התייעצות דירה להשכרה ברמה ד בבית שמש. איפה כדאי לחפש?

מצב
הנושא נעול.

נתנאל ...

משתמש רשום
לא ברור, יש לך דירה בבית שמש, או שאתה רוצה לקנות אחת כזו ?
יש לי דירה קניתי במשתכן בדיוק לפני 7 שנים
כעת אני רואה את המציאות שם ושוקל ברצינות רבה קניית דירה נוספת, אפשר לעשות כידוע כך:
לקחת משכנתא חוץ בנקאית מחברות ביטוח גדולות [כי בבנק הבנתי שלא נותנים את זה] עבור הבית הקיים וזה ישמש בתור הון עצמי שצריך להיות 50% מערך הבית הנרכש, (כי הבנק נותן על דירה שנייה 50% בלבד במקום 75% על הדירה הראשונה) וה50% הנותרים במשכנתא מהבנק..
נכון שזה הרבה יותר ריבית, וגם יש מס רכישה על הדירה השנייה מעיב ומעיק בצורה מחרידה [8 אחוז כזכור לי, כלומר על דירה למשל של 2 מיליון צריך לשלם לרשות המיסים הענייה והמסכנה של המדינה בערך- 200,000 ש"ח!! אחרת איך ישרדו? ואל תתבלבלו מהכיבוס מילים שלהם שזה כדי לעצור התייקרות בעקבות משקיעים, אפשר לעשות סלקציה ברורה מי משקיע ומי צריך דירה נוספת כדי לגור בה, והשנייה תשמש לצבירת הון איך שהוא כדי להיות בעלים של דירה אחת לפחות, מתישהו, שזאת המטרה הנכספת.. מה שבטוח זה בהחלט עוצר מלא מלא אנשים מלקנות דירה שנייה בדרך הזאת, מה נאמר? הצליחו במשימתם בזה..] אבל אולי למרות כל זה זה שווה.. כי במחשבה לרחוק, המחירים יעלו ויעלו ובצורה מהירה מאוד כמו שרואים גם בשוק המכירות ולא רק שוק השכרות.. וזה יהיה רווחי בטירוף..
סתם שתבינו לפני 7 שנים רכשתי את הדירה הזאת בסייעתא דשמייא אדירה כמובן, ב870,000 ש"ח בלבד!! כשבאותו בניין הקבלן [אחים אום] השאיר לעצמו כמה דירות ומכר אותם שלא במסגרת המחיר למשתכן ב1,200,000-1,300,000
ועכשיו אין דירת 3 חדרים שם בפחות מ2,000,000, אני נותן לזה שנה גג שזה מגיע ל2,100,000 ואולי גם יותר..

מנעד

משתמש פעיל
לא יודעת אם עדיין רלוונטי
תנסו לתלות מודעות בבנינים שמתאכלסים עכשיו שאתם מחפשים דירה להשכרה ללא תיווך
ויפנו אליכם
שמעתי מידידים שככה עשו ופנו אליהם
הם מצאו דירת 3 חדרים ב-4000 ש"ח בד3 בפרויקט שמתאכלס עכשיו

די

משתמש סופר מקצוען
כן בדיוק לקנות... אשמח שתרחיב אם אתה יודע.. ומה המחירים בפרויקטים האלה אם נשאר בכלל משהו? ומה המחירים אצל קבלנים שנשאר להם דירות?
ומי שיודע פרטים יותר מפורטים על פרויקטים או קבוצות רכישה למיניהם ודרכי יצירת קשר ומחירים ממש אשמח לקבל...
לא יודע, אבל אפשר לשאול אותם
(לא בטוח שאם ב5 שנים האחרונות מחירי הדירות בבית שמש עלו ב50% כך יהיה גם ב5 שנים הבאות...)
נראה לי שירושלים זה קצת הרחקת לכת.. אתה לא חושב? דווקא בגלל שיש עתודות בנייה בלי סוף ועוד שטחים ועוד ועוד זה לא יגיע לירושלים, הסיבה שכל כך יקר בירושלים זה כי אין כבר מקומות לבנות, אני מדבר על שכונות לא על כמה עשרות יחידות דיור שתמיד יש פה ושם.. אז הביקוש תמיד גדל על ההיצע, בבית שמש זה ממש רחוק מזה ההיצע קיים יותר.. זאת המשוואה הפשוטה לא? אשמח שתתקן אותי איפה אני טועה?
בתל אביב בונים המון דירות (שדה דב) וזה לא סותר את זה שהמחירים שם הכי גבוהים בארץ, כך שאני לא חושב שהמחירים בירושלים גבוהים בגלל שלא בונים שם הרבה (חוץ מזה שכן בונים בירושלים די הרבה, בין היתר בפינוי בינוי)

חוחית

משתמש סופר מקצוען
האם המחירים שהובאו כאן באשכול רלוונטיים גם לג'1 ו2
או שהן זולות יותר?
ובמילים אחרות, כמה עולה שכירות של דירת 3 ו4 חדרים בג'?

נתנאל ...

משתמש רשום
למה לשלם יקר על דירה ברמה ד'?
תקנה דירה חדשה (מוכנה בעוד שנה) 4 חדרים עם נוף ברמת אברהם, ב1,880,000 כולל תיווך 10/90
בהחלט זה נשמע עדיף.. אני התכוונתי פרויקטים לא לשלם מחיר שוק עכשווי ברמה ד ברור מה עשיתי בזה?
זה נשמע מחיר ממש טוב לא באותם יחסיות של רווחיות של פעם, אבל גם נחמד.. אין כבר פרויקטים במחירים בסביבות ה1,500,000 ל4 חדרים? או בסביבות 1,300,000 ל3 חדרים? זה רחוק אה?
בכל מקרה תוכל לתת לי פרטים של מי שצריך לדבר איתו, ומה פירוש עוד שנה? עכשיו הם בעיצומה של בנייה? איפה זה עומד? נשארו דירות..?

לארג'

משתמש סופר מקצוען
יש לי דירה קניתי במשתכן בדיוק לפני 7 שנים
כעת אני רואה את המציאות שם ושוקל ברצינות רבה קניית דירה נוספת, אפשר לעשות כידוע כך:
לקחת משכנתא חוץ בנקאית מחברות ביטוח גדולות [כי בבנק הבנתי שלא נותנים את זה] עבור הבית הקיים וזה ישמש בתור הון עצמי שצריך להיות 50% מערך הבית הנרכש, (כי הבנק נותן על דירה שנייה 50% בלבד במקום 75% על הדירה הראשונה) וה50% הנותרים במשכנתא מהבנק..
נכון שזה הרבה יותר ריבית, וגם יש מס רכישה על הדירה השנייה מעיב ומעיק בצורה מחרידה [8 אחוז כזכור לי, כלומר על דירה למשל של 2 מיליון צריך לשלם לרשות המיסים הענייה והמסכנה של המדינה בערך- 200,000 ש"ח!! אחרת איך ישרדו? ואל תתבלבלו מהכיבוס מילים שלהם שזה כדי לעצור התייקרות בעקבות משקיעים, אפשר לעשות סלקציה ברורה מי משקיע ומי צריך דירה נוספת כדי לגור בה, והשנייה תשמש לצבירת הון איך שהוא כדי להיות בעלים של דירה אחת לפחות, מתישהו, שזאת המטרה הנכספת.. מה שבטוח זה בהחלט עוצר מלא מלא אנשים מלקנות דירה שנייה בדרך הזאת, מה נאמר? הצליחו במשימתם בזה..] אבל אולי למרות כל זה זה שווה.. כי במחשבה לרחוק, המחירים יעלו ויעלו ובצורה מהירה מאוד כמו שרואים גם בשוק המכירות ולא רק שוק השכרות.. וזה יהיה רווחי בטירוף..
סתם שתבינו לפני 7 שנים רכשתי את הדירה הזאת בסייעתא דשמייא אדירה כמובן, ב870,000 ש"ח בלבד!! כשבאותו בניין הקבלן [אחים אום] השאיר לעצמו כמה דירות ומכר אותם שלא במסגרת המחיר למשתכן ב1,200,000-1,300,000
ועכשיו אין דירת 3 חדרים שם בפחות מ2,000,000, אני נותן לזה שנה גג שזה מגיע ל2,100,000 ואולי גם יותר..
אתה נשמע קצת לא מחובר למציאות
תבדוק את ההחזר החודשי קודם

האברך ממיר

משתמש מקצוען
בהחלט זה נשמע עדיף.. אני התכוונתי פרויקטים לא לשלם מחיר שוק עכשווי ברמה ד ברור מה עשיתי בזה?
זה נשמע מחיר ממש טוב לא באותם יחסיות של רווחיות של פעם, אבל גם נחמד.. אין כבר פרויקטים במחירים בסביבות ה1,500,000 ל4 חדרים? או בסביבות 1,300,000 ל3 חדרים? זה רחוק אה?
בכל מקרה תוכל לתת לי פרטים של מי שצריך לדבר איתו, ומה פירוש עוד שנה? עכשיו הם בעיצומה של בנייה? איפה זה עומד? נשארו דירות..?
צר לי מאוד לאכזב.
אבל המחירים של היום רחוקים מרחק שנות אור מהמחירים של לפני ארבע/חמש שנים.
אבל מצד שני אתה צריך גם לשמוח על האקזיט שעשית.
השאלות שלך רק מוכיחות את הרווח המטורף שעשית על הדירה שלך. הרווח הנקי שלך על הדירה שלך, שקנית בתנאי מחיר למשתכן, מסתכם במיליון וכמה מאות אלפי ש"ח.
4 חד' מרווחת בבית שמש נמכרת כיום במחיר התחלתי של 2,400,000, ו-4 חד' קטנה יותר לא תוזיל את המחיר ביותר ממאתיים אלש"ח.

ש"ש

משתמש פעיל
יש מחסור גדול במקומות עבודה, אני כבר מחפשת עבודה זמ ןרב כי נמאס לי לנסוע בירושלים וכמעט אין הציע ואין לאן לשלוח קו"ח
מה כיון יעזור ? שום דבר.
זה ידוע שמאוד קשה להשיג עבודה נורמלית בבית שמש.
בבית שמש מאד מאתגר מבחינת עבודה אבל אתר "דרושמש" עושה שינוי ואפשר גם דרך האתר להירשם לרשימת תפוצה שמביאה משרות יותר חרדיות (באתר יש מגוון משרות לכלל המגזרים והסגנונות, דרך הדיוור במייל משתדלים יותר לפלח מה שמתאים לחרדים ומביאים שם גם משרות שלא מופיעות באתר).

נתנאל ...

משתמש רשום
אתה נשמע קצת לא מחובר למציאות
תבדוק את ההחזר החודשי קודם
על מה אתה מדבר איפה לא נשמעתי מחובר?
צר לי מאוד לאכזב.
אבל המחירים של היום רחוקים מרחק שנות אור מהמחירים של לפני ארבע/חמש שנים.
אבל מצד שני אתה צריך גם לשמוח על האקזיט שעשית.
השאלות שלך רק מוכיחות את הרווח המטורף שעשית על הדירה שלך. הרווח הנקי שלך על הדירה שלך, שקנית בתנאי מחיר למשתכן, מסתכם במיליון וכמה מאות אלפי ש"ח.
4 חד' מרווחת בבית שמש נמכרת כיום במחיר התחלתי של 2,400,000, ו-4 חד' קטנה יותר לא תוזיל את המחיר ביותר ממאתיים אלש"ח.
ואתה צודק, באמת הקב"ה זיכה אותי ורבים אחרים ל"אקזיט" הזה.. אני בוודאי לא מצפה למחירים של לפני 5 שנים אבל משהו דומה.. כמו ש"יעקב הרמתי" כתב זה נשמע בהחלט מעניין.. הרי ברור שהמחירים בעוד 5 שנים למשל יגיעו מ1,880,000 ל2,200,000+ לא? צריך לחשוב קצת מחוץ לקופסא בשביל להגיע לאן שהוא, אלא למי שבדרגת ביטחון גמור בהקב"ה אצלו ההנהגה אחרת בשמיים... אני לא שם עדיין, עובד על זה.. אבל עד אז חייב להיות יצירתיים...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  72  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה