כנראה שלב ראשון כדאי לעשות ניסויים ולהיערך לזה שלא יצליחו, וכך לדעת בפעם הבאה מה אפשר לשפר
נניח אורז, להכין בידיעה שיצא דייסתי, שרוף או לא מבושל.
כמובן לקנות אורז בוואקום כי הדבר הכי מרתיע להכין אורז לעומת פתיתים זה ההתעסקות עם הברירה.
ופשוט להכין לפי הוראות בסיסיות על החבילה.
עוד משהו, לבקש מהאישה שתכין ערב קודם רק חזה מתובל.
לקנות בבוקר באגט, ממרח חומוס. לחתוך בצל סגול, לפתוח שימורי זיתים, מלפפון חמוץ לחתוך עגבניה.
וזה ארוחת צהריים עסיסית ממש.
להכין קוסקוס לפי ההוראות של החבילה, אחד הדברים הקלים.
לחתוך עגבניה מלפפון ובצל ירוק או סגול, לערבב ביחד עם שמן, פלפל, מלח.
לאכול יחד עם טונה משימורים. (הכי טוב להכין קציצות טונה קלות, אבל זה כבר עוד נושא)