח ופלפל.
-חזה חתוך עם קצת שמן, ותבלין שוורמה/גריל עוף/על האש, וכו'.-כ10 דקות על חום גבוה.
או 15 דקות על חום בינוני.
-ירכיים שלמים/כרעיים/שוקיים/כנפיים\ וכו' לשטוף ולשים, עם/בלי עור, ותיבול.-כ20 דקות.
אפשר גם ציפס-שוטפים תפו"א-מורידים מהם את האבק, והלכלוך.
פורסים לפרוסות עבות/דקות. מכניסים לטוסטר על חום גבוה. (לא זכור לי כמה זמן. אבל עד שמרגיש רך.)
בקיצור-אפשר להכין בו בקלות את כל סוגי הארוחות.
הייתרון הגדול בזה-כ"כ קל, ואין את ההרגשה המפחידה של "להכין אוכל."
בעיקר אם-
אגב-אפשר הכל להכין בתנור-דורש הכנה מראש! לוודא עם האישה מה התוכנית המומלצתאני מתחיל לחשוב שהבעיה שלי היא פסיכולוגית
להכניס לתבנית כנ"ל. להדליק תנור על 200, לכוון לפי ההוראות המוקדמות.
וזהו.