שנית.
למי שלא הבין
רעיונות למאכלים טעימים וכל מיני מתכונים, זה הכי פשוט לתת לפותח האשכול כמה קישורים וזהו, את כל השפה העשירה שהביאו כאן יש לו גם שם
פה הוא רצה עצות מעשיות איך להתמודד עם בישול ראשון, הוא לא יודע מה זה כל ההצהרות והדוגמאות, בקושי יודע מה זה עוף טחון, וודאי לא אם צריך להפשיר אותו קודם, ואיך
ולכן רעיונות כמו בשר, עוף טחון, אורז וכדו' לא רלוונטיים...
הפתרון היעיל ביותר הוא לראות איך מישהו מכין אוכל קל, וללמוד ממנו, עדיף מישהו שזמין לטלפון להתייעצות לפעם הראשונה...
בנוסף, להתחיל עם הדברים הכי קלים שיש, גם אם הם לא הכי טעימים
פסטה
ציפס
נקניקיות
מושט
ועוד
וגם לזה מומלץ להיצמד לאיזה מתכון, או לשאול, ויש פה הרבה רעיונות טובים
מנסיוני, זה קשה בהתחלה, יש פשלות, אבל לומדים מהר, אנחנו עם ראש טוב וחזק, וקולטים מהר
תנסה, ואל תפחד לזרוק לפח מה שלא הצליח
מקסימום תשאל פה בפורום על משהו ספציפי תוך כדי הכנה
כמה שמן לשים...
איך נראה מלח גס...
מה ההבדל בין מיץ לימון לחומץ...
איך עושים כדור מהעיסה...
מה זה בצל ירוק...
ועוד...