דיון הטבח האברך

מצב
הנושא נעול.

saralulu

משתמש מקצוען
אני לא מסתבכת מכינה בסמטי ובאמת האורז יוצא אחד אחד
אבל- - -
אני לא אוהבת אורז אחד אחד!!!
משו יודע להסביר לי איך מכינים אורז כמו של אולמות
של קייטרינג????
רך נימוח ולא אחד אחד.
ניסיתי גם פרסי אבל גם לא אהבתי
אם את רוצה לא אחד אחד, אז תסתכלי בהוראות שנתתי לאורז פרסי דווקא של סוגת זה לא מתקבל אחד אחד.
יוצא רך ונימוח וממש טעים!
 

ילילי

משתמש מקצוען
אני לא מסתבכת מכינה בסמטי ובאמת האורז יוצא אחד אחד
אבל- - -
אני לא אוהבת אורז אחד אחד!!!
משו יודע להסביר לי איך מכינים אורז כמו של אולמות
של קייטרינג????
רך נימוח ולא אחד אחד.
ניסיתי גם פרסי אבל גם לא אהבתי
גם אצלינו לא אוהבים אחד אחד.
תשתמשי באורז של חברת כי טוב. אני משתמשת בפרסי
 

saralulu

משתמש מקצוען
איפה זה? אני לא מוצאת
חסכתי לך לחפש...
הנה ההודעה ככתבה וכלשונה...

לא יודעת מה יש להסתבך, כ״כ קל ופשוט!
אצלי אוהבים אורז יותר רטוב ופחות מפורר, לא דייסתי אבל גם לא מפורר ממש.
אני מכינה לפי ההוראות שעל האריזה של סוגת.
משתמשת באורז פרסי של סוגת, ובדיוק גם היום הכנתי...
לוקחים כוס אורז (כוס קרטון).
בודקים בצלחת ומעבירים לסיר קטן ואיכותי.
שופכים שמן נגיד 2 כפות, אני שופכת לפי העין
מוסיפים כפית מלח גס לא גדושה.
מערבבים ומדליקים לאש גבוהה מטגנים איזה 2 דק׳ בערך תוך כדי שבוחשים או שלא.
מוסיפים 2 כוסות מים
מחכים שיבעבע היטב
מכסים במכסה
מעבירים לאש האחורית, מנמיכים לאש הכי קטנה
מבשלים 20 דק׳.
אחרי 20 דק׳ מכבים את האש
כדאי לחכות עוד 5-10 דק׳ ואז לפתוח את הסיר.
מתקבל אורז מאד טעים!
זה הכל!
אפשר להכין מלכתחילה באש האחורית ואח״כ כשמעבע כמובן להקטין את הלהבה.
 

commit

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני לא מסתבכת מכינה בסמטי ובאמת האורז יוצא אחד אחד
אבל- - -
אני לא אוהבת אורז אחד אחד!!!
משו יודע להסביר לי איך מכינים אורז כמו של אולמות
של קייטרינג????
רך נימוח ולא אחד אחד.
ניסיתי גם פרסי אבל גם לא אהבתי
אולי תנסי להוסיף עוד קצת מים.
 

saryk

משתמש מקצוען
איך אף אחד לא הזכיר פה אורז במיקרוגל?
אין איך לפשל, לשרוף,לייבש.....
מערבבים את האורז עם כף/שתים שמן, מלח ואפשר א' מרק.
מוסיפים כמות כפולה של מים רותחים, ולמיקרוגל (בכל מתאים כמובן)
מתחילים ב6 דקות נניח (תלוי בכמות), אם נשאר מים מוסיפים עוד 2-3 דקות.
 

rivkar

משתמש מקצוען
גם תפוא במיקרוגל זה אחלה
שמים בכלי מתאים שמן תפוא חתוכים דק \ קוביות קטנות
מטבלים מלח פפריקה גריל עוף על האש סילאן כל אחד מה שאוהב..
רבע שעה חום גבוה יוצא מעדן
 
היום הראשון על הדוכן במטבח.
דפדפתי באשכול עם קושי להחלטה מתוך הים.
בסוף עשיתי אנ דן דינו ונפלתי על פיצה מהירה של @יופלה אפרסק
לא היו לי פיתות אז לקחתי פרוסות לחם.
מרחתי קטשופ ושפכתי תבלינים מכל הסוגים. גבינה צהובה.
ולתנור.
פתחתי כל עשרים שניות לראות אם נשרף.
ואחרי חמש דקות כיביתי.
אני וילד אחד גמרנו הכל תוך זמן קצר.
ועכשיו אני עושה נגלה שניה
לשאר הילדים שיבואו בהמשך.

תבורכו.
זה היה מפחיד בהתחלה. אבל נהיה ממש כיף
 

shir4

משתמש פעיל
שוורמה:
לחתוך שניצלים לרצועות דקות מאוד
לטגן רצועות בצל כמה דקות (לערבב מידי פעם)
להוסיף את השניצלים
לטגן, לערבב מידי פעם, עד שהשניצל הופך לצבע לבן
לפזר בנדיבות תבלין שוורמה של חברת טעם וריח, לערבב, לטגן עוד דקה שתיים
להגיש על מצע פירה או אורז, או לערבב עם ספגטי מבושל.
למה ככה?
לתוך הקערה עם השניצלים הפרוסים שופכים ביצה ומערבבים
מכינים עוד צלחת עם התבלינים מעורבבים עם הפרורים ומטגנים
 

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
למה ככה?
לתוך הקערה עם השניצלים הפרוסים שופכים ביצה ומערבבים
מכינים עוד צלחת עם התבלינים מעורבבים עם הפרורים ומטגנים
כי ככה אני מכינה :)
מה שאת מתארת זה שניצלונים
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פתיתים הצלחתי בערך
תטגן היטב היטה לפני הוספת המים הרותחים ותוושע.
האורז הכי קל שיש, גם למתחילים גמורים
עם הוראות סופר מדויקות
מחממים תנור על 200
לוקחים תבנית (אפשר מלבנית קטנה, אנגליש קייק, מרובעת, עגולה, לא באמת משנה)
שמים בפנים 1.5 כוסות אורז + 2 כפות שמן + 1 עד 1.5 כפית מלח אפשר גם פלפל שחור או שום כתוש
שמים בקומקום 3 כוסות מים. מחכים שזה ירתח
שופכים על האורז, מכסים בניר כסף.
שמים בתנור 25 דקות
מוציאים ומשאירים מכוסה לעוד 15 דקות
לוקחים מזלג ומערבבים את האורז המוכן (יוצא יותר אוורירי ככה)
וזהו!
מצטרפת לנ"ל, אם כי אני עושה עם שינויים קלים.
אורז בתנור, קל הרבה יותר, טעים הרבה יותר, ובחיים לא מתפשל.
 

הכובסת

משתמש רשום
אני לא מסתבכת מכינה בסמטי ובאמת האורז יוצא אחד אחד
אבל- - -
אני לא אוהבת אורז אחד אחד!!!
משו יודע להסביר לי איך מכינים אורז כמו של אולמות
של קייטרינג????
רך נימוח ולא אחד אחד.
ניסיתי גם פרסי אבל גם לא אהבתי
תנסי אורז יסמין - לדעתי הוא הכי טעים והכי מצליח
לשטוף לפני ולטגן עם הרבה שמן
 

חרישאי

משתמש מקצוען
לא הבנתי מה מפריע באורז אבל אם זה העניין הדייסתי וההדבקות אז ככה.
שטיפה עד שהמים יוצאים לבנים או השריה של האורז במים חמים לפני יכול מאד להועיל, זה מפרק את העמילן מתוך האורז.
בהצלחה
 
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה