גם מי שיש לו את האפשרות, לא רוצה לצאת הטיפש שקנה בדיוק בשיא של כל הזמנים ב1.7, חודשיים לפני שהמחירים חזרו ל1.55כמה אנשים אתה מכיר באחוזים מכלל הציבור החרדי שיש להם את האפשרות לרכוש דירת 3 חדרים ב1.7 ש"ח?
לכן מנסים לזהות מגמה.
גם מי שיש לו את האפשרות, לא רוצה לצאת הטיפש שקנה בדיוק בשיא של כל הזמנים ב1.7, חודשיים לפני שהמחירים חזרו ל1.55כמה אנשים אתה מכיר באחוזים מכלל הציבור החרדי שיש להם את האפשרות לרכוש דירת 3 חדרים ב1.7 ש"ח?
ואגב בעולם כזה של רבית עולה הרלוונטיות של הגמחי"ם הגדולים כמו המרכזי עולה בהרבה,
כי מי שזוכר היה כאן הרבה אשכולות כמה "רבית מוקדמת" זה יוצא וכמה זה לעומת משכנתא
אבל כשהמדד והפריים עולה אז הגמח הרבה יותר משתלם
כי אני לא מכיר בכלל זוגות צעירים שיש להם את האפשרות והם אלה שמניעים את הגלגל מלמטה.מה זה משנה האחוזים
לפני עשור היה תופעת הפירמידות והרבה חברים שלי השקיעו שם.יש מספיק
על כל דירה טובה
יש עשרה קופצים
ואני מדבר על יותר מ1.8 ל3 חדרים
אז לא נורא אבל אם יותר הרבה זוגות יאבדו את הדירה שלהם.ואולי פחות
בשביל זה יש @עו"ד נתן רוזנבלט שמספר לכולם שיש גם אפשרויות בפריפריה כמו הר יונה ועכו וכו'.הצילו
מה יעשו כל הצעירים שבשנים האחרונות קרעו את עצמם אם החזרים של 5000 ויותר ביום שזה יכפיל את עצמו
אני התכוונתי על אלו שכבר שכבר קנו דירה עם ההחזר החודש המקסימלי שהם מסוגליםבשביל זה יש @עו"ד נתן רוזנבלט שמספר לכולם שיש גם אפשרויות בפריפריה כמו הר יונה ועכו וכו'.
מה שקורה עם מי שפושט את הרגל.אני התכוונתי על אלו שכבר שכבר קנו דירה עם ההחזר החודש המקסימלי שהם מסוגלים
מה יעלה בגורלם כשהריבית תעלה?
מקסימום ימכרו את הדירה, ויעזרו להורדת מחירי הדירות.אני התכוונתי על אלו שכבר שכבר קנו דירה עם ההחזר החודש המקסימלי שהם מסוגלים
מה יעלה בגורלם כשהריבית תעלה?
לא קל באמצע החייםמה שקורה עם מי שפושט את הרגל.
לא ממליץ אבל אני הייתי עובר לפריפריה.
הבעיה שיש כאלה שממונפים ביותר מ90%.מקסימום ימכרו את הדירה, ויעזרו להורדת מחירי הדירות.
מי שקונה עכשיו כנראה שהוא בתחילת החיים.לא קל באמצע החיים
עד לא מזמן הצמוד פריים היה מקסימום שליש, לאחרונה העלו ל2 שלישכמה אחוזים בערך ממשכנתא ממוצעת צמודה לשינוים בריבית?
יותר קל מאשר להמשיך ולגלגל את כדור השלג ... טוֹב פַּת חֲרֵבָה וְשַׁלְוָה בָהּ מִבַּיִת מָלֵאלא קל באמצע החיים
בשביל למלאות אמבטיה זה לא חוכמה לפתוח הרבה ברזים.שהגמחי"ם האלו יחד עם כמה גבירים חרדים יקימו בנק שנותן משכנתאות ללא רבית/רבית נמוכה.
בשנה האחרונה ייצגתי כמה פעמים, פילנתרופים מחו"ל שניסו להתמודד במכרזי רשות מקרקעי ישראל, תמיד זה נגמר בכך שפתאום הופיע איזה קבלן ממוצע, הציע מחיר מדהים של מאות אלפי מעל השווי של הקרקע, וזכה במכרז.
לא יקרהאו שהמדינה תתן לחסרי דיור משכנתאות ללא רבית , זה אותו הדבר
יחליפו עבודהומה עם החכמולוגים שרצים עכשיו לקנות דירה, והמשכנתא תקפוץ להם מ5000 ל8000 ש"ח בחודש, אבל המשכורת לא תעלה?
זה לא יכפיל את עצמוהצילו
מה יעשו כל הצעירים שבשנים האחרונות קרעו את עצמם אם החזרים של 5000 ויותר ביום שזה יכפיל את עצמו
גם הם באים בשביל להרוויח כסףולכן @עו"ד נתן רוזנבלט מביא גבירים בשביל להקים עוד פרוייקטים לציבור החרדי.
אז למה הם לא עושים את זה כבר עכשיו ?יחליפו עבודה
אז למה הם מסכימים לעבוד עם נתן רוזונבלט.גם הם באים בשביל להרוויח כסף
קהל היעד שלהם זה הציבור החרדי
כי במקום לסבסד תפו"א בער"פ בשכונות היוקרה של ירושלים וב"ב, הם רוצים לעזור לזוגות הצעירים שלא יכנסו לחובות.
זה גולש קצת מהנושא אבל...העזרה בערב פסח חשובה ומסתבר ש99 אחוז הולך באמת לנזקקים
חשבון מסודר כמה עזרה שנתית למשפחות זה יוצא, לעומת עזרה משמעותית בהקמת פרוייקטים של דיור, זה בכלל לא בר השוואה
במילים אחרות הם קנו את הדירה ב2 מליון פלוס, לא במליון וחצידירה שעולה מיליון וחצי ושני שליש מהדירה נלקח במשכנתא בריבית של 3 אחוז יוצא עם הריביות=2.016.010
שאלה טובה...זה גולש קצת מהנושא אבל...
מי שלקח משכנתא מעבר היכולת שלו, כשהיה לו אפשרות לרכוש דירה בפרפריה, וכיום יש לכל קהילה ומכל הגוונים קהילות בפריפריה, אז הוא גם נזקק ?
צודק גם אני תורם לקמחא דפסחא של השכונות יוקרה במרכז.שאלה טובה...
השכל כמו המשטרה באים תמיד באיחור... כעת הזוג כבר ממוקמים כאן ולא יכולים לעבור דירה מהיום למחר, והם צריכים אוכל לפסח
אתה צודק הם צריכים לעבוד ביחד, יקימו בנק שיתן את ההלוואות הגדולות המוזלות רק לפריפריהבשביל למלאות אמבטיה זה לא חוכמה לפתוח הרבה ברזים.
מספיק לפתוח ברז אחד ולסתום את היציאה.
כי אם כל הזמן יוצא מים לא משנה כמה ברזים יפתחו האמבטיה לא תתמלא.
אותו דבר עם הדירות, אם יהיה עוד מימון זה רק יעלה את המחירים, אבל אם יהיה עוד דירות אז המחיר יתרסק.
ולכן @עו"ד נתן רוזנבלט מביא גבירים בשביל להקים עוד פרוייקטים לציבור החרדי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: